oglascado 0 Posted September 6, 2009 Kako može najobičnija felga za par stotoina kuna dobro izgledati na autu i jedna za kraj ovog poglavlja, točnije za mog pajdu iz Rogoznice Di ima za par stotina kuna ovakve felge Nisan ni sumnja da češ razočarat guzo-loveru dobri su ti kečevi i guze Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 7, 2009 Di ima za par stotina kuna ovakve felge Pa mislio sam na one čeličane! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 7, 2009 Pa mislio sam na one čeličane! a znas kako izgleda? socijalno Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 7, 2009 a znas kako izgleda? socijalno Može izgledati i ciganiski - ak se meni sviđa, meni super. Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted September 7, 2009 Di ima za par stotina kuna ovakve felge Nisan ni sumnja da češ razočarat guzo-loveru dobri su ti kečevi i guze Ispunjena zelja.. RH Cup Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted September 19, 2009 Neću otvarati novi topic u offtopic jer vjerujem da nema potrebe za tim! Uglavnom, ima li itko kakvi saznanja čije je ovo i što se namjerava s njim? Hehe ja znam di auto stoji!! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 19, 2009 To se nekaj dobroga slaže? Nekako sam skeptičan oko branika Share this post Link to post Share on other sites
Guest Alen123 Posted September 23, 2009 to je moj bijeli golf slazem ga za street race ako nekoga zanima ja sam svaku subotu na bili pa se mozemo cuti Share this post Link to post Share on other sites
ToM1.6 0 Posted September 24, 2009 to je moj bijeli golf slazem ga za street race ako nekoga zanima ja sam svaku subotu na bili pa se mozemo cuti autič je samo druge felge , onako kako sam reko negatvke čelične i Share this post Link to post Share on other sites
Guest Alen123 Posted September 24, 2009 autič je samo druge felge , onako kako sam reko negatvke čelične i gdje ima dati za raditi takve felge? i koliko košta otprilike? Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 29, 2009 Kratki štopovi bez rikverca :wub: Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted September 29, 2009 imam ja jedne za prodat Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 29, 2009 imam ja jedne za prodat A moje čekaju na montažu! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 29, 2009 Kratki štopovi bez rikverca :wub: Daj još slika tog keca!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 29, 2009 e, ja tih postarskih lampi imammmmmmmm, sve helllallllaaa, a onaj mi neko otme one lijepe zatamnjene uske sa oglasa neki dan, ma dao bi mu sad 100 amerika za njih iduce ljeto mi smrdi na sezonu "uske lampe" Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 30, 2009 e, ja tih postarskih lampi imammmmmmmm, sve helllallllaaa, a onaj mi neko otme one lijepe zatamnjene uske sa oglasa neki dan, ma dao bi mu sad 100 amerika za njih iduce ljeto mi smrdi na sezonu "uske lampe" Si videl kako su planule! Sva sreća mene ne rajcaju preveć jer sam nabrijan na original štopove Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 6, 2009 ha ha,vid' drota fora... al' brat bratu,pretjerano Share this post Link to post Share on other sites
Guest Alen123 Posted October 6, 2009 imam ja jedne za prodat a kolko trazis za njih i kolko su cola mozes poslati sliku da ih vidim. Share this post Link to post Share on other sites
lsd 0 Posted October 6, 2009 haha a kako sam se ismijao na drota Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted October 7, 2009 (edited) Moje isprike ako je bilo, ali definitivno jedna od najjjacih.. I par, onako Edited October 7, 2009 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted October 9, 2009 Moje isprike ako je bilo, ali definitivno jedna od najjjacih.. I par, onako a vidi prelaznih godina preko ima tanke branike, ovdje plasticne 1978-1979 Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted October 9, 2009 Gle zbilja.. Kako samo to nisam primjetio.. Share this post Link to post Share on other sites