jopa_vr6 0 Posted January 16, 2011 al to leti negdje... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 18, 2011 (edited) evo malo jos slika keca posljednjih bar iz dubrovnika s ovom stranom,amo davajte malo slike domacih keceva Edited January 18, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted January 18, 2011 od mene za sada 2 jer jos nije gotov (maglenke neidu na auto samo proba) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 25, 2011 ovog narancastog sam vidio sad je neko otkupio nakon zadnjeg izletanja u slalomu i farba ga Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted January 25, 2011 ovog narancastog sam vidio sad je neko otkupio nakon zadnjeg izletanja u slalomu i farba ga Auto je u splitu. Odvozilo je jednu sezonu i sad je opet na prodaji. Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted January 26, 2011 (edited) Edited January 26, 2011 by ivan25 Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 27, 2011 neznam jel bio ali ovo je meni najljepši kec ikad viđen... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 28, 2011 (edited) Fale mu GTI crte po boku Edited January 28, 2011 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 28, 2011 Fale mu GTI crte po boku A zašto fale? Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted January 28, 2011 (edited) Swallow GTI nije postojao i onda bi samo usrali auto da su ih stavili...ovo je OEM + A ovo je da ne idem u OT Edited January 28, 2011 by Gerbi Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 28, 2011 A zašto fale? Neznam,meni je nekako ljepsi s njima,na ljepo slozenom kecu po meni su crte tocka na i Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 28, 2011 Neznam,meni je nekako ljepsi s njima,na ljepo slozenom kecu po meni su crte tocka na i Ali onda nije OEM. I ovako je predivan auto. Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 28, 2011 I ovako je predivan auto. Ma jasno da je,to nije upitno samo mu po meni fali ta sitnica Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 28, 2011 Swallow GTI nije postojao i onda bi samo usrali auto da su ih stavili...ovo je OEM + baš sam htio to reći... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 29, 2011 swallow gti je postojao Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted January 29, 2011 (edited) Dvojka ako misliš na ove sljedece slike, onda te moram razocarati i reci da je postojao samo kao prototip i da se nije našao u prodaji. Rijeci prijatelja iz vwcpc-a Navodi se da je to slikano 76` što znaci da ga je netko napravio prema staroj šasiji... Ovdje sve piše za one željne malo ucenja povijesti Uvijek me zanimalo da li je u ta 4 mjeseca prodano šta swallow GTI-a, ali bili su isključivo predstavljeni kao prototipovi! Realno receno, bilo ih je, ali ne postoje P.S. Prototip keca iz 60tih Edited January 29, 2011 by Gerbi Share this post Link to post Share on other sites