bandit99 0 Posted January 3, 2008 (edited) dobra prikolica/ro??tilj Edited January 3, 2008 by bandit99 Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted January 6, 2008 evo još par dobrih slika. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 6, 2008 Nego ovaj posljednji zelenko jel ovo provozilo? Slika je dosta stara... pa me zanima ima li pomaka Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 6, 2008 Isooo Miki... viđu bremziii a tek felgi jaoooo! BTW koja je trzisna cjena ovih felgi jer jedne ubrzo idu down s jedne vozilice pa... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 7, 2008 jebemu kad vidi?? ove slike kako se neces zaraziti... kad sam ovaj forum na??ao i regao se totalno sam poludio Tek kad pogledam Vortex ??ta tam rade s dujama.... A ja neam vi??e ni za biber... Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted January 7, 2008 pomalo Mota bit će para za sredit duju Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 8, 2008 Onaj VR sa Parabolkama sav je ne??to u "R znakičima,onakve pedale imam i ja a onakav znak imam na motoru a i takav motor imam,ubiti ja imam polovični R32 Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 8, 2008 Dobro koji fax treba imat za ovo..!? Ciji su to zicevi... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 8, 2008 Dobro koji fax treba imat za ovo..!? Ciji su to zicevi... Neznam čiji su al jedan se ne tako davno prodavao na auti.hr...ba?? takav ljevi s brdom tipkica... Strava su al ni to za duju... cijela duja tvornički nije imala prekidača ko taj sic Share this post Link to post Share on other sites
Scorpion 0 Posted January 8, 2008 Dobro koji fax treba imat za ovo..!? Ciji su to zicevi... poprilicno sam siguran da je iz A8..oko 00g. proizvodnje..vozio sam A8 4.2 quattro od nekig 300+ ks...i ima prekidaca ko minijaturni space shutle....pa su mi za oko zapali i ti na vozacevom sjedalu! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 8, 2008 Vidio sam na netu i u jednom Audi-u Cabriu http://www.westsidevw.co.uk/gallery/displa...t=0&pos=370 Share this post Link to post Share on other sites
Paic-Bj 0 Posted January 9, 2008 Jako dobar ! Jal ovo schmith modern Line 15 ili 16ccola Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 9, 2008 Izgleda ok samo da nema onog gornjeg ??anka,ovu ru??nu zadnju haubu i prednjeg spoilera Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted January 9, 2008 Izgleda ok samo da nema onog gornjeg ??anka,ovu ru??nu zadnju haubu i prednjeg spoilera upravo tako.Felga je po meni 16" Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted January 10, 2008 (edited) Edited January 10, 2008 by stuba86 Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted January 10, 2008 Ovaj mi je pre dobar Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted January 10, 2008 ova duja mi je guba! Share this post Link to post Share on other sites
tihomir 0 Posted January 10, 2008 a di su na zelenku mali farovi ??mige i ralica Share this post Link to post Share on other sites