MOTA BOY 3 Posted January 10, 2011 (edited) Care> To si našao na onoj stranici o Limitedima na kojoj ima skoro o svakoj duji po brojevima? Eo jedna što se prodaje. Cijena: "Prava sitnica!", samo 45k€ Volkswagen Golf 2 Limited Nummer 53 Edited January 10, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 10, 2011 Care> To si našao na onoj stranici o Limitedima na kojoj ima skoro o svakoj duji po brojevima? Da,neka spanjolska http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=1390937 Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 10, 2011 Ne, nije to ta na koju sam mislio. Al svaka čast na prezentaciji! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted January 10, 2011 Neka kemija žešča Ako nije jedan dosta ti uzmi dva Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 10, 2011 onog sa vitezovima imam negdije na slikama sa nekog susreta što je Rieger organiziro Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 11, 2011 (edited) i ja kojeg domaceg Edited January 11, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 11, 2011 Fala Vlaho, al mogo si bar onu gdje sam nakeljio bljatobran! Vidi prašine! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 12, 2011 (edited) gsi da da heb3ga mota sklapaj to :D za tvoju dusu da montia sklapas sto prije budes mogo Edited January 12, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 12, 2011 nadam se da će ga klip pogodit u glavu,sunce mu žareno... :palica Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 12, 2011 nadam se da će ga klip pogodit u glavu,sunce mu žareno... :palica tek sad ima DOBAR lim i DOBAR motor Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 12, 2011 tek sad ima DOBAR lim i DOBAR motor Dobitna kombinacija Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted January 12, 2011 Daš čovjeku kola --a on napravi tačke... Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 12, 2011 tek sad ima DOBAR lim i DOBAR motor slazem se u potpunosti,ne bi se bunio protiv ove kombinacije,a ona sa LET om je jos zanimljivija i primamljivija Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted January 13, 2011 slazem se u potpunosti,ne bi se bunio protiv ove kombinacije,a ona sa LET om je jos zanimljivija i primamljivija kad si vec spomenuo LET motor dal zna itko kolko je otprilike komada proizvedeno (dal je to bilo neko limited izdanje od par komada u calibri 4x4 ili ih je bilo na tone?? npr kao kod vw u MK2 16v g60 motor u 72 primjerka) ako se ne varam 240ks je u pitanju ili 220? Share this post Link to post Share on other sites
niđo ST 0 Posted January 13, 2011 (edited) sto se tice LET motora oni su jedino stavljani u calibru vectru i astru f koja je išla samo na južno afričko tržište calibra i vectra su s tim motorom proizvedene na tone koji ima oko 204KS i ubaciva se u auta koja imaju FWD kad smo kod calibre 4x4 njih se proizvelo oko 3385 komada koja se nisu nešto pokazala ,a bilo je i vectri 4x4, znam da je u calibru 4x4 isto ubacivan LET motor ne znam jeli imao vise KS od onih koji su ubacivani za FWD ,eto to je sve sto znam Edited January 13, 2011 by niđo ST Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 15, 2011 (edited) Edited January 15, 2011 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted January 15, 2011 (edited) + svi su bili vec prije, sada za kaznu moras naci nekoga fire & ice predobroga! evo da nebude offt. Edited January 15, 2011 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites