2 2
GTITDI

2.0tfsi iz GOLFA 5 u GOLF 2

Recommended Posts

Nitko ne govori 8, nego 5 za komplet swap.

Na ebayu se R32 blok prodaje za 1500e. To je previse, slazem se.

Pod realno samo mislio da je realna cijena 5000€ za TTRS motor komplet.

A nerealna 8000 za gol motor.

Necu više pisat sa moba :D

Pod realno samo mislio da je realna cijena 5000€ za TTRS motor komplet.

A nerealna 8000 za gol motor.

Necu više pisat sa moba :D

Ma to definitivno, nitko nije niti racunao goli blok..

Ako netko hoće motor od TTRS-a ja mu ga mogu dovest,cijena prava sitnica 5700eura.

Ako netko hoće motor od TTRS-a ja mu ga mogu dovest,cijena prava sitnica 5700eura.

Motor ili swap paket koji se sastoji od kompletnog motora sa svim agregatima i turbinom i usisnom granom, downpipe , MAP , MAF, motorna instalacija,ECU,pedala gasa,Pumpa goriva , Saltung 6 brzina sa sajlama,mjenjac 6 brzina ,prednje poluosovine, transfer box, kardan, zadnje poluosovine sa difom i kucistom, kutija osiguraca i sve moguce zice ako je DSG ?

Ovisno u koje vozilo ide, uz ovaj set nebi zgoreg bila i tabla sa kljucem a u snovima bas i kompletna kabinska instalacija

Edited by sven

Znaci samo FWD, hm..a ono..steta sto nedostaje.

Po njemackoj imas mislim za 6500 eve, 20tkm presao auto.

Motor ili swap paket koji se sastoji od kompletnog motora sa svim agregatima i turbinom i usisnom granom, downpipe , MAP , MAF, motorna instalacija,ECU,pedala gasa,Pumpa goriva , Saltung 6 brzina sa sajlama,mjenjac 6 brzina ,prednje poluosovine, transfer box, kardan, zadnje poluosovine sa difom i kucistom, kutija osiguraca i sve moguce zice ako je DSG ?

Ovisno u koje vozilo ide, uz ovaj set nebi zgoreg bila i tabla sa kljucem a u snovima bas i kompletna kabinska instalacija

zaboravljate da je ovo Hrvatska...evo mog primjera... motor 1.8 t 225 konja...

svi ga trebaju,svi slazu neki projekt...mjesec dana stoji stoji u oglasniku 3 covjeka nazvalo...

sven ja sam to sve sto si ti sada nabrojao davao za 1500eura...sveee komplet...

da bi jucer dosao decko iz ljubuskog i kupio motor...

Edited by ekusetic

zaboravljate da je ovo Hrvatska...evo mog primjera... motor 1.8 t 225 konja...

svi ga trebaju,svi slazu neki projekt...mjesec dana stoji stoji u oglasniku 3 covjeka nazvalo...

sven ja sam to sve sto si ti sada nabrojao davao za 1500eura...sveee komplet...

da bi jucer dosao decko iz ljubuskog i kupio motor...

Ako sam slazes projekt najvece odricanje je vrijeme koje se potrosi, a onda novac, izlasci (mozda i ne), ali ako ti to netko drugi slozi odricanje je samo novac.. Sada bilo to hrvatska, BIH, ili bilokoja druga drzava ili narod, moras se neceg odreci za bilokakav projekt..

U njemackoj se vise zarađuje, ali i vise kosta projekt.. Tako i u hr, BIH, itd.. Ali ako to stvarno zelis.. naci ce se nacin da se snovi ostvare.. Ali dokle god se traze razlozi da se NE napravi projekt.. dotad se nista nece pomaknuti..

Ja ovo sve govorim iz svog iskustva.. Treba manje fakbuka, mobitela i kompjutera, a vise snove pretvoriti u stvarnost..

Sada sam mozda socijalan.. Ali od pohedinaca mobiteli i kompjuteri kostaju kao moderan motor za swap..

Ako sam slazes projekt najvece odricanje je vrijeme koje se potrosi, a onda novac, izlasci (mozda i ne), ali ako ti to netko drugi slozi odricanje je samo novac.. Sada bilo to hrvatska, BIH, ili bilokoja druga drzava ili narod, moras se neceg odreci za bilokakav projekt..

U njemackoj se vise zarađuje, ali i vise kosta projekt.. Tako i u hr, BIH, itd.. Ali ako to stvarno zelis.. naci ce se nacin da se snovi ostvare.. Ali dokle god se traze razlozi da se NE napravi projekt.. dotad se nista nece pomaknuti..

Ja ovo sve govorim iz svog iskustva.. Treba manje fakbuka, mobitela i kompjutera, a vise snove pretvoriti u stvarnost..

Sada sam mozda socijalan.. Ali od pohedinaca mobiteli i kompjuteri kostaju kao moderan motor za swap..

Pa prva pretpostavka je da imaš sve uvjete za tako nešto, vjerojatno bi i ja slagao aute da imam garažu, alat, znanje, vrijeme, itd., ajde novac bi se našao, ali najveća čar je u tome kad sam nešto radiš. Sve drugo je preskupo i nema smisla, pogotovo ako nisi u mogućnosti da puno "čačkaš" po tom autu.

