TROJKA 2 Posted October 23, 2010 (edited) eto zamolio bi vas savjet za zadnja svijetla.....ova su mi dobra ali nekako mi ne idu uz cijeli look auta...a opet ona smoked orginal svako ima...pa ako mozete da pomognete evo smoked oem smoked led thx Edited October 23, 2010 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 23, 2010 Iskreno na tvoju boju auta mi vise idu led nego oem.... Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted October 24, 2010 Meni isto više smoked led pašu za tvoj auto. Naravno odluka je tvoja. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 24, 2010 I ja isto mislim da na tvoju boju auta idu bolje led... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted October 24, 2010 I ja isto mislim da na tvoju boju auta idu bolje led... bas se pitam zasto meni isto bolji led Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 24, 2010 Iskreno na tvoju boju auta mi vise idu led nego oem.... pa da smoked oem nekako ne idu Meni isto više smoked led pašu za tvoj auto. Naravno odluka je tvoja. ma drko da cujem misljenja drugih I ja isto mislim da na tvoju boju auta idu bolje led... heheh .... bas se pitam zasto meni isto bolji led ekipa....i meni se svida...ali malo mi nekako bed jer su samo zadnje led a ovo sve ostalo OEM... iako mi je led lijepsi.... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 25, 2010 jbt..ko bi rekao da su svi za led... ...tako ce i biti samo moram zbrikati da drugcije svijetle. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 25, 2010 inace volim da je sve OEM ali u ovom slucaju LED definitivno....prodobro mu stoje lampe Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted October 25, 2010 led bi bilo bolje kad bi i prednje bile u toj nekoj "modernijoj " varijanti , ali ovak naprijed OEM , (čitaj-staro) , a iza led (novo) , nije mi baš , - nabavi si nova-novcata OEM tamna , onak sjajna i glatka , mmmm , ili bar operi ova kaj imaš pa ti budu možda ljepša , :palacg Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 25, 2010 led bi bilo bolje kad bi i prednje bile u toj nekoj "modernijoj " varijanti , ali ovak naprijed OEM , (čitaj-staro) , a iza led (novo) , nije mi baš , - nabavi si nova-novcata OEM tamna , onak sjajna i glatka , mmmm , ili bar operi ova kaj imaš pa ti budu možda ljepša , hehehe...operi...mozda bi i trebao... Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted October 26, 2010 mislim da bi se u cjelokupan dojam tvog auta najviše uklopile obične OEM,a ne tinted... Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 7, 2010 Stavi oem a led pokloni meni, meni pašeju led, a tebi ne Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 7, 2010 Stavi oem a led pokloni meni, meni pašeju led, a tebi ne pm Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 7, 2010 ja sam isto za OEM! možda čak sa narančastom žmigom (ako naprijed ostaje narančasta), probaj i tu kombinaciju od nekog stavit na auto, ništ te nekošta, a lakše odlučiš ..ove LED lampe odlično izgledaju, i na zelenoj kod laze su mi odlične, ali uz cjelokupni tvoj auto mi nekako neidu.. Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 8, 2010 pm Nikaj s toga, nemam para sad za to! kad prišparam pobere mi to cura v požegi! rekla je da je v požegi svaki treći auto mk3 Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 8, 2010 Nikaj s toga, nemam para sad za to! kad prišparam pobere mi to cura v požegi! rekla je da je v požegi svaki treći auto mk3 a gdje nije? Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted November 8, 2010 U pozegi je svaki treci mk 3 a izmedju su duje i kecevi..i to je to,nista drugo se nevozi vamo.. Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted November 8, 2010 Ja lajkam ove "yebote" LED! Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 8, 2010 U pozegi je svaki treci mk 3 a izmedju su duje i kecevi..i to je to,nista drugo se nevozi vamo.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 8, 2010 ali malo nas ima UROKANIH Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted November 9, 2010 Trojka prijatelju u nevolji moj pošteni, ja sam za jebote led ! Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted November 9, 2010 Ja sam voteao za hellu Premda LED stvarno izgleda OK, većina takvih lampi nakon nekog vrmena apšisa. To je prvi razlog, a drugi bi bio da ipak treba prihvatiti činjenicu da je to auto iz početka devedesetih. Treće što bi čvrsto držalo vodu je da baš ne volim takve dodatke na auto, osim ukoliko se radi o aftermarket lampi od istog proizvođača koji je proizvodio i oem, tipa hella ili valeo, premda i inpro ima zavidnu razinu kvalitete. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 2, 2010 ovo sam stavio na kraju Share this post Link to post Share on other sites