0
Damir

Luft u prednjem kotaču

Recommended Posts

Danas dok sam mjenjao gume primjetio sam da mi prednji kotač ima lufta (van-unutra), ali dok je na zemlji. Dok dignem auto na dizalicu, probam mrdat kotač nema lufta, zavrtim kotač, ne čuje se nikakvo drobljenje, spustim auta dolje, kotač ima lufta. Provjerio sam ležaj amortizera, sve na mjestu. Ležaj kotača?

ja sam imao takav slucaj amortizer ima lufta.ty osovina amrtizera ima lufta u amortizeru i kada je auto na zemlji gornji dio kotaca mice senutra van i po neravninama lupka..sad ak je toto vidi

Amortizeri su novi. Znači sve ne fiksno, samo kotač ima luft. Pretpostavljam da je ležaj kotača samo sam htio čuti drugo mišljenje :)

kad ležaj ima lufta onda ga ima uvjek :)

Poteži tu gumu i gledaj gore šalicu amortizera kud ide....

ja sam imao takav slucaj amortizer ima lufta.ty osovina amrtizera ima lufta u amortizeru i kada je auto na zemlji gornji dio kotaca mice senutra van i po neravninama lupka..sad ak je toto vidi

upravo se to meni dešava,koji je lijek za to jer me užasno nervira,najprije sam mislio da IC lupka,pa akumulator,sve živo sam fiksiral,čak sam mjenjal nosač motora,krajnike,homiće,ali niš nije pomoglo :D :D :D

upravo se to meni dešava,koji je lijek za to jer me užasno nervira,najprije sam mislio da IC lupka,pa akumulator,sve živo sam fiksiral,čak sam mjenjal nosač motora,krajnike,homiće,ali niš nije pomoglo :D :D :D

lijek su novi amortizeri...nazaolost

ako ti lupka u vrhu amortizera (čašici) onda je to 99% aksijalni ležaj amortizera.

to lupkanje me muči,sad nažalost još neznam gdje točno

to lupkanje me muči,sad nažalost još neznam gdje točno

a vidi malo gdje ima lufta probaj na podu i na dizalici skuzit ces nesto

Evo danas skinjeno sve dolje, sve je fiksno. Napominjem da mi se ponekad čuje mumljanje u prednjem kraju

ako ti lupka u vrhu amortizera (čašici) onda je to 99% aksijalni ležaj amortizera.

aksijalni ležaj amortizera je kaj točno?jesu to oni ležajevi amortizera koji dolaze pod muldu na vrh amortizera? ako je to,kod mene su novi :D

aksijalni ležaj amortizera je kaj točno?jesu to oni ležajevi amortizera koji dolaze pod muldu na vrh amortizera? ako je to,kod mene su novi :D

to je taj lezaj da..ako su novi valda ne lupkaju ako nisu od neke lose konkurencije pa da su vec prolupali :palacd

0