0
JosipRI

clear look style & german style

Recommended Posts

Probao sam ''search'' da ne otvaram posebnu temu,ali nisam našao točan odgovor na moje pitanje....

Zanima me kako točno izgleda german style i clean look,već dugo razmišljam kako bi točno sredio svoju trojku,točnije od kad sam ga kupio,ali nisam se skroz odlučio pa me zanimaju vaši savjeti i mišljenja.

Po meni je clean look : clean branici,bez kvaka i lajsni,da ne pišem previše,slike govore 1000 riječi,ovo su primjeri za koje ja mislim da su clean :

cleanlook3.jpg

cleanlook2.jpg

cleanlook.jpg

ali ja nebi maknuo kvake,nego bi stavio od AUDI-a novijeg godišta

A ovo je german style :

germanstyle2.jpg

germanstyle.jpg

germanlook3.jpg

Zanima me točna razlika između clean i german style-a,pa vas molim da mi rečete dali dobro mislim :zivio

Ali usput me zanimaju mišljenja na ovakav auto,samo bez G4 fronta i zadnje bad look haube (jer slično mislim ja napravit sa svojom trojkom) :

mojcleanlook2.jpg

mojcleanlook.jpg

Nadam se da nisam fulao topic,izvinjavam se ako jesam.

Hvala :zivio

zatvaranje brava odmah zaboravi jer neces proci na teh...

...napravis clear zadnji branik,prednji...u pod dobre felge i to je to....

ali ako radis clear odmah ti to trazi farove sa zmigama...itd,itd

da,da,sve već znam.....izgleda da sam se malo krivo izrazio,samo me zanima dal sam u pravu,dal sam stavio dobre primjere auta clean i german style......možda glupa pitanja,ali me zanima......ali svejedno hvala!! :zivio

Iskreno, zamaraš se glupostima. Odi u Slike: Golf MK3 i pogledaj tamo što ima.

Tu i tamo ćeš nać na svakom neki detalj koji će ti zapeti za oko i onda malo po malo stvoriš neku svoju viziju auta.

Sorry na OT:

Trojka eto ideje za tvoje tegobe :)

vec je sve spremono...samo trebam rezati :fakjea:wacko: :doh

ovaj gore ima airr

Edited by TROJKA

zatvaranje brava odmah zaboravi jer neces proci na teh...

Onda nek odmah zaboravi kompletan styling jer neće proć na tehničkom...kako mrzim ovakve odgovore :rolleyes:

Onda nek odmah zaboravi kompletan styling jer neće proć na tehničkom...kako mrzim ovakve odgovore :rolleyes:

ne kuzim... :huh:

za brave ti niktko ne ce vise proglerdati kroz prste...

..a i stajling bilo cega je upitan..

za brave ti niktko ne ce vise proglerdati kroz prste...

..a i stajling bilo cega je upitan..

najmanji problem ti je sa obostranom trakom zakeljit kvaku na sat vremena na auto , on ga uslika , odljepiš i godinu dana miran , to mi je sam čovjek koji radi na teh. reko da napravim

I onda te pandur zaustavi i vidi nemaš kvake i onda miško si hebo ježa, skidaj tabele i na vanredni tehnički, a da ne nabrajam da to nije sigurno , u slucaju nesrece kako ce otvorit vrata izvana, pogledom???

I onda te pandur zaustavi i vidi nemaš kvake i onda miško si hebo ježa, skidaj tabele i na vanredni tehnički, a da ne nabrajam da to nije sigurno , u slucaju nesrece kako ce otvorit vrata izvana, pogledom???
da..nazalost da

na urednom autu potrebne su samo vrhunske felge i ovjes da izgleda brutalno, bez te dvije komponente ni najbolja karoserija ne izgleda dobro...uzalud svi zahvati ako malo dublje na zavučeš ruku u džep za te stvarčice...

Edited by ma.RI.n

I sam si reko da je bilo kakav styling upitan..jednako kao za kvake te može poslat na vanredni ak ti kotači vire van šasije, ak je prenizak, ak su ti neke plastike nakačene da prče na sve strane, ak imaš naprijed folije, ak imaš jedan brisač na sredini šajbe, zatamnjena svijetla, neoriginalne xenone, spojlere, loše gume, preglasan auto,............

Dakle vozit ćemo svi original aute jer se to NE SMIJE.. :rolleyes:

Ja imam vrata bez kvaka, kad budem išo na tehnički stavit ću obična vrata, riješit tehnički i vratit bez kvaka..a ionak ne slažem auto da bi se razbil pa me nemogu izvuć..ne kažem da nije moguće, nedaj Bože, ali trebamo svi stavit prst na čelo pa se malo upitat di je granica legalnog - to je promjena BILO KOJEG originalnog dijela. :palacg

I sam si reko da je bilo kakav styling upitan..jednako kao za kvake te može poslat na vanredni ak ti kotači vire van šasije, ak je prenizak, ak su ti neke plastike nakačene da prče na sve strane, ak imaš naprijed folije, ak imaš jedan brisač na sredini šajbe, zatamnjena svijetla, neoriginalne xenone, spojlere, loše gume, preglasan auto,............

