1 1
TROJKA

Q:Zadnje Lampe?

OEM ili LED  

73 members have voted

1. 1. ???

• Smoked OEM
      12
    • Smoked Led
      43

Recommended Posts

eto zamolio bi vas savjet za zadnja svijetla.....ova su mi dobra ali nekako mi ne idu uz cijeli look auta...a opet ona smoked orginal svako ima...pa ako mozete da pomognete

evo smoked oem

gtitailsru4v.jpg

p4250346bue4.jpg

smoked led

image_82217_1h6ne.jpg

iaboj-6e21a63b36554c12i5ia.jpg

p1300208q6n4.jpg

thx :care

Edited by TROJKA

Meni isto više smoked led pašu za tvoj auto.

Naravno odluka je tvoja. :palacg

I ja isto mislim da na tvoju boju auta idu bolje led... :D

:rotfl

bas se pitam zasto :lol2

meni isto bolji led :fakjea

Iskreno na tvoju boju auta mi vise idu led nego oem.... :palacg

pa da smoked oem nekako ne idu

Meni isto više smoked led pašu za tvoj auto.

Naravno odluka je tvoja. :palacg

ma drko da cujem misljenja drugih

heheh :D .... :palacg

:rotfl

bas se pitam zasto :lol2

meni isto bolji led :fakjea

ekipa....i meni se svida...ali malo mi nekako bed jer su samo zadnje led a ovo sve ostalo OEM...

iako mi je led lijepsi....

jbt..ko bi rekao da su svi za led... :D ...tako ce i biti samo moram zbrikati da drugcije svijetle. :)

inace volim da je sve OEM ali u ovom slucaju LED definitivno....prodobro mu stoje lampe :palacg

led bi bilo bolje kad bi i prednje bile u toj nekoj "modernijoj " varijanti , ali ovak naprijed OEM , (čitaj-staro) , a iza led (novo) , nije mi baš ,

- nabavi si nova-novcata OEM tamna , onak sjajna i glatka , mmmm , ili bar operi ova kaj imaš pa ti budu možda ljepša , :palacg :palacg

led bi bilo bolje kad bi i prednje bile u toj nekoj "modernijoj " varijanti , ali ovak naprijed OEM , (čitaj-staro) , a iza led (novo) , nije mi baš ,

- nabavi si nova-novcata OEM tamna , onak sjajna i glatka , mmmm , ili bar operi ova kaj imaš pa ti budu možda ljepša , :palacg:palacg

hehehe...operi...mozda bi i trebao...

Stavi oem a led pokloni meni, meni pašeju led, a tebi ne :bravo

pm :rolleyes:

ja sam isto za OEM! možda čak sa narančastom žmigom (ako naprijed ostaje narančasta), probaj i tu kombinaciju od nekog stavit na auto, ništ te nekošta, a lakše odlučiš ..ove LED lampe odlično izgledaju, i na zelenoj kod laze su mi odlične, ali uz cjelokupni tvoj auto mi nekako neidu..

pm :rolleyes:

Nikaj s toga, nemam para sad za to! :lol2 kad prišparam pobere mi to cura v požegi! :fakjea rekla je da je v požegi svaki treći auto mk3 :bravo

Nikaj s toga, nemam para sad za to! :lol2 kad prišparam pobere mi to cura v požegi! :fakjea rekla je da je v požegi svaki treći auto mk3 :bravo

a gdje nije? :D

U pozegi je svaki treci mk 3 a izmedju su duje i kecevi..i to je to,nista drugo se nevozi vamo..

:lol2:vozi

U pozegi je svaki treci mk 3 a izmedju su duje i kecevi..i to je to,nista drugo se nevozi vamo..

:lol2:vozi

:fakjea:respekt

Ja sam voteao za hellu :)

Premda LED stvarno izgleda OK, većina takvih lampi nakon nekog vrmena apšisa. To je prvi razlog, a drugi bi bio da ipak treba prihvatiti činjenicu da je to auto iz početka devedesetih. Treće što bi čvrsto držalo vodu je da baš ne volim takve dodatke na auto, osim ukoliko se radi o aftermarket lampi od istog proizvođača koji je proizvodio i oem, tipa hella ili valeo, premda i inpro ima zavidnu razinu kvalitete.

1 1