a112 0 Posted September 23, 2009 Jok,to je sužavana OEM sa 10x13 J3bena dvičina,minus lampe i maska bez znaka. Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted September 23, 2009 Zakoon felge.Baš se jebb uklapaju na bijelu dvojku. @MOTA-okani se toga,radije rješavaj onog projektnog. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 24, 2009 to su moje feljuge, a golf od hrvoje_bj iz bjelovara, bio danas do mene da vidi na sta mu auto lici s njima, ali dovraga toliko je spusten do poda da nije mogao sa 14" voziti inace pred birtijom smo rovali soder ralicom i ostavili trag ko da je bager bio, ljudi su se samo okretali dvicina je zakon Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 24, 2009 dvica je a felge samo da je ruba to bi na mog' sjelo sto posto Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 24, 2009 na jedno drugom forumu se ovaj tvoj smajlic zove i pise ovako :kupi hahahah Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted September 24, 2009 dajte svaki put se ponadam da cu viditi kakvu sliku duje a oni spamaju... to moder: brisi molinte ovaj moj post i par njih povrh mene Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 24, 2009 (edited) sta ti smeta, iz ovog je nekolicina naucila da postoje sirene celicne felge, badava ti slike ako ne smijes nist iskomentirat a sad roko; brisi! Edited September 24, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
a112 0 Posted September 24, 2009 Imaš slike na google slike,ovo se zove forum,diskusije i tako to. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted September 24, 2009 Ovje se trpaju slike,neke se malo prokomentiraju,al ne pretjerano,a neke ne i to je cijela filiozofija Znači komentiranje je ok ali ne pretjerujte u komentiranju 'domaćih' vozila,NHF ekipa ali imate topic 'vaši auti i projekti' i 'komentari' na taj projekt...i bez vatre sad molim lijepo Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted September 24, 2009 (edited) Evo vam malo da se ne svađate Edited September 24, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted September 24, 2009 Evo nastavljamo sa domaćim primjercima. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 24, 2009 2. slika od TROJANa ... merc felgona ... uh ... al ne stoji to na duji prevelika ... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted September 24, 2009 Ova treća dvojka,mmm,inspiracija na temu MKII styling. Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted October 6, 2009 (edited) predzadnja i zadnja od TROJANA su mi :slin , :slin , :slin , :slin ....jednoga dana...dao bog da bu takva... evo našao još jednu od te duje... i evo još par iz moje kolekcije... Edited October 6, 2009 by scOOby Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted October 7, 2009 http://img156.imageshack.us/img156/4536/64...08946718708.jpg odlicno! Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 8, 2009 meni super izgleda... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 8, 2009 tirkizni gti je predobar Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted October 13, 2009 http://img156.imageshack.us/img156/4536/64...08946718708.jpg odlicno! jel ovo od slovenca. odlican je! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 16, 2009 (edited) Evo vam malo da se ne svađate iskreno naj,naj ljepsi prednji look na dvojki je ovakav gore...pre,pre bolesno ....... :slin ....... :eek ............ ........ dajte jo ovakvih Edited October 16, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted October 16, 2009 (edited) EDIT: evo zamjena, slika se seli u jetta mk2, fala speedline Edited October 17, 2009 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted October 16, 2009 (edited) to je jetta Edited October 16, 2009 by Speedline Share this post Link to post Share on other sites