LAZO 0 Posted September 6, 2008 (edited) Edited September 6, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 6, 2008 (edited) dragi ljudi. evo kopirao sam od kolege Essekera pa prenosim vam Edited September 6, 2008 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted September 17, 2008 spoky :palacg Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 18, 2008 Paulov autek... meni preeedivan.. kasnije stavim više slika ..... Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted September 19, 2008 ovaj snjesko bjelic je prekrasan Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 19, 2008 Ljubičasti ima 16tke.... :slin Share this post Link to post Share on other sites
night rider 0 Posted September 20, 2008 ovaj bordo crveni mi je predobar Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 20, 2008 Ljubičasti ima 16tke.... :slin Baš cim sam vidio skuzio sam da su 16... malo mi je too much al fora izgleda Share this post Link to post Share on other sites
MuJo_G1 0 Posted September 20, 2008 kakvo je vase misljenje o ovoj navlaci na haubi??? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 20, 2008 kakvo je vase misljenje o ovoj navlaci na haubi??? ovo gore je farbano... al navlaka kao navlaka na kecu fino stoji... Share this post Link to post Share on other sites
MuJo_G1 0 Posted September 20, 2008 zasto mislis da je farbano meni se cini kao neka home made navlaka Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 20, 2008 (edited) I meni se cini da je navucena navlaka... Daj nek admin baci ovo u new topic... da tu ne oftopičarimo Meni je sasvim ok crni bra za haubu na kecu recimo Edited September 20, 2008 by RemX Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 23, 2008 Obečao sam.... pa evo... nastao iz ovoga.... moram reć da je i tu imao svoje prste Paul Webster.... Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted September 24, 2008 OmgOmg, na koju foru ovaj smedji ima straznja leptir stakla?? To nesto skroz homemade, ili se za divnu srecu malo masovnije proizvodi? Ocu! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 24, 2008 OmgOmg, na koju foru ovaj smedji ima straznja leptir stakla?? To nesto skroz homemade, ili se za divnu srecu malo masovnije proizvodi? Ocu! ima za kupiti... cca 200€.... ima i Miha na svom kecu.... NOT HOME MADE.... Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted September 24, 2008 (edited) Bas sam otisao kopat po netu, pa iskopao ne bas radostan rezultat Da je bar 200€... GCP > pop-out windows Edited September 24, 2008 by Durandal Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted September 24, 2008 i ja vec duze trazim te zadnje leptire pa ko ih moze nabavit nek mi javi ali zelene Share this post Link to post Share on other sites