Carlito 0 Posted October 9, 2009 a kolko trazis za njih i kolko su cola mozes poslati sliku da ih vidim. kaj kolko cola,lampe male ne felge. Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted October 11, 2009 a vidi prelaznih godina preko ima tanke branike, ovdje plasticne 1978-1979 uh dvojka da nam je sad biti u tim danima aaaaa Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted October 12, 2009 (edited) uh dvojka da nam je sad biti u tim danima aaaaa znas sta, da mi je otic u ona vremena nakratko...ma radio bi im barem na montazi lajsnica...badava, samo da nakratko budem s njima, svim tim lijepim golfovima koji se spremaju pa pohode planetu Zemlja Edited October 12, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Vec 4 Posted October 12, 2009 (edited) Edited October 12, 2009 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted October 12, 2009 Pa lik nije zdrav, on se tak vozi. Koji su to patenti. Taj bi auto samo guro, nebi se vozio u njemu. Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted October 14, 2009 (edited) Nju stav from VWVortex Robert Hakmesar Kruskar aka Picek Edited October 14, 2009 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted October 14, 2009 Pa lik nije zdrav, on se tak vozi. Koji su to patenti. Taj bi auto samo guro, nebi se vozio u njemu. Zakaj? Kaj ima tu loše? Ja prije 5godina sesedu podložio zadnji desni rukavac za oko 1cm da bi dobio kolko tolko ravno kotač, na Daewoo Lanos-u jer je roknul u rinzol i zavinuo most, kao privremeno riješenje, i nema frke, vozi tako bez beda..., na istu foru imam ja sad na kecu zadnje nagibe složene na -1,5 a ići će na više da uvućem malo gornji dio gume bliže blatobranu za tehnički i atest.... Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted October 14, 2009 Baljulji link na bijelog keca s vortexa odmah.. Ma ispocetka mi nikako bilo jasno zasto se toliko ljudi pali na bijele keceve.. Sad je prica sasvim drugacija.. Hm hm.. Bijeli ili crveni? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted October 14, 2009 Zakaj? Kaj ima tu loše? Ja prije 5godina sesedu podložio zadnji desni rukavac za oko 1cm da bi dobio kolko tolko ravno kotač, na Daewoo Lanos-u jer je roknul u rinzol i zavinuo most, kao privremeno riješenje, i nema frke, vozi tako bez beda..., na istu foru imam ja sad na kecu zadnje nagibe složene na -1,5 a ići će na više da uvućem malo gornji dio gume bliže blatobranu za tehnički i atest.... a sta je onda s donjim djelom felge i gume kad se izboce jos vise van? Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted October 14, 2009 Baljulji link na bijelog keca s vortexa odmah.. Ma ispocetka mi nikako bilo jasno zasto se toliko ljudi pali na bijele keceve.. Sad je prica sasvim drugacija.. Hm hm.. Bijeli ili crveni? http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4575108 Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted October 14, 2009 Onaj bijeli gore... Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted October 14, 2009 Mama.. Prejebeno mu stoje crvena i bijela.. Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted October 17, 2009 danas ga slikao kod sebe na kvartu. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted October 17, 2009 (edited) heehhe, kako je taj bio udaren, pogodio je prikolicu i podbio se pod nju do stokova Edited October 17, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted October 17, 2009 fino izgleda, vidim u foto oglasu da se prodaje, ovo na haubi ima neku funkciju ili..., uglavnom nepaše mu nikako Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted October 17, 2009 (edited) fino izgleda, vidim u foto oglasu da se prodaje, ovo na haubi ima neku funkciju ili..., uglavnom nepaše mu nikako da ni meni baš to nikak neizgleda a i ova shark antena ko da je morski pas.. a koja mu je cijena... Edited October 17, 2009 by turas Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted October 17, 2009 kecoljupci...ajmo procjena jel ovo 16"...blatobran je od gume taman, a ralica mi nekak visoko za 15ice auto je u globalu odličan bez obzira kaj je visok...još da se karter vidi pod ralicom Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted October 18, 2009 kecoljupci...ajmo procjena jel ovo 16"...blatobran je od gume taman, a ralica mi nekak visoko za 15ice auto je u globalu odličan bez obzira kaj je visok...još da se karter vidi pod ralicom 15 cola... s 195/45... nije visoko za 15... pogledaj kolko ima guma do blatobrana 16 tje na ovom ljubičastom! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted October 19, 2009 ... Hebena slikica ,jel postoji veća i jača rezolucija Share this post Link to post Share on other sites