oglascado 0 Posted January 10, 2008 Mo??da su u ??umi Zanimljiva kreacija Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 10, 2008 Malo mu je prednja guma naopako :D Share this post Link to post Share on other sites
tihomir 0 Posted January 11, 2008 evo od mene jedna slikca Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted January 21, 2008 predobre su slike ovog zelenog... bas su profi odradjene Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 22, 2008 Errou ofarbo duju i stavio Rallye front. Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 22, 2008 A ??to reč takav je bio i moj ( to jest jo?? uvijek je takav samo bez tih felgi ) stvarno mu te felge stoje mrak ,ali ja sam svoje prodao iz razloga da ba?? nebude isti kao neki ( sad več DVOJCA ) a mislim ba?? da nije neka fora imat identične aute ja osobno nikad nebi stavio iste felge na isti auto kao ??to netko u blizini na??eg VW svijeta ima , nadam se da če sa novima izgledat jednako dobro a mo??da lo??ije ili bolje Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 27, 2008 (edited) zasto mi se pojavljuje ovaj BIPB image ???? Edited January 27, 2008 by sven Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 28, 2008 Jel ova folcika u nas na forumu? Share this post Link to post Share on other sites
Shen 7 Posted January 28, 2008 zasto mi se pojavljuje ovaj BIPB image ???? Malo promjeni imena slika pa ponovo uploadaj. Ne smiju sadrzavati razmak, niti znakove + ! % & / i tako. U biti nekad radi a nekad ne radi sa tim znakovima... ne znam ni ja sta mu je Al gotovo uvjek pravi probleme ako u nazivu slike ima razmak. Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 28, 2008 Baljulji kaj ti se sviđa taj Golfić od kojeg si stavio sliku ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 28, 2008 Ova ??uta gori mi je dobrrra Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 28, 2008 Baljulji kaj ti se sviđa taj Golfić od kojeg si stavio sliku ? Pa iskreno, meni osobno ne, ali svaki put kad ga vidim divim se vlasniku koliko je volje utukao u takvo ne??to, a mogao je biti puno ljep??i! Dakle, to je samo moje osobno mi??ljenje i neka se vlasnik ne uvrijedi jer ne ??elim pljuvati po nečijem trudu! To Lou Lajf = P.S. jesi dobio moj PM? Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 29, 2008 Ovog auta se siječam od 2000 God. kad sam kupio svog ! I jedan đipič ! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 30, 2008 Jedna obična Folcika II. Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted January 30, 2008 Mo??da ima već viđenih ali evo i od mene koja slika. Jo?? slika molim Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted January 31, 2008 Mmmm Vicin golf. To je zvijerka,kako jebeno izgleda! Share this post Link to post Share on other sites