6 6
TheFog

Slike: Golf Mk1

Recommended Posts

Guest O84GT

Zahvaljujem na slikama :care ,auto me obara sa nogu,ni garaza nije za baciti!! :palacg

Na molbu :palacg

[

Garaza koja bi se pozeljela :rolleyes:

I secer na kraju :bravo

Točno te slike sam si sinoć isto pospremio u album na kompu sa vortexa.......garaža mi je desktop wall!!! :palacg

Evo da nisam u offu previše...

vwgolfmk1144.th.jpg

vwgolfmk195.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Baš si nas ujebo s ovom slikom na kraju :D Nisam fan crvene ali ovo :rolleyes: Isti takav je u Ri samo u originalnom stanju u garaži...da ga je kupit, uredit motorni prostor i stavit neke "the felge" i di ćeš bolje od toga :)

Gdje gdje gdje? :mellow:

He he he.. Drago mi je sto sam pomogao :palacg

Ma meni je predobra ta marsrot, strasna boja. Ta i alpine weiss.. Predobro nesto..

Slazem se :palacg

Edited by Spidey

Baš si nas ujebo s ovom slikom na kraju :D Nisam fan crvene ali ovo :rolleyes: Isti takav je u Ri samo u originalnom stanju u garaži...da ga je kupit, uredit motorni prostor i stavit neke "the felge" i di ćeš bolje od toga :)

kaj gti isto? jel se prodaje?

kaj gti isto? jel se prodaje?

Darac moj, lik je kralj. Čuva keca u garaži i stvarno je u pic stanju. Ima dva sina i jedan je jako zagrijan za njega tako da ostaje u familiji.

DSC01347_resize.jpg

DSC01344_resize.jpg

GTI u papirima naravno. I vozi se da ne bude zabune. Svake nedjelje minimalno!

Evo maloprije se opet vidjeli i malo popričali...kao i uvijek, nedjeljna vožnjica s kecom...stvarno je lijepo vidjeti ovakav primjerak...iako vjerujem da ih mora biti još ovakvih kod nas... :):rolleyes:

ima i u međimurju jedan stari tip crvene boje... malo lošijem stanju neg je ovaj... čak 4 brzinka je gore....

a uskoro ćeš i još jedan....:)

Evo maloprije se opet vidjeli i malo popričali...kao i uvijek, nedjeljna vožnjica s kecom...stvarno je lijepo vidjeti ovakav primjerak...iako vjerujem da ih mora biti još ovakvih kod nas... :):rolleyes:

i sve da ih ima ne bi se tek tako nasla musterija za njega..

ja san svog prodava i nakon malo vremena igor (stipe edition) je dosa po njega i kupio ga jer je bio original (sad ga on prodaje u 100% original stanju i koliko vidim niko se ne otima za njim-zasto??? )

zato sta je mislim jedan jedini u HR koji bi bez problema kupio LIMITED EDITIONA i imao ga u svojoj kolekciji EDITIONA,GTI eva,RALLYE i sl top modela.

ja san svog prodava i nakon malo vremena igor (stipe edition) je dosa po njega i kupio ga jer je bio original (sad ga on prodaje u 100% original stanju i koliko vidim niko se ne otima za njim-zasto??? )

Pa znaš i sam da tipkovnica košta manje od punog tanka ili manje od litre kvalitetnog ulja

http://cgi.ebay.de/Revoltec-Slim-Tastatur-...4use_Tastaturen

igor da ga hoce prodati vec bi ga dao 100% nekuda, al postoje jednostavno auti koji ne zele iz dvorista, jel tak ivo kako ti je zao sad

igor da ga hoce prodati vec bi ga dao 100% nekuda, al postoje jednostavno auti koji ne zele iz dvorista, jel tak ivo kako ti je zao sad

nije sad nego je tako od prvog dana otkad je otisa

nije sad nego je tako od prvog dana otkad je otisa

Ok, a koji je bio razlog odlasku?

