Guest metalac Posted December 17, 2007 ahaaa.. dobar je taj caddy Share this post Link to post Share on other sites
vwteo 0 Posted December 18, 2007 (edited) vidi koliko mu je "visoko" nosac vilice..... to mi je nekako poznato.... Edited December 18, 2007 by vwteo Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted December 18, 2007 vidi koliko mu je "visoko" nosac vilice..... to mi je nekako poznato.... Ja se nebi 5 min vozio a da ne otkinem nesto Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted December 18, 2007 kad gledam ove slike, sutraq bih prodao ventića i kupio si keca i počeo ga slagati uhhhhhhhh......... Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted December 18, 2007 kad gledam ove slike, sutraq bih prodao ventića i kupio si keca i počeo ga slagati uhhhhhhhh......... potpisujem.... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 19, 2007 Mocno Jebena felga i boja DA.. to je to Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 20, 2007 Remx suosjećam s ovima ??to si sla??u duje s 5 vrata al tog keca s 5 vrata ne mogu oprostit Pik kec me podsjetio na tonijevog koji broji sitno... jo?? 4 dana pa izlazi opet na cestu hehe Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted December 20, 2007 vidi koliko mu je "visoko" nosac vilice..... to mi je nekako poznato.... A tek meni!! A i mojem kecu je poznato a bogami i beton...... E...., a koja ima je fora povadit ventilaciju i maknut po??arni zid gdi je br ??asije???!! Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 20, 2007 to je fora... "less is more" Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 20, 2007 A tek meni!! A i mojem kecu je poznato a bogami i beton...... E...., a koja ima je fora povadit ventilaciju i maknut požarni zid gdi je br šasije???!! svaki kec do 79' ima br šasije na muldi... tak da mogu bez brige maknut onaj vezni lim, a "povadit" ili "sakriti" ventilaciju radi clean look-a.... Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted December 22, 2007 svaki kec do 79' ima br ??asije na muldi... tak da mogu bez brige maknut onaj vezni lim, a "povadit" ili "sakriti" ventilaciju radi clean look-a.... Ali ako je auto poslje 79 isto se da rijesiti legalno tako da ti policija slika broj ssasije i ti skine fire wall te kasnije kada ides na teh pregled ukucajuti nove brojeve na muldu i gotovo Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted December 22, 2007 (edited) Sve ja to znam kako i zašto, ali kako je u tom autu ako te uhvati kiša? Imaš maglu u autu, a motor te grije za popizdit po ljeti a nemožeš se rashladit osim na šajbe, pa ti je tri dana glava ko bačva, ma zajjj, ništ od toga, eventualno ako si auto dovučeš na prikolici na susret da ga vide, poskidaš kotače, staviš špiglo ispod da sline i tu i tamo malo sturiraš motor. Volim aute ali ipak znam ko je kome sluga... Edited December 22, 2007 by markinjo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2007 Takvi auti se i ne vozu pa ih nije briga za posljedice...show car only Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 23, 2007 (edited) Ali ako je auto poslje 79 isto se da rijesiti legalno tako da ti policija slika broj ssasije i ti skine fire wall te kasnije kada ides na teh pregled ukucajuti nove brojeve na muldu i gotovo Eh i ja sam nekad zivio u takvoj zabludi dok me nije nas Bagy razočarao Pogleč ovdje malo.... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=10970 Sto se tiče cadye-a... lafete mu bolesno stoje i mogu mislit koliko je potrebno zahebancije za dobti potreban nagib i koliko je to auto vozno... Nazalost samo po parketu i po pločicama P.S Jetta Mk1 2dorr stize iza nove god Edited December 23, 2007 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted January 1, 2008 Issssssssssssssssssss kaj je mali dobar Dottore kaj imas jos slika ovog ljepotana? Ak imas kaj mozes pometat tu? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 1, 2008 Pre sjajni su mi ti vasi.... Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted January 1, 2008 @Hely nemam , ali poku??at ću naći i druge.. Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted January 2, 2008 (edited) Edited January 2, 2008 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted January 2, 2008 issssssssssssss kad vidim ovo odma dobim zelju za slaganjem :):) Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 10, 2008 Red rocket...izgleda opasno... Share this post Link to post Share on other sites