zano 0 Posted October 30, 2010 Zanima me kako se vidi razlika od el retrovizora i el. grijanog retrovizora znaci kad je slozen na autu kak mogu vidjeti kakav je??? Jel ima vise zica ili??? I gdi se to grijanje retrovizora pali???? Share this post Link to post Share on other sites
miiiki 0 Posted October 30, 2010 zano said: Zanima me kako se vidi razlika od el retrovizora i el. grijanog retrovizora znaci kad je slozen na autu kak mogu vidjeti kakav je??? Jel ima vise zica ili??? I gdi se to grijanje retrovizora pali???? Grijanje retrovizora se pali kada upalis grijanje zadnje sajbe. Mislim da bi svi električni retrovizori trebali biti grijani, a mozda se i varam. Share this post Link to post Share on other sites
mmm 0 Posted November 2, 2010 zano said: Zanima me kako se vidi razlika od el retrovizora i el. grijanog retrovizora znaci kad je slozen na autu kak mogu vidjeti kakav je??? Jel ima vise zica ili??? I gdi se to grijanje retrovizora pali???? Upališ grijanje zadnje šajbe i nakon nekog vremena na dodir osjetiš da je retrovizor ugrijan Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 4, 2010 moji retrovizori su električni,ali nemaju grijanje tak da su vjerojatno dvije vrste Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted November 5, 2010 wildD said: moji retrovizori su električni,ali nemaju grijanje tak da su vjerojatno dvije vrste Share this post Link to post Share on other sites
rusina 0 Posted November 5, 2010 Da, na Polu imam elektricne retrovizore koji nemaju grijace. Share this post Link to post Share on other sites
zano 0 Posted November 7, 2010 pa kaj nitko nezna kako to vidjeti??? Dal ima vise zica ili nesto???? Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted November 7, 2010 (edited) zano said: pa kaj nitko nezna kako to vidjeti??? Dal ima vise zica ili nesto???? raskopaj retrovizor pa budeš vidio.... na Polu 9N3 idu dvije žice u gornji desni kraj zrcala.... tako je vjerujem i na golfu, moraju bit žice koje idu u zrcalo EDIT ukro sam cicotu sliku grijanje retrovizora imaš ako pored L, R, 0 imaš i simbol grijača, ako nema grijača nema ni grijanja retrovizora Edited November 7, 2010 by marko.p Share this post Link to post Share on other sites
ivan45 0 Posted February 3, 2017 Do sada nisam imao grijane retrovizore. Jedan mi se razbio pa bi ga zamjenio. Da li netko zna ima li razlike u konektoru za elektricne retrovizore sa grijanjem i bez. auto je Golf 4 1.9 TDI. U tokiću kažu da mogu narucit samo sa grijanjem, pa ne znam da li su konektori jednaki. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted February 4, 2017 Pokusaj tako sto spustis retrovizor skroz prema dolje i unutrapa poviri odozgo, trebale bi se vidjeti 2 zice na vanjskom gornjem cosku, bar tako je kod mene u Passatu. A pali mi se na prekidacu od pomjeranja, gdje je na toj slici iznad O kod mene je tu simbol za grijanje Share this post Link to post Share on other sites