corrador 0 Posted October 28, 2010 Talk is cheap. Vidimo se u Karlovcu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 28, 2010 Kad smo mi zakazali Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted October 29, 2010 dobra je bila Borovička,toliko da nisan zna kako se zove Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 29, 2010 dobra je bila Borovička,toliko da nisan zna kako se zove Ona ili ti? Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted October 29, 2010 Ona ili ti? zove(m) Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted October 29, 2010 dobra je bila Borovička,toliko da nisan zna kako se zove Ti bi si moga na kecu provjerit rasvjetu na štop lampama, jerbo ti ne radi NIŠTA. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted October 29, 2010 Ona ili ti? Mislim da oboje :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 29, 2010 Mislim da oboje :rotfl Ima jos nekih slika samo da uvatim vrimena i jedna zanimljiva anegdota,vezana za susret,slike uskoro! Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 29, 2010 samo da uvatim vrimena Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted October 30, 2010 ...e noćas morate pomaknuti sat Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted October 30, 2010 dobra je bila Borovička,toliko da nisan zna kako se zove :respekt Share this post Link to post Share on other sites
GAY 0 Posted October 30, 2010 Jedan jako lijepi vikend, pohvale organizatorima. Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 30, 2010 Jedan jako lijepi vikend, pohvale organizatorima. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 30, 2010 ...e noćas morate pomaknuti sat Sto nije prosli vikend to bilo ,al rodneya smo uspili zafrkniti Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 30, 2010 Evo nešto vrlo malo sitno slika i od mene Izgleda malo mi ode neki setting pa sve slike ispadnu katastrofa Moderna tehnologija i ja....nespojivo Pred polazak,RG riva Stopi se stopi se stopi se,vodice Polazak u vw bar riječke.... issssss da da Šta pelin spoji.....malo ko razdvoji Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 30, 2010 pizza cut pizza eater famous tojlet s naslonima za glavu gazde auti1 auti2 crime scene čista dvojka zhene ko vjeverica iz 'ice age' kad grli žir,tako ja grlin ovu bočicu malo se lomilo čaše malo se plesalo vwidimo se dogodine Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 30, 2010 pika mi je totalno cudno vidit na slikama sa mita....kao da ga godinama nije bilo....a onda i skuzim kolko mi je falio svo to vrijeme i ONO, roko....FALA (not) sto opet nisi slikao mojE auto Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 30, 2010 i ONO, roko....FALA (not) sto opet nisi slikao mojE auto Dok voziš to shit kodključ auto neču ni trošit mukte fotić šta si mi poklonia Napravi nešto od onih po garaži šta imaš da vozi i onda se ne brini za sliku-dvije s moje strane papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa rlamericano Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 30, 2010 Dok voziš to shit kodključ auto neču ni trošit mukte fotić šta si mi poklonia Napravi nešto od onih po garaži šta imaš da vozi i onda se ne brini za sliku-dvije s moje strane papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa rlamericano pa jel vidis da ga zato i prodajem Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 30, 2010 pa jel vidis da ga zato i prodajem Znači ako ga budemo slikavali nečeš ga prodavat Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 31, 2010 Znači ako ga budemo slikavali nečeš ga prodavat A jadan frog jos kad tablicu popravi... Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 31, 2010 evo još malo iz medija,malo kasni ali što je tu je O84GT stavi te slike više,koji ti je k.... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted October 31, 2010 pika mi je totalno cudno vidit na slikama sa mita....kao da ga godinama nije bilo....a onda i skuzim kolko mi je falio svo to vrijeme I ja tebe vwolim :wub: . Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 31, 2010 (edited) Možete vi tu izjavljivat ljubav, ali samo jedan je GAY.... moj prijatelj "Jura" Edited October 31, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 31, 2010 Nas projekt po danu Pa malo sponzora,mislim da su zasluzili Ona cura u zelenom nam je ustupila podrum da slozimo darove i poklone Ajmo mi na nedjelju i odlazak u grad Kavica krecemo do centra Putom smo sreli nesto zanimljivo Stigosmo u grad Share this post Link to post Share on other sites