jopa_vr6 0 Posted December 9, 2014 A zamisli njegovu facu kad se kuma svuce ili facu vulkanizera, a slazem se s perom,.. fuj Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 9, 2014 ovo sa zadnjom gumom je sad već nakaradno ma neeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 10, 2014 (edited) Meni se ukupni dojam Gnoja baš sviđa. Drukčiji od drugih, dečec ima svoj stil i poštujem to. Zadnji točkovi, hm, da mogao bi se složiti sa Relijem VR6, ali u načelu mi i nije to loše. Dzinn16V; ne mora značiti da ima problem sa milicijom. Ja nikada nisam imao problem sa njima, a točkovi su virili van da se izbljuješ koliko je ružno bilo. Možda je moj pristup prema njima bio OK pa su me pustali. Čak preko i granica Edited December 10, 2014 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted December 11, 2014 Mene bode u oči šiber a onda lakirani branici, prednja svjetla a i tabla je kriva Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 11, 2014 taj auto je slagan pred više od 10 god. a i danas izgleda dobro Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted December 11, 2014 Mene bode u oči šiber a onda lakirani branici, prednja svjetla a i tabla je kriva A zašto sve mora biti oem? Onda i felge i maska smetaju i mnoštvo drugih detalja koji taj auto upravo i čine zanimljivim, bez svega toga je samo kec sa proizvodne trake. Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted December 14, 2014 Mene je uvik zanimalo di ovi likovi sto rade ovako ekstremne cleen look-ove motornog prostora smiste sve posude,instalaciju i sve ostalo :S Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 14, 2014 Jesu uopce u voznom stanju takvi, kaj imaju samo motor nutra ili je to samo za show? Reko bi samo za show, ali ono, nikad ne znas, svasta je danas moguce... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 14, 2014 U voznom stanju su , ali se ne voze. Da prodju kroz jednu prasinu ili kisu , tesko bi se vratili u ovakvo stanje. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 14, 2014 Pa kak to vozi bez icega? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 14, 2014 kako bez ičega? za 16V na karburatore ti trebaju 2 žice do razvodnika i cijev za benz Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 14, 2014 A hladjenje sustava, to su sve vodeno hladjeni sustavi? Ne vidim posudu, za vodu, ona je samo dobro skrivena? Kociona tekucina, njezina posuda je isto skrivena? Sam da se zna, ne rugam se, samo nikad to nisam proucavao, meni je to uvijek zgledao kao da nije u voznom stanju nego samo za show, pa sad evo malo pitam... Share this post Link to post Share on other sites
lunattic 0 Posted December 14, 2014 sve ima al je skriveno Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 14, 2014 Eto, sve je jasnije... Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted December 15, 2014 Felga je bomba,17 sirine 8.5 i samo gumu 185 35 17 bomba i jos neke brembakis 4klipa i gas :-D Share this post Link to post Share on other sites