6 6
TheFog

Slike: Golf Mk1

Recommended Posts

A zamisli njegovu facu kad se kuma svuce :D ili facu vulkanizera, a slazem se s perom,.. fuj

Meni se ukupni dojam Gnoja baš sviđa. Drukčiji od drugih, dečec ima svoj stil i poštujem to.

Zadnji točkovi, hm, da mogao bi se složiti sa Relijem VR6, ali u načelu mi i nije to loše.

Dzinn16V; ne mora značiti da ima problem sa milicijom. Ja nikada nisam imao problem sa njima, a točkovi su virili van da se izbljuješ koliko je ružno bilo. Možda je moj pristup prema njima bio OK pa su me pustali. Čak preko i granica :gleda

Edited by Baljulji

Mene bode u oči šiber a onda lakirani branici, prednja svjetla a i tabla je kriva :)

Mene bode u oči šiber a onda lakirani branici, prednja svjetla a i tabla je kriva :)

A zašto sve mora biti oem? Onda i felge i maska smetaju i mnoštvo drugih detalja koji taj auto upravo i čine zanimljivim, bez svega toga je samo kec sa proizvodne trake.

Mene je uvik zanimalo di ovi likovi sto rade ovako ekstremne cleen look-ove motornog prostora smiste sve posude,instalaciju i sve ostalo :S

Jesu uopce u voznom stanju takvi, kaj imaju samo motor nutra ili je to samo za show? Reko bi samo za show, ali ono, nikad ne znas, svasta je danas moguce...

U voznom stanju su , ali se ne voze.

Da prodju kroz jednu prasinu ili kisu , tesko bi se vratili u ovakvo stanje.

kako bez ičega?

za 16V na karburatore ti trebaju 2 žice do razvodnika i cijev za benz

A hladjenje sustava, to su sve vodeno hladjeni sustavi? Ne vidim posudu, za vodu, ona je samo dobro skrivena? Kociona tekucina, njezina posuda je isto skrivena?

Sam da se zna, ne rugam se, samo nikad to nisam proucavao, meni je to uvijek zgledao kao da nije u voznom stanju nego samo za show, pa sad evo malo pitam...

D7897BB8-D309-46E1-95AB-18B3AF9DF915_zps

Felga je bomba,17 sirine 8.5 i samo gumu 185 35 17 bomba i jos neke brembakis 4klipa i gas :-D

6 6