Pa prva pretpostavka je da imaš sve uvjete za tako nešto, vjerojatno bi i ja slagao aute da imam garažu, alat, znanje, vrijeme, itd., ajde novac bi se našao, ali najveća čar je u tome kad sam nešto radiš. Sve drugo je preskupo i nema smisla, pogotovo ako nisi u mogućnosti da puno "čačkaš" po tom autu.

po tvom odgovoru se vidi da si mnogo toga dobio servirano na tanjuru ili se poraviš grbav..

ja sam rekao da iz svog iskustva... jer meni se nitko nebavi mehanikom, a kamoli elektronikom i preradama u obitelji..

vrijeme je najveće odricanje, htjeli to priznati ili ne.. jer uvjete sam određuješ... jer sam sam napravio garažu, sam sam kupio alat i sve što imam, sam sam zaradio te novce ( nisam dobio niti lipe), sam sam danima, noćima sjedio ispred manuala, stručnih literatura, učio-radio, specijalizirao se, kontaktirao i povezivao se sa ljudima, kupovao programe itd..

a skupoća je samo psihološka kočnica... jer skupo je ići u dućan kupiti osnovne namirnice za život..Pa svi i dalje idemo i kupujemo, skupi su mobiteli i kompjuteri--pa svi ih idalje imamo i to po zadnjoj modi, skupi su izlasci, pa svi idalje izlazimo... sve je skupo.. ali kao što sam rekao TRAŽITE RAZLOGE DA NEŠTO NAPRAVITE, A NE DA NE NAPRAVITE..

A čar je u tome da svoje hobie i užitke unapređujete, i ako netko nešto želi, naći će načina da to napravi.. ja sam mnogima koji mogu potvrditi i ovdje na klubu izašao ususret u slaganju, pomogao oko stvari koje neznaju, potrošio svoje dragocjeno vrijeme pričajući više puta satima na telefon.. pa nekukam kao vi "koji bi te hebali, a da vam ne uđe"...

a svi vi budite zahvalni da imate nas koji znamo i možemo kvalitetno napravti i ponuditi vam to, jer opet iz iskustva znam da većinu vaš osobni "meho" nezna napraviti kada se radi o preradama.. (govorim iz iskustva jer su me mnogi mehaničari zvali kad su dobili vaše "prerađene" automobile i našli se na čudu)

vrijeme je najveće odricanje, htjeli to priznati ili ne.. jer uvjete sam određuješ... jer sam sam napravio garažu, sam sam kupio alat i sve što imam, sam sam zaradio te novce ( nisam dobio niti lipe), sam sam danima, noćima sjedio ispred manuala, stručnih literatura, učio-radio, specijalizirao se, kontaktirao i povezivao se sa ljudima, kupovao programe itd..

Pa svaka čast prijatelju, ali ne živimo svi od toga, možda se bavimo nekim drugim stvarima u životu, svatko ima svoj posao i niz drugih ograničavajućih okolnosti da gradimo garaže, specijaliziramo se, provodimo dane i noći proučavajući i to nitko ne radi samo iz hobija, ne znam čime se ti još baviš ali to ti je glavno zanimanje vjerojatno, ali jbg ne možemo se svi baviti istim poslom, je tako?

A to za mehaničare se slažem, većina ih nema pojma o tuningu, što je još jedna ograničavajuća okolnost, zato imamo tebe i tebi slične ;-)

Dok je Beli na telefonu nema problema ;)

Edited by said

Pa svaka čast prijatelju, ali ne živimo svi od toga, možda se bavimo nekim drugim stvarima u životu, svatko ima svoj posao i niz drugih ograničavajućih okolnosti da gradimo garaže, specijaliziramo se, provodimo dane i noći proučavajući i to nitko ne radi samo iz hobija, ne znam čime se ti još baviš ali to ti je glavno zanimanje vjerojatno, ali jbg ne možemo se svi baviti istim poslom, je tako?

A to za mehaničare se slažem, većina ih nema pojma o tuningu, što je još jedna ograničavajuća okolnost, zato imamo tebe i tebi slične ;-)

sada govoriš kao da me poznaš i znaš od čega ja živim i s kojim poslovima i novcima sam gradio znanje i sve što imam..

vidiš da tražiš razloge kako nebi nešto napravio.. ako ti auto nije hobi i ako neuživaš u njemu onda nemamo više šta diskutirati..

sada govoriš kao da me poznaš i znaš od čega ja živim i s kojim poslovima i novcima sam gradio znanje i sve što imam..

vidiš da tražiš razloge kako nebi nešto napravio.. ako ti auto nije hobi i ako neuživaš u njemu onda nemamo više šta diskutirati..

Jbg beli nisi ni ti realan baš, sad su to neka dvostruka mjerila, ako netko nije u mogućnosti sam raditi oko auta i slagati ga, znači da ne voli aute i ne uživa u njima?

Ne bih se složio sa tim, a to čim se ti sve baviš ja ne znam, ali nemoj mi reći da ti je chip tuning, swap i sve to u tvom potpisu hobi, ti sigurno voliš taj posao, ali hobi je nešto drugo . ali dobro...ja cijenim tvoje znanje i volju da pomogneš drugima.

Edited by dean

želio bi da se zna razlikovati ljubav prema automobilu i ljubav za stiskanjem gasa i natjecanje među društvom...

promatrajući sveukupnu situaciju mogu reći da ljubitelji automobila su "besmrtni", koliko god ih je "malo" uvjek prežive.. a ostali danas voli auto, sutra mobitel, preksutra bicikle, pa teretana, pa putovanja itd.. jednostavno se nemogu nigdje pronaći pa samo skakuću iz jednog u drugi tzv. "hobi"

biti zaljubljenik u automobile nije samo privrženost autu nego "lifestyle"

u mojem potpisu se nalazi samo jedan dio što vam mogu ponuditi kao potpunu uslugu.. a ne da se nadmećem sa veličinom potpisa..

Dok se vi prepucavate , neki i rade :)

zydeqazy.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Mogao si i koš ofarbati u boju auta kada je motor bio vani :-)

Dobro zboris.

To cu kad budem mijenjao motor.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

2 2