BlackG 0 Posted November 10, 2010 Ako i meni propadne s onim iz bosne onda ce bit problem nije valjda da i ti uzimaš od istog lika LOL Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 10, 2010 nije valjda da i ti uzimaš od istog lika LOL zamisli koja slucajnost Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted November 10, 2010 e a gdje ima za kupiti crni katadiopteg of GTI-ja..mali za izmedu maglenki i zmihi?? kod nas u ovlastenom lik kaze da nema ima u ovlaštenom, ja sam ih nedavno naručivo.... to se zove blenda....valjda Share this post Link to post Share on other sites
bmwscaner 0 Posted November 11, 2010 imaju u ljubuskom u jednoj trgovini stoje vec godinama ako si zainteresiran sutra ti provjerim cijenu vjerovatno ce dati debeli popust odavno to stoji kolko ja znam sigurno 6-7 godina na istom mjestu u mracnom kutu trgovine Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted November 11, 2010 daj provjeri zanima mog kolegu on bi ih uzeo sigurno Share this post Link to post Share on other sites
bmwscaner 0 Posted November 13, 2010 317 konvertibilnih maraka dodju nove novcaate e sad 1 marka je 3.6 kuna ja ih mogu busom spremiti u zagreb ili hrvatskom postom u bilo koji grad u HR ( zivim blizu metkovica i vrgorca ) i onda ti placas dostavu posti + meni 10e za gorivo ( jbg sestak trosi nemalo goriva ) dobijes stopke sa original racunom da nebude ovo ono novce uplatis preko western uniona i u roku od 24 sata ja tebi saljem stopke ili dodji u ljubuski ja te sacekam i odvedem do trgovine dje se nalaze da osobno kupis Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 9, 2011 Dizem stari topic ali zanima me jeli netko uspio naci negdje u Hrvatskoj te lampe Share this post Link to post Share on other sites