jare 0 Posted October 30, 2010 Motor PG 118 kw sa ispravnim g-punjacem, ima landirenzo sekvent plin,potrosnja plina mi je ok ok 10-12 u proseku, ali zato mi benzina pije ko LUD oko 30+ benzina ,promenjeno je dosta doga, svecice,kablovi,uradjena glava motora,plavi davac temperature ,proverio sam sve vakume, ocistio dizne,... Jedino sto nisam to je l. sonda(neispravna) raskacena je i kad je ustekam auto krene da trokira! Pukao sam para i para i moje pitanje jer moze zbog sonde toliko da mi pije benzina? Kakva su iskustva sa univerzalnim sondama ? Jel moja sonda ima 3 ili 4 zice? Jel cetvrta zica masa koju kacim na nosac motora? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 31, 2010 Mislim da si trebao prvo krenuti od sonde...ona je izravno povezana s potrosnjom...nova i ispravna sonda zlata vrijedi,ja sebi uzeo novu stotinjak eura i nikada nisam imao problema s potrosnjom...Opet neznam ali to je moje misljenje...a kazes da si vec dosta toga pregledao i izmijenio izgleda da ne ostaje nista drugo nego ona...mada opet ponavljam ja bih prvo od nje krenuo... Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted October 31, 2010 Jel si kupio original ili univerzalnu sondu? Jel moguce samo zbog sonde da trosi toliko goriva , jer me majstori ubedjuju da sa neisprvanom sondom potrosnja moze da skoci za 2-3 litre,a ne 20 koliko je kod mene? Share this post Link to post Share on other sites
karabaja16v 0 Posted October 31, 2010 a jesi provjeravao da benzin slučajno ne završava u ulju motora ili slično? Share this post Link to post Share on other sites
Teskera 0 Posted October 31, 2010 Meni je na passatu 1.8 riknula sonda i auto je trosio 18-20L a tebi je iskopcana......tako da vjerovatno zbog toga trosi kao ZIL Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted October 31, 2010 (edited) @karabaja16v Ma jesam,gledao sam isto da ne curi negde, menjam ulje na 5000 km nikad nije da kazem bilo sumljivo @Marilo Znaci mislis da je sonda?! A koji motor je bio u pitanju? Jel si univerzalnu stavio ili original? Edited October 31, 2010 by jare Share this post Link to post Share on other sites
Teskera 0 Posted October 31, 2010 1,8 90ks,mislim da je kostala oko 900kn. to je bilo prije godinu i pol Share this post Link to post Share on other sites
john 0 Posted November 1, 2010 moj savjet ti je da ako si u mogucnosti kupit orginalnu sondu jer zamjenske u jako puno slucajeva nisu rijesenje za potrosnju i pravilan rad motora. dogodi se to da ona cita kao da je smjesa dobra a zapravo i dalje dobiva puno goriva pa je i time potrosnja veca. definitivno krenut od nje. o tom motoru neznam bas puno, neznam jel ima kakav mjerac protoka zraka jer ako ima i on ti moze stvarat probleme Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 1, 2010 Električar,il ko več to radi bi trebao znati naštimat motor i bez lambda sonde da ne troši puno A sondu nabavi original polovnu 150-200 kuna uložiš,uključiš i miran si Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted November 1, 2010 @john Znam ali je nemogu naci original svi mi nude univerzalne! A za MAF koliko sam ja svatio g60 ima dva jedan na crevu od usisne glave ,a drugi u samom kompjuteru! Hvala ljudi na odgovorima , kod nas nema majstora za g60 motore, sve su to priuceni majstori (cast izuzetcima Majstor gedora)! Milion puta sam se posvadjo oko dijagnostike jer majstori nisu culi da postoji nesto starije OBD-a imam prikljucak 2x2 nisam jos uvek nigde uspeo da povezem na dijagnostiku! @rrocado Jer moguce da toliko kosta(oko 20 eura) polovna?Posto sam ja cuo za neke sumanite cifre? Jel imas ti na lageru sondu za prodaju? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 1, 2010 Koliko bi trebala koštat polovna? Ja ih dajem po 150 kuna kad imam ispravnu,da san siguran Imam ih i sad 4-5 komada,različiti kataloški brojevi,stanje neispitano,sve skinute sa G motora Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted November 1, 2010 u mene je bila krepala sonda i potrosio mi je pola tanka goriva na nekoj smjesnoj relaciji sa malo kilometara i ja sam kupio novu zamjensku marke Bosch sa orginalnom uticnicom a platio je 70eura i nikakvih problema vise nisam imao.. Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted November 1, 2010 Meni treba 030 906 265 F ili 030 906 265 N dzek ima cetri zice,ali kako sam video cetvrta zica je za masu na nosacu motora Ovako nesto !http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=8845 @rocado Jel ima nacina da ispitas te sonde jer mi je cena super! @Rallye G60 Dali slucajno znas koja je oznaka sonde jer golf rally i passat imaju iste sonde Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted November 2, 2010 Meni treba 030 906 265 F ili 030 906 265 N dzek ima cetri zice,ali kako sam video cetvrta zica je za masu na nosacu motora Ovako nesto !http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=8845 @rocado Jel ima nacina da ispitas te sonde jer mi je cena super! @Rallye G60 Dali slucajno znas koja je oznaka sonde jer golf rally i passat imaju iste sonde P.S. Zaboravio sam da napomenem da po bord comp-u potrosnja mi najcesce 99.9l/100km ,ali ponekad padne (na auto putu pri const. brzini) na 30-40l/100 km Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted November 19, 2010 Što se tiče ove potrošnje od 99.9 litara taj podatak ti nije točan jer ti je vjerojatno iskopčan vakum koji ide na km sat. Meni je tako bilo na golfu i promijenilo se čim sam to spojio. Ako po tome gledaš da ti auto toliko troši onda stvarno stanje vjerojatno i nije tako (30 L). Jako mi je neobično da troši plina tri puta manje. No definitivno moraš riješiti sondu, (ispitaj dali je ispravna). Vrijednosti možeš pronaći u autodati. Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted November 19, 2010 Nisi me razumeo,nije mi merodavan bord po potrosnji, nego sam sipao 15 l goriva i nestalo mi je posle 50 km vozne auto -putem a brzina je bila oko 80-100 km\h. Jel mozes da mi objasnis gde je taj vakum od km sata za potrosljnu za bord? Sve vakume sam promenio ,a za taj nisam znao da postoji! A lambda sondu sam nasao za 50 eura NTK(ngk) cekam da mi stigne pa javljam rezultate Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 19, 2010 tebe ocigledno muci lambda sonda i ja ti nebi preporucio rabljenu nego novu orginal ili bosch ili NGK su provjerene i kvalitetne NGK sa cetiri zice kakvu trebas kosta cca 500kn A i lambda sonda se moze ispitati dal je ispravna ili ne mjerenjem otpora na pinovima za neke aute ima u autodati tocni podatci imao sam takvih slucajeva puno a i na svom autu je potrosnja bila 18-20lit a kad sam promjenio lambda sondu ne prelazi 10 (ABF 20 16V) Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted November 19, 2010 Treba mu sonda sa tri žice a ne četiri. Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted November 22, 2010 Danas promenjena sonda , ima 3 zice kao sto kaze doc,i ako na instalacija ima cetri konektora cetvrta zica ide na na masu nosaca,a ostale tri u lamda sondu kupio sam NTK zamensku sondu i platio oko 50 eura! @Doc g60 jer ti mozda znas koji je to vakum koji ide na km sat za potrosnju po bordu? Jer mi dalje pokazuje 99,9 l\km ponekad mi padne 50,0 l\km(auto put) . Jel imas ideju sta jos moze da bude sem vakuma? Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted November 23, 2010 Danas promenjena sonda , ima 3 zice kao sto kaze doc,i ako na instalacija ima cetri konektora cetvrta zica ide na na masu nosaca,a ostale tri u lamda sondu kupio sam NTK zamensku sondu i platio oko 50 eura! @Doc g60 jer ti mozda znas koji je to vakum koji ide na km sat za potrosnju po bordu? Jer mi dalje pokazuje 99,9 l\km ponekad mi padne 50,0 l\km(auto put) . Jel imas ideju sta jos moze da bude sem vakuma? Vakum ti ide sa crijeva koje ide sa usisne grane do serva kočnice (tamo gdje ti je glavni kočioni cilindar) pa do km sata. Možeš napipati no lakše ti je skinuti sat i vidjeti dali je crijevo ukopčano u sat, provjeri i ovaj spoj kod usisne grane, to je malo tanko crijevo i spaja se na nepovratnom ventilu koji je na tom ranije opisanom većem crijevu (od usisne do servo bubnja). Javi dali ti je zamjena sonde pomogla. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 23, 2010 Danas promenjena sonda , ...................................Jer mi dalje pokazuje 99,9 l\km Javi dali ti je zamjena sonde pomogla. Share this post Link to post Share on other sites
jare 0 Posted November 26, 2010 Evo da javim sonda je bila u pitanju , stavljena nova univerzalna NTK(ngk) sonda oko 50 eura sa tri zice! Hvala svima! I dalje imam problem sa bord komp. 99,9l\km ,rasturio sam juce tablu i km sat crevo parvi vakum ,ostalo mi je jos da probam davac na samoj tabli gde se crevo prikljucuje! P.S. Da li pase na moj auto tabla od corrada ili passata sa digitalnom kilometrazom i ako pase jel mi jos nesto sem elektricnog pinjola treba?passat je 90 godiste i ima sva cetri migavca na volanu Share this post Link to post Share on other sites