Dakle vozit ćemo svi original aute jer se to NE SMIJE.. :rolleyes:

Ja imam vrata bez kvaka, kad budem išo na tehnički stavit ću obična vrata, riješit tehnički i vratit bez kvaka..a ionak ne slažem auto da bi se razbil pa me nemogu izvuć..ne kažem da nije moguće, nedaj Bože, ali trebamo svi stavit prst na čelo pa se malo upitat di je granica legalnog - to je promjena BILO KOJEG originalnog dijela. :palacg

sve ja to kuzim...ali hebena vremena dolaze i te nijihove fore...

...a marin je totalno upravu...jel djabe ti sve dok nemas felge i ovjes

ne smiješ imat ni bad look haubu jel nećeš proć na tehničkom,kolega mi je imao parade sa tim.Morao je stavit haubu bez bad looka jel inače nema šanse proć...... :angry: :angry: :angry: :angry: ne znam koji 'pripazi na riječnik' sad im smeta kaj je hauba malo prekitana...Ajde razumijem za kvake i TEŠKE spojlere,ali za haubu mi ne ide u glavu.Nadam se da nećeju se sjetit i zbog neorginalnih lampi kao što su angel eyes i slično,sam bi to trebalo... :wacko:

ako imaš vrata bez kvaka zašto se onda ne voziš sa njima?Ili te je strah pajkana.. :lol2 Mene su sinoć u Generalskom kod prijelaza zaustavili,tamo mi je baš ženska u onoj zgradi,i prigovarali mi malo zbog spuštenog auta.. Edited by rrocado

što se tiče kvaka, možeš stavit audijeve. one ne vire vani, pa ne upadaju u oko toliko, a i dalje imaš kvake

Dečki,hvala na odgovorima :bravo ,iako se nismo dobro razumjeli. Nažalost takav je glupi zakon da čim više para poberu.........

Slažem se s vama, i kako TROJAN govori,zamaram se s glupostima,samo me zanimalo dal sam u pravu šta se tiče razlike u german i clean look-u........

p.s. sve su ove slike iz ::binaries::

Dečki hvala još jedanput :palacg ,izgleda da sam otvorio topic o nečemu šta sam mislio da ne znam... :bag:

što se tiče kvaka, možeš stavit audijeve. one ne vire vani, pa ne upadaju u oko toliko, a i dalje imaš kvake

To ću i napravit,nisam mislio zatvarat,jer mi nije to baš fora,to sam i napisao u početku,ali se nismo dobro razumjeli.... ;)

ne smiješ imat ni bad look haubu jel nećeš proć na tehničkom,kolega mi je imao parade sa tim.Morao je stavit haubu bez bad looka jel inače nema šanse proć...... :angry: :angry: :angry: :angry: ne znam koji 'pripazi na riječnik' sad im smeta kaj je hauba malo prekitana...Ajde razumijem za kvake i TEŠKE spojlere,ali za haubu mi ne ide u glavu.Nadam se da nećeju se sjetit i zbog neorginalnih lampi kao što su angel eyes i slično,sam bi to trebalo... :wacko:

ako imaš vrata bez kvaka zašto se onda ne voziš sa njima?Ili te je strah pajkana.. :lol2 Mene su sinoć u Generalskom kod prijelaza zaustavili,tamo mi je baš ženska u onoj zgradi,i prigovarali mi malo zbog spuštenog auta..

OT: Jedina mlađa ženska u zgradi je Iva pa pretpostavljam da si ti njen dečko?

On Topic: Nije me strah pajkana i neće me bit strah pajkana, vrata ne vozim jer auto na kojemu su vrata nije dovršen..A za haubu kenjaju jer reže snop svijetla..

da....mislio sam ispočetka da si njezin buraz :rotfl .Znam te dosta viđat u Duga Resi (u duji naravno)

Edited by *Doktor

Nisam njezin buraz, samo se isto zovemo.. :lol2 A moja duja ne vozi trenutno, sumnjam da mene viđaš..moda vidiš kolegu iz Generalskog sa Rallye frontom na duji? Njegova je identična mojoj sa avatara, osim felgi, a moja više nije crna ni slična avataru.. :palacg

Nisam njezin buraz, samo se isto zovemo.. :lol2 A moja duja ne vozi trenutno, sumnjam da mene viđaš..moda vidiš kolegu iz Generalskog sa Rallye frontom na duji? Njegova je identična mojoj sa avatara, osim felgi, a moja više nije crna ni slična avataru.. :palacg

može bit....

ako mislis ici na izgled trice bez lajsni i sa audi kvakama javi se iman ti kompletnu limariju i branike vec napravljene u tom stilu, i sjeze lakirane u passat cc sivu metalik boju. za malo para.

69301518495532496412732.th.jpg

69301518495632496412732.th.jpg

0