Rallye VR6 8 Posted June 16, 2011 pik kada vidim tvoj post u mk2 topicu ja sam sretan....to je tvoj topic, uvijek dobre slike A ja ga čujem kako kaže: ''Ova duja mi je do jaja'' Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted June 16, 2011 Meni ovo super izgleda,da cujem vas? Meni je katastrofa sa tim proširenjima. Stoput je ljepše sa normalnim rubnjacima na duboki branik. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 16, 2011 Staaaaaani Pik, srce mi otkazujeeeee! Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted June 16, 2011 Meni je katastrofa sa tim proširenjima. Stoput je ljepše sa normalnim rubnjacima na duboki branik. Meni taj zadnji kraj liči na opela. Oni imaju takav ravni blatobran Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted June 16, 2011 (edited) Meni je katastrofa sa tim proširenjima. Stoput je ljepše sa normalnim rubnjacima na duboki branik. baš to...ovak može proći samo da nema tog bodykita al hapiiiiiiiiich :D Edited June 16, 2011 by vbratkovic_GTI Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 18, 2011 Još bi možda neeeekak i prošlo, al kad vidim retrovizore koji nisu serijala.... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 19, 2011 Jeben. Da su felge 5x100, jebenica bi bila još veća Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 3, 2011 (edited) I eeeedit! Edited July 3, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
sean_ri 0 Posted July 8, 2011 U zelenom je 1.9 16V karbovi , 296 bregaste ..itd.. cca 235 ps, imam ga u VW Golf magazin.. 1.6 16v trotlovi oko 230ks Jaranović Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted July 9, 2011 zasto je ispusna ovako zakomplicirana?? Kuzim je da ovaj ima malo vise konja nego serijala... Sto na to ne bi mogla ici izgledom ko original grana,nije mi bas izgledom nesto ovako sve savinuto ko zmija Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted July 10, 2011 (edited) zasto je ispusna ovako zakomplicirana?? Kuzim je da ovaj ima malo vise konja nego serijala... Sto na to ne bi mogla ici izgledom ko original grana,nije mi bas izgledom nesto ovako sve savinuto ko zmija ovo je djelo nekog kobasicara mozda se ispod ispusne krije kakva fuckica tipa K 03 Edited July 10, 2011 by stipe edition Share this post Link to post Share on other sites