0
T------D-------I

cudan zvuk prednja desna gewinda????

Recommended Posts

Nedavno sam stavio nove gewinde od joma nisu bog zna kakva kvaliteta i s vrimenom mi se poceo cut zvuk kao neko struganje kad armortizira kod desne gewinde jos pogotovo kad netko sjedne na suvozacevo mjesto,neznam sta je ima li netko slicno iskustvo nije valjda vec propala gewinda

vjerojatno ti je do kape amortizera. ja svoje prominija prije 3 dana nove i sad nema tog zvuka vise.

jel mi mos malo bolje pojasnit sta je ta kapa nekuzim bas i koliko kosta,ako ti nije problem,hvala

to ti je nosac amortizera i kosta oko 100kn.

imas li koju sliku.koliko je spusten auto?

ako si pretjerao moguce da struze poluosovina o krak sasije :palacg

imas li koju sliku.koliko je spusten auto?

ako si pretjerao moguce da struze poluosovina o krak sasije :palacg

ako ima benzinca onda postoji mogucnost......

...ako ima dizela onde ne struze poluosovina...

ljudi opet problemi nisan vozia ni dva dana opet isto lupkanje preko neravnina jos pogotovo kad netko sjedne gore nego prije,a promjenio nove lezajeve armortizera i nosace

vidis sta ti kazu gore...Jesi pogledao poluosovinu?ako struze u sasiju vidi se na njoj,ja sam imao na trojki taj problem

koji ti je et na felgama....mozda dira felga gewindeu...ali samo nekada kad je opterecenje...ipak je gore guma

...poluosovina nije

felga nije prevelika ne dira se gewinde,poluosovina nije ni blizu da bi strugala,ovo je bas neko tupo lupkanje a sad ti stabilizatori balans stange neznam kako izgleda kad nevaljaju kakav se zvuk cuje

felga nije prevelika ne dira se gewinde,poluosovina nije ni blizu da bi strugala,ovo je bas neko tupo lupkanje a sad ti stabilizatori balans stange neznam kako izgleda kad nevaljaju kakav se zvuk cuje

mozda homic....ili..u mjenjacu....

...meni se culu takvo lupkanje kad bi ubrzavao dok se nije mjenjac razletio

možda donja kugla ???

auto u zrak i provjeriti ovjes ovako samo nagađamo

Pogledaj na vilici okrugli selen blok,ne smije dodirivat vilicu kad ga napnes pajserom,to im je boljka.

s trapom je sve u redu gewinda negdje struze i to struganje je kao lupkanje, na lozi armortizera tj onoj cijevi sta se uvlaci izvlaci na vrhu nje se vide tragovi struganja a mislim da struze onaj aluminij sta stoji na vrhu opruge od gewinde u pitanju su ove gewinde

http://www.jom.de/products/de/Tieferlegung...de-Gewinde.html

0