Gledao danas malo slike i kec je super izgledao :rolleyes:

Ok, a koji je bio razlog odlasku?

da nije otisao postao bi projekt car kao i duja mi a to vec previse para i vrimena trazi

Ma ček zar nije priča krenula s bijelim dizelom gti look + bbs?

zato sta je mislim jedan jedini u HR koji bi bez problema kupio LIMITED EDITIONA i imao ga u svojoj kolekciji EDITIONA,GTI eva,RALLYE i sl top modela.

he,he kec je otiso odavno,jos na proljece,i dan danas zalim za njime,tesko da cu vise takvog igdje naci,sad bi boga dao za takvog :glavomuzid istina je da se prodavo 2 mjeseca i bilo je svakakvih ponuda i ozbiljnih i neozbiljnih na kraju je prodan ljubitelju keceva i to mi je izuzetno drago jer znam da je zavrsio u dobrim rukama i da je na sigurnom i mogu mirno spavat.

naime kupac je odma treci dan kupio plahtu za 500 kuna i pokrio ga da nebi slucajno sunceve zrake ostetile prvi lak i plastike,cuva ga bolje od svoje zene,svaki put kad prolazim gledam i auto uredno pokrit kaze da ce kupt i garazu specijalno za njega. Sta da jos kazem ovakve aute kupuju samo istinski ljubitelji kojih ima jako malo u hr ako me opce kuzite sta znaci istinski ljubitelj.

Neki kupuju takve aute da bi bili videni,da se o njima prica,da se dice i pokazuju a istinski ljubitelj ga kupi i suti o tome bitno mu je da je auto doma u njegovom vlasnistvu,cak se i ne voze,cuvaju ga,glade i paze,slazu nedostatke,nabavljaju dijelove,prikuplaju info o bivsim vlasnicima,zele znati gdi je do sad bio i vise danima po E-bayu nebi li slucajno naisli na pepeljaru u top stanju koja nedostaje na tom kecu i doveli ga u originalno stanje jer je bivsi vlasnik tako zvani mamlaz htio na silu ubacit pepeljaru od trojcice i pri tome sjebo pola armature i keca :palacd

e da skoro zaboravih istinski ljubitelj nikad ne kalkulira sta bi on mogo sa tim parama kupit i slicno,da mu das i 15 godina mladeg i boljeg za iste pare on ce opet kupit keca, govorim to zato jer ovaj koji je od mene kupio keca komtno mogo kupit trojcicu gti sa full opremom za te pare ali nije, isto ko ni ja kad sam kupovo

BTW - Ivo,care ja sam tog keca gledo i htio kupit jedno 3 mjeseca prije tebe i strasno mi je zao sto ga ja prvi nisam izvuka iz onog podruma jel bi stvari krenule u drugom smjeru,mislim na kompletnu restauraciju al nema veze ovako si se i ti malo nasladio i izgusta s njime. nego jel ima gdi u tvom kraju jos ovakvih primjeraka pa da krenem putem ka splitu

Edited by stipe edition

onda ja imam sreću što mi je stari skupio nekoliko dijelova od GTI-eva...:D

pa ne moram tražit po ebay-u...

pa gdje si stipe edišenu !

- a dobro ne mora se bas svaki dio traziti na e-bayu, ali zalomi se se pokoja sitnica da je se nema odkuda iskopati, oni koji trebaju nesto znaju kako je to

pa gdje si stipe edišenu !

- a dobro ne mora se bas svaki dio traziti na e-bayu, ali zalomi se se pokoja sitnica da je se nema odkuda iskopati, oni koji trebaju nesto znaju kako je to

evo me gospodaru svemira :zivio ovo sa e-bayom sam napiso radi primjera

mmm ma sta ja znam, nebi htio gnjavit nego mislio sam otvorit u auti i projektima temu na tog keca sto sam imao cisto da probijem led,kao ono moj bivsi,itd.al neznam jel to pametno posto sam ga prodao. Znam da si ti predstavljo onog kameneleona poslje kad si ga prodo pa zato pitam,trazim neciji blagoslov :blush:

evo me gospodaru svemira :zivio ovo sa e-bayom sam napiso radi primjera

mmm ma sta ja znam, nebi htio gnjavit nego mislio sam otvorit u auti i projektima temu na tog keca sto sam imao cisto da probijem led,kao ono moj bivsi,itd.al neznam jel to pametno posto sam ga prodao. Znam da si ti predstavljo onog kameneleona poslje kad si ga prodo pa zato pitam,trazim neciji blagoslov :blush:

predstavio sam ga taj dan kad je sklopljen bio, a drugi dan odmah prodao, ali sam zato predstavio prije jednog bivseg keca samo u par slika :D sa 17" felgama, hahaha da ljudi vide sta je kocija, predstavi ga slobodno, malo smo u offtopicu nadam se da ce moderator biti smiren :D

6 6