0
Dark Beast

muzika u golf 2

Recommended Posts

znaci nije bas nesto da se ima novaca ali lagano, znaci trebalo bi mi pojacalo i sub do 1000 kn, moze i polovno, pa mi savjetujte sta i kako bi bilo najbolje uzeti... naravno to sve ide u golf 2..

ova zadnja mogucnost mi otpada jer ce mi gepet biti "pun" a ipak bi htio donkele mjesta u njemu.. hvala, ajde ako ima jos netko prijedlog.. :)

gledao sam to i prije.. sve ja to znam, kako spojtiti itd..

e sad me zanima ovakav sub http://www.njuskalo.hr/auto-zvucnici-pojac...1-oglas-1331352

znaci sub tog tipa, dali je imao tko ovakav sub i kakav je, dali mi preporucujete nekakav drugi? Sviđa mi se iz tog razloga sto nije velik i sto mu je straznja strana onako nakošena.. ajmo dajte prijedloge

Edited by Dark Beast

Gle u tom cijenovnom rangu nema nekakve prevelike razlike u zvuku, više je stvar do kutije nego do suba. No osobno ja ipak nebih uzimao Pioneer.

ajde reci da zasto ne pioneer, kao marku ili bas taj model sub-a? Kazem vam, najvise mi se sviđa taj sub sa "nakrivljenom" zadnjom stranom.. pa ako ima takav jos nekakav slobodno predlozite..

koliko cm ima visoki, koliko woffer i wofferi neidu u vrata nego gepek, neki sistemi u vrata, 13-16cm?

wofferi su od 20cm pa nadalje

0