Luka_R32 0 Posted January 11, 2010 ne znam ekipa, meni je lujza dobra, al daleko savršeniji kec mi je od Big Rona.. Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 11, 2010 ne znam ekipa, meni je lujza dobra, al daleko savršeniji kec mi je od Big Rona.. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted January 11, 2010 bjeli golfic izgleda ima sjedista koja ja prodajem Share this post Link to post Share on other sites
vw_damir 0 Posted January 11, 2010 Molim slike , moze i na PM ako je neko voljan poslat. Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted January 11, 2010 gdje ima jos slika ovog keca..predobar.....ima negdje slike kako je slagan....perverzija od auta Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 11, 2010 bjeli golfic izgleda ima sjedista koja ja prodajem I meni se čini, a još više i razmišljam o njima! dok nebude kasno Molim slike , moze i na PM ako je neko voljan poslat. Malo si prelistajte stranice, ima dosta slika te jedinice. Dosta priče! Više slika! UFFFFFFF :slin Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted January 11, 2010 gti armatura i stari tip vure s okvirom....simpatično...samo problem je s učvršćivanjem okvira inače me fascinira kolko lijepše osvjetljenje imaju ove stare vurice..okrugle...nisam ih se mogel nagledat..a sve serijala..zelenkasto Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted January 11, 2010 Dečki,zaljubio sam se zadnjih par dana,pa neću puno pričat.Čitao na nekom UK forumu projekte od par kecova,i oborili su me s nogu i nemoćan sam... Ljepota mojih snova.. Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 12, 2010 gdje ima jos slika ovog keca..predobar.....ima negdje slike kako je slagan....perverzija od auta imam gro slika tog keca... meni je to No1.... mislim da je gotovo nemoguće nadmašiti ronovu jedinicu... previše se išlo u detalje i s previše inovacija i ideja i unikatnosti.... kolko felgi (2 tipa RS u 16 cola, različiti unutrašnji i vanjski rubovi zadnja je 9.5 na lipu od 3"), motorizacije (3.1 VR6 motor na ITB s gro ideja npr. rashladni sistem), unutrašnjosti (unique roll cage, tepisi, porsch stil tapacirunzi....), boja (miješana od dvije audi boje, bambus i nibus grey).. mislim da čovjek pozna jedinicu a i V.A.G. na šaraf.... previše je toga napravljeno i tolko savršeno da je na M.I.V.W. prošle godine odnio best of show! btw slike projekta na netu nisam pronašao i navodno ih neće biti ili su na privatnom forumu gdje ima svega nekolicina ljudi... luka - kaj nisi videl auto na See-u... bil je kraj Mačekovog!! Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted January 12, 2010 imam gro slika tog keca... meni je to No1.... mislim da je gotovo nemoguće nadmašiti ronovu jedinicu... previše se išlo u detalje i s previše inovacija i ideja i unikatnosti.... kolko felgi (2 tipa RS u 16 cola, različiti unutrašnji i vanjski rubovi zadnja je 9.5 na lipu od 3"), motorizacije (3.1 VR6 motor na ITB s gro ideja npr. rashladni sistem), unutrašnjosti (unique roll cage, tepisi, porsch stil tapacirunzi....), boja (miješana od dvije audi boje, bambus i nibus grey).. mislim da čovjek pozna jedinicu a i V.A.G. na šaraf.... previše je toga napravljeno i tolko savršeno da je na M.I.V.W. prošle godine odnio best of show! btw slike projekta na netu nisam pronašao i navodno ih neće biti ili su na privatnom forumu gdje ima svega nekolicina ljudi... luka - kaj nisi videl auto na See-u... bil je kraj Mačekovog!! + Porsche kvake i karbonske sve moguće plastike ma 3 put smo se vračali na to dvorište sam da ga vidimo.. Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted January 14, 2010 (edited) nekih slika ima al nema ostalih ovog auta i razbacane su pa sam ja sad stavio sve koje imam uživajte predobra keculja Edited January 14, 2010 by turas Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 14, 2010 Ovo je meni najbolja jedinica koju sam ikada vidio , znam za ovaj auto jako dugo. Jedan od rijetkih auta na kojem ne bi ama baš ništa mijenjao! Share this post Link to post Share on other sites
beduin 0 Posted January 14, 2010 ja bi mu smo promijenio vlasnika Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 15, 2010 Meni se takva unutrašnjost nikako ne dopada....:/ Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted January 15, 2010 Meni se takva unutrašnjost nikako ne dopada....:/ tonac pa znaš da se o ukusima neraspravlja Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted January 15, 2010 Ovo je meni najbolja jedinica koju sam ikada vidio , znam za ovaj auto jako dugo. Jedan od rijetkih auta na kojem ne bi ama baš ništa mijenjao! mogu ti reč i meni je predobra isto Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted January 15, 2010 (edited) tonac pa znaš da se o ukusima neraspravlja Ma kakva unutrasnjost? Sic? A pretjerao je s tim karbonom.. :doh Izvana auto izgleda strasno.. Koje su to fore s dvodjelnim ATS Classic? Edited January 15, 2010 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 16, 2010 A pretjerao je s tim karbonom.. :doh Koje su to fore s dvodjelnim ATS Classic? karbonom?... ma i još ga fali... nije ATS već HTN HTS design 9 x 13 € 406,18 -> možeš još uvijek naručiti.... Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted January 16, 2010 karbonom?... ma i još ga fali... nije ATS već HTN HTS design 9 x 13 € 406,18 -> možeš još uvijek naručiti.... Hm.. Ok.. Ne bih se bas slozio, ali opet, sve to ovisi o ukusima Vis vis.. Nisam znao.. Auuuuuuuu.. Pretpostavljam po komadu Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted January 21, 2010 (edited) Edited January 21, 2010 by turas Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted January 21, 2010 uhhhh,onaj narandžasti je..... bez teksta-eror...(neam rijeci) Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted January 21, 2010 Zasto ATS classic? Kako mu ta marsrot lezi to je nesto strasno.. Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 22, 2010 marsrot i alpineweis najbolje boje za kec,jos ak imaju gore ats classic,onda im Share this post Link to post Share on other sites