6 6
TheFog

Slike: Golf Mk1

Recommended Posts

wobstore1383zy3ej7.jpg

vidi koliko mu je "visoko" nosac vilice..... :rotfl:rotfl to mi je nekako poznato....

Edited by vwteo

wobstore1383zy3ej7.jpg

vidi koliko mu je "visoko" nosac vilice..... :rotfl:rotfl to mi je nekako poznato....

Ja se nebi 5 min vozio a da ne otkinem nesto :)

kad gledam ove slike, sutraq bih prodao ventića i kupio si keca i počeo ga slagati uhhhhhhhh.........

kad gledam ove slike, sutraq bih prodao ventića i kupio si keca i počeo ga slagati uhhhhhhhh.........

potpisujem.... :bravo:bravo

Remx suosjećam s ovima ??to si sla??u duje s 5 vrata :lol: al tog keca s 5 vrata ne mogu oprostit :fuj

Pik kec me podsjetio na tonijevog koji broji sitno... jo?? 4 dana pa izlazi opet na cestu hehe :palci

wobstore1383zy3ej7.jpg

A tek meni!! A i mojem kecu je poznato a bogami i beton...... :zid

E...., a koja ima je fora povadit ventilaciju i maknut po??arni zid gdi je br ??asije???!! :huh::blink:

A tek meni!! A i mojem kecu je poznato a bogami i beton...... :zid

E...., a koja ima je fora povadit ventilaciju i maknut požarni zid gdi je br šasije???!! :huh::blink:

svaki kec do 79' ima br šasije na muldi... tak da mogu bez brige maknut onaj vezni lim, a "povadit" ili "sakriti" ventilaciju radi clean look-a.... :palacg

svaki kec do 79' ima br ??asije na muldi... tak da mogu bez brige maknut onaj vezni lim, a "povadit" ili "sakriti" ventilaciju radi clean look-a.... :palacg

Ali ako je auto poslje 79 isto se da rijesiti legalno tako da ti policija slika broj ssasije i ti skine fire wall te kasnije kada ides na teh pregled ukucajuti nove brojeve na muldu i gotovo

Sve ja to znam kako i zašto, ali kako je u tom autu ako te uhvati kiša? Imaš maglu u autu, a motor te grije za popizdit po ljeti a nemožeš se rashladit osim na šajbe, pa ti je tri dana glava ko bačva, ma zajjj, ništ od toga, eventualno ako si auto dovučeš na prikolici na susret da ga vide, poskidaš kotače, staviš špiglo ispod da sline i tu i tamo malo sturiraš motor. Volim aute ali ipak znam ko je kome sluga... :)

Edited by markinjo

Ali ako je auto poslje 79 isto se da rijesiti legalno tako da ti policija slika broj ssasije i ti skine fire wall te kasnije kada ides na teh pregled ukucajuti nove brojeve na muldu i gotovo

Eh i ja sam nekad zivio u takvoj zabludi dok me nije nas Bagy razočarao :angry:

Pogleč ovdje malo....

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=10970

Sto se tiče cadye-a... lafete mu bolesno stoje i mogu mislit koliko je potrebno zahebancije za dobti potreban nagib i koliko je to auto vozno... Nazalost samo po parketu i po pločicama :(

P.S Jetta Mk1 2dorr stize iza nove god :vozi

Edited by AUTOFREAK

140.jpg

Issssssssssssssssssss kaj je mali dobar :wub::wub:

Dottore kaj imas jos slika ovog ljepotana?

Ak imas kaj mozes pometat tu?

issssssssssssss kad vidim ovo odma dobim zelju za slaganjem :):):):) :fakjea:fakjea

6 6