TROJKA 2 Posted October 21, 2010 eto nebi bilo lose da se tu stavljaju razne naljepnice pa da neko kad nesto pozeli da si moze napraviti....(ako nije ok...obrisite...) eto ako je ok topic nastavim Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 21, 2010 Meni je topic ok jer bi nekad htio nesto napraviti,a nemam ideju,dok tu mogu pronaci neke zanimljive Daj jos nakeljnica,nikad ne znas uvjek se nadje nesto novo Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 21, 2010 Meni je topic ok jer bi nekad htio nesto napraviti,a nemam ideju,dok tu mogu pronaci neke zanimljive Daj jos nakeljnica,nikad ne znas uvjek se nadje nesto novo i sam sam to pomislio....pa reko neka ekipa stavlja mozda mi se nesto svidi... evo jos Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 21, 2010 ee tooo... još da su u vektorimaaaa Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 21, 2010 ee tooo... još da su u vektorimaaaa to ce netko odraditi za nas...samo neka se javi ko to zna... i ovu da je naci da nije zasticena Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted October 21, 2010 ee tooo... još da su u vektorimaaaa to ce netko odraditi za nas...samo neka se javi ko to zna... evo vam pa si sami vektorizirajte http://vectormagic.com/home program super radi, isprobao ga, samo upload fotke i par postavki i eto vektora Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 21, 2010 (edited) evo vam pa si sami vektorizirajte http://vectormagic.com/home program super radi, isprobao ga, samo upload fotke i par postavki i eto vektora toooo care e a dali se moze sejvati na komp Edited October 21, 2010 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted October 21, 2010 toooo care e a dali se moze sejvati na komp naravno, inace bi bio neupotrebljiv. moze u par formata... Share this post Link to post Share on other sites
muX 0 Posted October 21, 2010 ee tooo... još da su u vektorimaaaa to bar meni nije problem u vektor pribacit ot: sve jednobojne naljepnice mogu ići na majicu, pa ako netko ima želju...tu sam! Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted October 21, 2010 E imam jedno pitanje. A google mi katastrofa prevodi. Inace engleski mi slaba strana mozga. Sta to znači Not fat chicks / will rub ? Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 21, 2010 znaci da koka kraj tebe treba tezit maksimalno koliko i ti, da ti auto dok se vozite u njemu stoji ravno, u protivnom njena tezina pomice ove granice i dolazi do struganja guma u blatobrane- Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted October 21, 2010 No fat chicks will rub = ne debeloguzim gujdama more strugat' Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted October 21, 2010 E imam jedno pitanje. A google mi katastrofa prevodi. Inace engleski mi slaba strana mozga. Sta to znači Not fat chicks / will rub ? :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl sori na off morao sam Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted October 21, 2010 Ako netko ima želju izmjeniti nešto,tipa imena u tablici (kao što sam radio Shiltacu, slobodno nek se javi,pa ćemo doraditi..Baratam sa corelom,pa mi nije problem. Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted October 21, 2010 Znao sam da ima nekakve veze sa rubom. Kao sto se vidi na slici. Ali nisam znao sta tocno znači... Ali pogle sta mi izbaci google prevoditelj http://img2.imageshack.us/img2/7613/loolx.png :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 21, 2010 Znao sam da ima nekakve veze sa rubom. Kao sto se vidi na slici. Ali nisam znao sta tocno znači... Ali pogle sta mi izbaci google prevoditelj http://img2.imageshack.us/img2/7613/loolx.png loool evo jos....dajte i vi gadovi nesto Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 21, 2010 Jel ima netko ko bi mi mogao sloziti no fat chicks/will rub za passata B4? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 21, 2010 (edited) Znao sam da ima nekakve veze sa rubom. Kao sto se vidi na slici. Ali nisam znao sta tocno znači... Ali pogle sta mi izbaci google prevoditelj http://img2.imageshack.us/img2/7613/loolx.png :rotfl sorry na OT.....alaaaa kako sam se nasmijao :rotfl inace odlican topic trojka Edited October 21, 2010 by dino46 Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 21, 2010 Takoder sorry na OT ali sam se zavaljao od smijeha Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted October 21, 2010 Ajde nek netko stavi rabbita Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 21, 2010 malo ej glupo sto su neke slike zesce kopije originlanih nalji.. Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted October 21, 2010 Sorry na OT-u, ali može mi netko objasnit kako sad ide procedura da si napravim jednu nalju od ovih!? Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted October 21, 2010 Budući da si iz Ri, odi sa slikom u Sitotisak na Martinkovac i dalje je njihov posao Ja ljepim onu s mačkom s VW glavom Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted October 21, 2010 bilo bi dobro kada bi napravili i OEM naljepnice... tako da si moze svatko dati napraviti... Share this post Link to post Share on other sites