0
rale

vw golf 3 pocincana limarija??

Recommended Posts

Na proljece sam izvukao rubove na svom golfu i lakirao. Pozada kad neko sjedne gume su cesale rubove i skinule svu izolaciju i farbu te se pokazao lim sa unutrasnje strane odmah u prvih mjesec dana.

Danas sam htio to ocistiti i staviti novu izolaciju prije zime, ocekivao sam da je to zahrdjalo medjutim nema nigdje ni tackice hrdje lim se sjaji ???

Nisam cuo da su trojke dolazile sa pocincanim limom zato me bas zanima koje su to serije???

ja imam pozada distancere od 2,5 cm i skinuo sam ih odmah nakon mjesec dana bilo mi zao guma tako da mjesecima nista nije grebalo

ja imam pozada distancere od 2,5 cm i skinuo sam ih odmah nakon mjesec dana bilo mi zao guma tako da mjesecima nista nije grebalo

koliko znam nisam nijednu trojku vidio da ima pocinlanu karoseriju... manje više sve propadaju na istim mjestima....

vjerovatno ima pocinčanih, samo se to plačalo.

ako si bio baja za vrijeme yuge, mogao si i fičeka pocinčat, parsto miliona, sanduk piva i dečki u cinčaonici to srede za čas.

kolko sam ja upoznat,zadnja godina golfa 3 tdi gti oprema,znači 97.,su imali pocinčanu svi dok 96 nije...

Edited by tihca

isto sam jednog u oglasniku videl da je pocincani.... pisalo je da je za americko trziste

mozda za neka trzista su cincali bolje modele.....jedan 97. god vidjen neki dan nije cincan sigurno :D ...obzirom kako cvate.....a ovo sta autor teme navodi imam i ja na kecu,podsjetnik na visoke gume i cuspajz ovjes nekad,pa je jos uvijek sjajno i ne hrdja,,,,,a nije cincan 100% :lol2

To što vlasnik napiše u opisu vozila,to se mački može okačit na rep.

Jedino ako je negdje zaista to napisano u tvorničkim podacima za vozilo,onda da

A jebemu,imam negdje kataloge od Golfa i Venta za HR tržište i spominje se da su pocinčani,auto smo kupili nov 94-e tako da nisu samo zadnje serije imale...

Moram to iskopat i poslikat :rolleyes:

Moj je isto pocinčan al to njihovo pocinčavanje mislim tvorničko je jako jadno jer nije auto cijeli pocinčan nego samo recimo na haubi naprijed nekih 40cm koji su najviše izloženi kamenčićima i zadnja hauba npr samo donji dio je pocinčan negdje do visine tablice itd.. uglavnom moj je nakon 12 godina bio procvjetao na sve strane..od poda do krova ukratko rečeno! Toliko o pocinčanom Golfu 3 GTI TDI.

To je valjda isto "kvalitetno" pocinčano kao i na npr. vectrama b,kao pocinačane su,a trunu na sve strane

Tu temu sam slucajno stavio, i nisam napisao da je pocincna vec sam pitao postoje li, jer sam vise puta gledao golfove koji se pri lakiranu malo loseije pripreme i odmah nakon zime pozaju jako puno korozije na sve strane...

Evo jedna slika starija, pukla mi je opruga u voznj i guma udarila u blatobran i rascjepila ga. godinu dana nisam popravljao taj blatobran bio je znaci na tom mjestu goli lim, cjelu zimu bez garaze auto bilo vani i evo slika.

15dmno1.jpg

A kad sam ga uvezao na cjelom autu nije bilo ni tackice korozije a imao je tvornicki lak i ostecenja po haubi od kamencica al nigdje korozije.

Također isto tako moj je auto imao rupica po haubi od kamenčića i vidio se cink ispod i nije bilo hrđe a na zadnjoj haubi je bilo cca veličina nokta falilo boje znači gola lima i tako sam vozio 3 god i nikad nije pokazalo ni kapi hrđe na tom mjestu al je zato procvjetala tamo di se otvara bunker.. To znači da nisu cijele komponente pocinčane nego samo jedan dio..

Moj je isto pocinčan al to njihovo pocinčavanje mislim tvorničko je jako jadno jer nije auto cijeli pocinčan nego samo recimo na haubi naprijed nekih 40cm koji su najviše izloženi kamenčićima i zadnja hauba npr samo donji dio je pocinčan negdje do visine tablice itd.. uglavnom moj je nakon 12 godina bio procvjetao na sve strane..od poda do krova ukratko rečeno! Toliko o pocinčanom Golfu 3 GTI TDI.

Tako i kod kolege na Polu 6n 1.4 16v, piše da je pocinčana karoserija negdje u papirima, a pragovi solidno procvjetali, mislim da je 98 godina auta.

Ima diagram u elsi o tome, koji su dijelovi pocinčani a koji ne,

ali mislim, bar onoliko koliko se sjećam diagrama, da su blatobrani presvučeni cinkom samo izvana.

Stavio bih diagram ali nemam više elsu instaliranu.

Edited by vortex

Znam da je tema jako stara i neaktivan ali da ne otvaram novu.

Pitanje: Da li Polo 6n2 ima pocincanu karoseriju?

Hvala

to valjda saom vrijedi za aute iz 1997 jer ovo sve ostalo su truleksi zesci.

golf 3 najlosiji od svih golfova

0