Guest Mkaiser Posted January 11, 2007 bogami ludnica Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 11, 2007 koje felge jebote :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 11, 2007 Duja je ba??,ali ba?? ba?? LOL... Dok crvenko ispred nje ne izgleda lo??e Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 11, 2007 perverzija...... :) Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted January 11, 2007 pa di si me sliko hebote :D Share this post Link to post Share on other sites
entuzijast 0 Posted January 11, 2007 ISUSE NEEEEEEEEEEEEEEEE...Neko me preteko sa stajlingom, mislio sam da bum bio unikat... : Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted January 11, 2007 koje gospodsko vozilo Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted January 11, 2007 ma tip se za*ebavao! nadam se.. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted January 11, 2007 najzesci mi je doslovno "brisac" zadnjeg stakla izolir traka cuda radi! Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted January 11, 2007 OMG pervezija. pa di si me sliko hebote opet si imao prste u tome ? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 11, 2007 najzesci mi je doslovno "brisac" zadnjeg stakla izolir traka cuda radi! Al nije izolirka već ona ručka za pranje stakala ko na pumpi samo nataknuta na brisač... Ako te jo?? ??ta zanima slobodno pitaj,ovoje ipak moja grana tuninga,radim i po sistemu ključ u ruke... Brzo je gotovo,cijene su povoljne,pogledi znati??eljnika zajamčeni... Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted January 11, 2007 Al nije izolirka već ona ručka za pranje stakala ko na pumpi samo nataknuta na brisač... Ako te jo?? ??ta zanima slobodno pitaj,ovoje ipak moja grana tuninga,radim i po sistemu ključ u ruke... Brzo je gotovo,cijene su povoljne,pogledi znati??eljnika zajamčeni... za izolir traku sam mislio na ovo ostalo sto su pokeljili po autu... a ovu rucku za pranje stakla sam vec kupio samo treba slozit na brisac kad si vec ponudio svoje usluge , jel se mogu izves onako plamenovi da prste sa par boja izolir trake ? ma brijem da su na toj slici nekome smjestili, covjek doso golfom i neko mu nabrzinu dok ovog nije bilo poljepio sve to po autu a vlasnik kad se vratio i vidio auto brijem umro od smijeha Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 11, 2007 (edited) kad si vec ponudio svoje usluge , jel se mogu izves onako plamenovi da prste sa par boja izolir trake ? Kako ne...dapače... nećemo fu??arit s izolirkom,kupit ću folije u boji samo za tebe... 16kn metar kvadratni... Edited January 11, 2007 by GTI-16v-VD Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 11, 2007 Kako ne...dapače... nećemo fu??arit s izolirkom,kupit ću folije u boji samo za tebe... 16kn metar kvadratni... kad se radi radi se prav Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted January 12, 2007 osta sam bez riči to se zove tuning Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 12, 2007 Uuuuuuu hebote koji stajling, to mora da je neki cigo sredio Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted January 12, 2007 pa neznam čemu se smijete.???? čovjek je pa??ljivo odabirao tuning dijelove za duju i dobio je ovo. svaki ovaj dodatak na autu ima svoju ulogu... ovaj spojler pri brzini od 250 zalijepi zadnji kraj za asfalt tako dobro da je to za nevjerovati korisno... a ova antena na blatobranu sluzi kad se parkira?? da je mo??e?? u??etom vezat za stablo kao konja... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 14, 2007 speedy...pehlin tuning... Share this post Link to post Share on other sites