BlackG 0 Posted October 26, 2010 (edited) Zanima me gdje se mogu nabavit lampe: HELLA Magic Colours (Black) Ovako bi izgledale na crnom golfu: Edited October 26, 2010 by BlackG Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted October 26, 2010 Koliko znam,zastupnik Helle za HR je Adria trgovina u ZG,pa probaj tamo pitati ako ti mogu naručiti Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted October 26, 2010 Koliko znam,zastupnik Helle za HR je Adria trgovina u ZG,pa probaj tamo pitati ako ti mogu naručiti ej hvala nisam to znao, tražim po netu i nemogu nač ništa u hrvatskoj probat ću sutra nazvat u Adriu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 26, 2010 Evo ja ukuca u google 'hella hrvatska' i prvo mi izbacilo tu neku adriu Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted October 26, 2010 Evo ja ukuca u google 'hella hrvatska' i prvo mi izbacilo tu neku adriu a ja ukuca u google hella magic colours i nema adrie, jer sam baš to tražio Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 26, 2010 ako je netko zastupnik za neku firmu, bilo bi logicno da drzi asortiman te iste firme, hella je velik firma koja obuhvaca dosta toga-najbezbolnije ti je da kontaktiras Adria trgovinu (ako su oni zastupnici) ili jos boljes odes do njih ako mozes i bacis oko tamo na njihove kataloge u kojima ima i ovih tvojih stopova, vidi cijenu, ako odgovara narucis i to je to. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted October 26, 2010 (edited) Ja sam tamo naručio farove s lećom za g5 od helle,i sve je bilo rješeno bez problema,to je bilo prije neke 2 godine Edited October 26, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 26, 2010 ove lampe vidim prvi put i bas su mi extra hebene..... Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted October 29, 2010 zvao sam Adriu Hrvatska i nažalost ništa od toga nemaju ih kaže frajer gdje da ih nabavi jer su i meni prehebene Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 29, 2010 zvao sam Adriu Hrvatska i nažalost ništa od toga nemaju ih kaže frajer gdje da ih nabavi jer su i meni prehebene to me bas cudi ako su zastupnici jer sam ja imao slucaj ovde u splitu da sam trazio neke stop lampe za jednog firminog kombija i dodjem u jedan ducan koji inace prodaje samo kamionski program-lik mi izvadi kompletan helin katalog koji ima oko 400-500 stranica, i kaze mi da moze nabavit sve iz njega, konkretno bio sam se isto raspitivao za stopove hella magic colors ali crveno bijele i pitao ga jos za orig. farove sa lecom-kaze, uplatis kauciju, ja narucim sta te zanima i dodje, samo neznam koliko se ceka... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 29, 2010 Ovisi i od volje prodavača, pogotovo ako je telefonski i ako ne znaš broj od štopova nego objašnjavaš slikovito Probaj na netu nać broj štopki od Helle i onda po njemu traži. Eventualno si naručiš preko E-baya ako ne uspiješ drugačije. Share this post Link to post Share on other sites
sandra 0 Posted October 29, 2010 Imam ti ja 1300kn par! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 3, 2010 e a gdje ima za kupiti crni katadiopteg of GTI-ja..mali za izmedu maglenki i zmihi?? kod nas u ovlastenom lik kaze da nema Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted November 3, 2010 (edited) Jesi ga pito dal moze narucit,ili neka cimne zubakov ovlasteni u nekom drugom gradu,ako imaju i nek dostavom dofura u nas ovlasteni..medjuskladisnicom i bok.. Edited November 3, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 3, 2010 pa eno, sandra je ponudila e sad vjerovatno je on mislio da je to 100 kn po komadu Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 3, 2010 (edited) Jesi ga pito dal moze narucit,ili neka cimne zubakov ovlasteni u nekom drugom gradu,ako imaju i nek dostavom dofura u nas ovlasteni..medjuskladisnicom i bok.. ma nisam pa eno, sandra je ponudila e sad vjerovatno je on mislio da je to 100 kn po komadu pa vjerovatno a sta je ponudila?? Edited November 3, 2010 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 3, 2010 Imam ti ja 1300kn par! a sta je ponudila?? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted November 4, 2010 evo ih kolega! http://www.pik.ba/artikal/691401/stop-svje...ginal-povoljno/ Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 4, 2010 e a gdje ima za kupiti crni katadiopteg of GTI-ja..mali za izmedu maglenki i zmihi?? kod nas u ovlastenom lik kaze da nema ma ja sam tu ukletio da ne otvaram topic.... za crne gti male katadioptere izmedu maglenke i zmigi....gdje tog ima Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted November 4, 2010 (edited) evo ih kolega! http://www.pik.ba/artikal/691401/stop-svje...ginal-povoljno/ bravo svaka čast malo je daleko lik Edited November 4, 2010 by BlackG Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 4, 2010 imam ja, 1000 kn Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted November 9, 2010 imam ja, 1000 kn kontaktirao sam ovog frajera iz bosne šta je Leo55 sugestirao. javio mi se pa sam se s njim dogovorio hvala i vama na odgovorima, P.S. ako ovo propadne s ovim iz bosne javljam se tebi MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 10, 2010 P.S. ako ovo propadne s ovim iz bosne javljam se tebi MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 10, 2010 Ako i meni propadne s onim iz bosne onda ce bit problem Share this post Link to post Share on other sites