0
Guest Markic

Duja

Recommended Posts

Duja je ba??,ali ba?? ba?? LOL... :o:D Dok crvenko ispred nje ne izgleda lo??e :palacg

najzesci mi je doslovno "brisac" zadnjeg stakla :)

izolir traka cuda radi! :D

OMG pervezija.

pa di si me sliko hebote :D:D

opet si imao prste u tome ? ;)

najzesci mi je doslovno "brisac" zadnjeg stakla :)

izolir traka cuda radi! :D

Al nije izolirka već ona ručka za pranje stakala ko na pumpi samo nataknuta na brisač... :bleh

Ako te jo?? ??ta zanima slobodno pitaj,ovoje ipak moja grana tuninga,radim i po sistemu ključ u ruke...

Brzo je gotovo,cijene su povoljne,pogledi znati??eljnika zajamčeni... :palci

Al nije izolirka već ona ručka za pranje stakala ko na pumpi samo nataknuta na brisač... :bleh

Ako te jo?? ??ta zanima slobodno pitaj,ovoje ipak moja grana tuninga,radim i po sistemu ključ u ruke...

Brzo je gotovo,cijene su povoljne,pogledi znati??eljnika zajamčeni... :palci

za izolir traku sam mislio na ovo ostalo sto su pokeljili po autu...

a ovu rucku za pranje stakla sam vec kupio :lol2 samo treba slozit na brisac :rotfl

kad si vec ponudio svoje usluge , jel se mogu izves onako plamenovi da prste sa par boja izolir trake ? :lol2

ma brijem da su na toj slici nekome smjestili, covjek doso golfom i neko mu nabrzinu dok ovog nije bilo poljepio sve to po autu :D a vlasnik kad se vratio i vidio auto brijem umro od smijeha :D

kad si vec ponudio svoje usluge , jel se mogu izves onako plamenovi da prste sa par boja izolir trake ? :lol2

Kako ne...dapače...

nećemo fu??arit s izolirkom,kupit ću folije u boji samo za tebe... 16kn metar kvadratni... :rotfl

Edited by GTI-16v-VD

Kako ne...dapače...

nećemo fu??arit s izolirkom,kupit ću folije u boji samo za tebe... 16kn metar kvadratni... :rotfl

kad se radi radi se prav :rolleyes::D:lol:

Guest MRX

pa neznam čemu se smijete.???? čovjek je pa??ljivo odabirao tuning dijelove za duju i dobio je ovo. svaki ovaj dodatak na autu ima svoju ulogu... ovaj spojler pri brzini od 250 zalijepi zadnji kraj za asfalt tako dobro da je to za nevjerovati korisno... a ova antena na blatobranu sluzi kad se parkira?? da je mo??e?? u??etom vezat za stablo kao konja... :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

:D:D

0