peko_gti 4 Posted October 24, 2010 (edited) Tonci nadam se da je Imotska visnja dobra :doh :cuga Edited October 24, 2010 by peko_gti Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted October 24, 2010 http://www.zadarskilist.hr/clanci/24102010...enih-automobila evo malo iz novina... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 24, 2010 Aj više aplodajte te faking slike Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted October 24, 2010 (edited) slikiceeee.... Edited October 24, 2010 by Jure21_ZD Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 24, 2010 Evo stigli smo doma. Bilo je odlično, ludo i nezaboravno, baz ijedne zamjerke. Najeli se, napili, naspavali, nagledali svega i svačega. Svaka vam čast Zadrani i hvala vam na svemu Vikend za pamćenje. Ja slikao nisam, od riječke ekipe su blicali Gerbi, Silvia i Bubi. Nadam se da sljedeće godine dolazimo u još većem broju Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted October 24, 2010 Evo stigli smo doma. Bilo je odlično, ludo i nezaboravno, baz ijedne zamjerke. Najeli se, napili, naspavali, nagledali svega i svačega. Svaka vam čast Zadrani i hvala vam na svemu Vikend za pamćenje. Ja slikao nisam, od riječke ekipe su blicali Gerbi, Silvia i Bubi. Nadam se da sljedeće godine dolazimo u još većem broju najeli se :zder napili i naspavali :palacg : Trojan,jeli ulje na mistu? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 24, 2010 najeli se :zder napili i naspavali :palacg : Trojan,jeli ulje na mistu? Tako nekako Bit će na mistu za par dana Ima ga malo i po autu, za natrag je bilo veselo Tajming i gradaciju niste mogli bolje pogodit Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted October 24, 2010 Tako nekako Bit će na mistu za par dana Ima ga malo i po autu, za natrag je bilo veselo Tajming i gradaciju niste mogli bolje pogodit Share this post Link to post Share on other sites
corrado girl 0 Posted October 24, 2010 tehničar, zakon si ,kao i ostala dva organizatora imala sam priliku upoznati još novih ljudi koje nisam znala,nisam bila dugo,ali bilo je lijepo,pogotovo koliko mogu pročitati vama koji ste ostali do kraja pusa Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 24, 2010 Evo da kazem par rijeci: -Hvala svima koji ste dosli i uvelicali nas meet,nadam se da je sve bilo ok,neke stvari nam ne zamjerite jer jed.nije bilo do nas! Zahvalio bi se suorganizatorima koji su odradili svoj posao i vise nego dobro,curama koje su nam pomogle kad je bilo najpotrebnije ,svim sponzorima bez kojih ne bi bilo ovog meeta! -Sto reci za ekipu nego samo rijeci hvale jer takvu ekipu se treba traziti,ljudi najbolji ste!! -Ne znan di sam toliko informacija,slika u glavi,smjeha jed.sad nije vrijeme za sve slike jer ih ima jako puno,slike ce sve usljediti kroz sutrasnji dan Za ekipu iz imotskog,ekipa Vi ste zakon a visnja je dobra i jaka,hvala Vam! RIJEKA ,ZAGREB I OKOLICA ,IMOTSKI ,SIBENIK ,LIVNO ,GOSPIC ,KARLOVAC ,SPLIT Sad mi pada napamet samo jedna slika za naseg nestrpljivog Roka: a da nema pelinkovca u Zadru! Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted October 24, 2010 evo da se i ja javim. Najprije zahvale svim organizatorima koji su napravili ovaj mit prekrasnim. hvala vam šta ste nas tako ljepo ugostili,nahranili, napili i zabavili. ekipa je predobra i najviše mi je drago šta je sve prošlo u najboljem redu i bez ikakvih incidenata. slika ima,al tek sutra ću uploadat jer se treba malo i odmorit od puta. Još jednom hvala svima na ludom provodu i vidimo se u karlovcu Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 24, 2010 evo pošto nam je službena fotografkinja završila pod stolom i izula se iz cipela i trenutno čekamo da dođe sebi i dostavi nam slike evo slika sa jutarnje kave i đira po gradu Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 24, 2010 (edited) i još....... popularni Pozdrav Suncu Morske Orgulje Edited October 24, 2010 by tehničar Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted October 24, 2010 jeli ,,GTI,, majica odgovara?? taman je..hvala lijepo na poklonu... Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 24, 2010 i opet još..... i za kraj,iznenadili se kad smo ugledali ovo i nema više..... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted October 24, 2010 Evo, jedan mali dio od rijeckog djela ekipe Prvo, sve pohvale idu organizatorima ovog susreta, jer ni dve sekunde nismo bili gladni. žedni, a da ne pricam da nam je bilo dosadno Ekipa je zakon i šteta za one koji nisu bili Sa naše strane je to ovako izgledalo I da vam ne budu samo slike bez slova... Prvo dok nam je još vecini bilo u magli od izlaska vecer prije. Lagano smo se oko 10 poceli skupljati (Silvija, Rudi, Sale, Speedy, Bubi i Sandro, "Ivek" i Bica) i skupili se u Bakracu: Ca i Bubi su krenuli skupljat boce pomalo... Al je Bubi malo bio u bedu jer su mu uzeli grudnjak... Pa se Sale usetao s njim... Pa je duja bila spremna za Zadar... Di? Sta? Kako? Prvo na pumpu... Pa na "kavu" u Novi Vinodolski... Gdje smo se malo "povecali"... I opet na refil... I jedna slike Iveka i trice... Pa smo stigli u Zadar, ispred Lidl-a i Speedy je odmah poceo mjesat kao i Ivek... A Bica drzao poduke o Bosch pumpi I malo se prosetali po parkingu... ... I sad je tu problem što ja baš nisam bio "u mogucnosti" slikat u ovo vrijeme dok smo bili u VW Yachting klubu, ali je Silvia to sve polovila pa ce te dobiti cijelu sliku glavnog djela ... I onda sljedece jutro, nakon kave u Yachting klubu, otišli u centar, prosetali se grupno i završili na kavi Nakon toga, se jos provozali po gradu... I krenuli svako svojim putem... I to je to...mi smo svi stigli živi i zdravi, puni dobrih dojmova. Zadar definitifno 11/10 sveukupni dojam VWidimo se u Karlovcu! Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted October 24, 2010 zadrani jedan vweliki ,ja sam prezadovoljan organizacijom meeta :zivio Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted October 25, 2010 Gerbi odlican report vidim bilo je zanimljivo, svaka cast organizaciji! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted October 25, 2010 Evo da se i ja malo javim. Mi smo preživjeli jučerašnji povratak kući starom cestom do kuće. Uglavnom R32 jedva lovi korak za Gaywagenom. Što se tiče meet-a jako dobro organiziran, super smo se zabavili, smještaj blizu, jedinu zamjerku imam na dj-a. Pusti jednu dobru stvar, ekipa se razvali i onda pusti "karikiram" Šerfezija kojeg je moj tata slušo '68 god :D . Malo smo bili po grupicama na početku u Yachting klubu dok nisu pive došli, nakon toga je nastao show. Svaka čast dečkima na organizaciji, vidimo se ponovo. Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted October 25, 2010 (edited) Nesto malo od mene.... Svaka cast ekipi na doceku i na ugodnoj atmosferi,jedino nam je zao sto nismo mogli ranije doc inace sve 5 I krenimo redom Edited October 25, 2010 by peko_gti Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted October 25, 2010 zadrani jedan vweliki ,ja sam prezadovoljan organizacijom meeta :zivio Oli Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted October 25, 2010 Gerbi odlican report vidim bilo je zanimljivo, svaka cast organizaciji! Hvala Šteta što nisam više slikao...pogotovo za vrijeme partya Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 25, 2010 (edited) Evo fotke od nas, ima ih jako puno pa smo izabrali samo neke. Pa krenimo redom..... docekali pojačanje sa sjevera: Pauza u Karlobagu gdje smo pojeli neku "hranu" i usput napravilo fotosession Jette Stigli ispred Lidl-a, dočekalo nas sunce... Okupljanje u VW Yachting Caffe-u, gdje je većina popila prvo piće: Onda je počelo pjevanje i plesanje Pa smo dobili i tortu koja je bila mmmmmm Priča kreće dalje Ova definitivno ulazi u povijest Vojo zaljubljen do ušiju.... "Game Over" Sljedeće jutro nakon kave lagani cruise po gradu Edited October 26, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 25, 2010 (edited) Eto toliko od nas See you next year Edited October 25, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites