eDoGTD 0 Posted February 18, 2010 u predobar......samo da ovaj zadnji branik zasarafa kako treba da ne visi..... Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 18, 2010 Malo izvukao starih stvari Za ovog znam da je bio, ali ne mogu odoljeti Pirelli u zanimljivom izdanju.. Trenutno sam bolestan na.. .. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 18, 2010 (edited) fala spidey Edited February 18, 2010 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 18, 2010 (edited) fala spidey Pretpostavljam na toj slici.. Hm.. Zasto? Edited February 18, 2010 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 18, 2010 Pretpostavljam na toj slici.. Hm.. Zasto? naravno za quotanu sliku, pa zato sta slika ima dusu, dvije duse jos zelenilo okolo, milina Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 18, 2010 naravno za quotanu sliku, pa zato sta slika ima dusu, dvije duse jos zelenilo okolo, milina He he.. Ma bilo u konkurenciji nekih 60 slika, morao sam izabrati.. Da da, to sam i ja mislio kad sam ju vidio Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted February 18, 2010 onaj pirelinjo bas dobro zgleda Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted February 18, 2010 Alo decoooo!!! Malo ste se zapuškarili sa tim slikama!!! Neka, neka! Samo hrabro "PREKO VODE DO SLOBODE"!!!! Ajmo još,još!!! :respekt Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 18, 2010 onaj pirelinjo bas dobro zgleda Bas to, bijeli s bijelim felnama.. Izgledaju kao da su od nekog drugog materijala.. Jako zanimljivo Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted February 18, 2010 Kako se krecu cijene ovim felgama? Jel to ko kod nas uvozi? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 18, 2010 Kako se krecu cijene ovim felgama? Jel to ko kod nas uvozi? schmidt th line, pitaj u gabrek, http://autoprocentar.hr/, Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted February 19, 2010 u predobar......samo da ovaj zadnji branik zasarafa kako treba da ne visi..... on se nešarafi ima kopča za to....... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted February 19, 2010 (edited) schmidt th line, pitaj u gabrek, http://autoprocentar.hr/, Krivi info! Ebay.de pravi market platz za te felge , vjerujem da je u Gabreku ogromna cijena! PS možda se varam i dajem krivu informaciju moja računica je da mi se ali baš nikako ne isplati tu felgu kupovati ovdje! Baj d vej Turaš odličan ti ovaj crni!!! Edited February 19, 2010 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted February 19, 2010 on se nešarafi ima kopča za to....... a zna se sta sam mislio..... :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 19, 2010 kec je beton i ja bi bio na air ride-u... jbt... 15 cola i VR.... svaka mu čast Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted February 19, 2010 da ju moze zatvorit bila bi sigurno,... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 19, 2010 Jedna caka ako nekoga zanima. Na VR6 motor direkt paše karter i uljna pumpa od MkV R32. Karter je plići za cca 3cm što dosta znači. Jedini problem je što je karter alu pa lako pukne. A i može se serijala karter od VR6 prevariti da bude plići i stavi se samo uljna pumpa od MkV R32 Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted February 19, 2010 ko zna? pero zna Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 19, 2010 Jedna caka ako nekoga zanima. Na VR6 motor direkt paše karter i uljna pumpa od MkV R32. Karter je plići za cca 3cm što dosta znači. Jedini problem je što je karter alu pa lako pukne. A i može se serijala karter od VR6 prevariti da bude plići i stavi se samo uljna pumpa od MkV R32 isto ima i na 1.8t.... karter s alu gornjim dijelom a donji je steel.... isto cca 3 cm plići od klasičnog... kod VR-a rađe variti steel jer se on piga a ne ko ALU koji puca... Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted February 19, 2010 se meni cini il crni kec ima kraj desnog stopa cep rezervara...hm i nije bas po mom ukusu al auto je strava...i ovaj vr predobar..ajde sta ce mu hauba.hehe Share this post Link to post Share on other sites