Denis_TDI 0 Posted February 19, 2011 OuterCooler, JAP style: Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 19, 2011 Pročitaj par postova iznad... Ne mogu nać firmu koja to šora van, mada samo USA ekipa to fura... Je predobra felga al za mene već sad preisfurano... ako je ovo preisfurano,sta je onda bbs rs/rm Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 19, 2011 RS bi htio imat u sobi na zidu jednog dana, definitivno ne na autu Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 19, 2011 RS bi htio imat u sobi na zidu jednog dana, definitivno ne na autu storlic u sobi Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted February 19, 2011 ima li mozda netko jos slika ove duje zar nitko nista nema vise slika ? Share this post Link to post Share on other sites
Giovanni 0 Posted February 20, 2011 može netko napisat model tj. koje su ovo felge? Diamond Racing Wheels http://www.diamondracingwheels.com/ Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 20, 2011 Diamond Racing Wheels http://www.diamondracingwheels.com/ Ovo je meni puno ljepše za neku jedinicu ili dvojku nego BBS rs ili rm. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 20, 2011 :slin kawasaki green Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 20, 2011 Giovanni, ma ljubi te deda Share this post Link to post Share on other sites
brunor32 0 Posted February 20, 2011 Giovanni, ma ljubi te deda kako brutalne felge nerazunijem zasto svi stavljaju BBS kad auto moze izgledat puno bolje i posebnije ovako...... Share this post Link to post Share on other sites
brunor32 0 Posted February 20, 2011 Ovo je meni puno ljepše za neku jedinicu ili dvojku nego BBS rs ili rm. slazem se u potpunosti...... signature sve govori Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 20, 2011 Ajd ne kakajte za BBS. Duja predobro izgleda na BBS felgama. Druga priča je to što: 1. Ima ih previše 2. Takva igra košta dosta Sad sami sebi priznajte zašto pišate po njima... Share this post Link to post Share on other sites
brunor32 0 Posted February 20, 2011 Ajd ne kakajte za BBS. Duja predobro izgleda na BBS felgama. Druga priča je to što: 1. Ima ih previše 2. Takva igra košta dosta Sad sami sebi priznajte zašto pišate po njima... nisam ja rekao da ne izgleda dobro.....cinjenica je ta da kad na google upises golf mk2 on izbaci 1000 slika i na 990 je BBS.... ne izgleda duja dobro samo na BBS kao sto se vidi iz prilozenog.... pozzz svatko nesta voli Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted February 20, 2011 slazem se u potpunosti...... signature sve govori Da ove na tvom golfu su puno ljepse Po meni ljudi malo previse forsiraju RM,RS pogotovo na ovim novijim autima,ali kec i dvojka su druga prica i na njima malo koja felga tako dobro izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 20, 2011 Ajd ne kakajte za BBS. Duja predobro izgleda na BBS felgama. Druga priča je to što: 1. Ima ih previše 2. Takva igra košta dosta Sad sami sebi priznajte zašto pišate po njima... potpis Share this post Link to post Share on other sites
brunor32 0 Posted February 20, 2011 Da ove na tvom golfu su puno ljepse Po meni ljudi malo previse forsiraju RM,RS pogotovo na ovim novijim autima,ali kec i dvojka su druga prica i na njima malo koja felga tako dobro izgleda. to su bile na njemu kad je kupljen...ali sad je i on prodan..... ja samo kazem sta ja mislim....svako nesta (ne)voli...... Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted February 20, 2011 Kao što je rečeno u jednom topicu o grobniku nedavno, duja je samo za BBS, ubit je u pod i dr*t na izgled a ne za vozit se :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 21, 2011 (edited) French Supertourisme ('92) 250bhp 2.0L full VWMS 6 spd Group A built Edited February 21, 2011 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
brunor32 0 Posted February 21, 2011 ova treca mi je naaaaajjaca Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted February 21, 2011 Kao što je rečeno u jednom topicu o grobniku nedavno, duja je samo za BBS, ubit je u pod i dr*t na izgled a ne za vozit se kolega tvoj auto je pravi primjer za to...svaka čast i veliki , ima puno dobrih felgi i sve ljepo stoje na dvici,al duja naljepše izgleda na BBS-u i zato ih svi stavljaju na nju Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 21, 2011 (edited) Ove čelične koje ste gore stavljali su mi fora, ali kad ih vidim, prvo čega se sjetim je neki offroad iliti terenac Isprika za one koje se ponavljaju: Edited February 21, 2011 by Gerbi Share this post Link to post Share on other sites