MOTA BOY 3 Posted January 21, 2012 Ovo je neka lula mira od auspuha na Monty-u! Jetta Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted January 21, 2012 Ovo je neka lula mira od auspuha na Monty-u! Jetta ajd de se vidi da je jetta Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 21, 2012 @Margarin: Davno sam ja dao tu il sličnu sliku te Jette nehotice misleč da je Golf. A kad onooooo.... Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted January 22, 2012 @Margarin: Davno sam ja dao tu il sličnu sliku te Jette nehotice misleč da je Golf. A kad onooooo.... a kad ono k..... vidis desava se pogreska profesionalcima a gdje nebi meni.. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted January 22, 2012 bright blue metallic (LP5U) Pituram duju ubrzo i zelim bas ovu boju...ne bude li tocan kod razbit cu te @Pikzibner-da bas ta kao u andrije...ako netko zna kod njegove boje nek napise ovdje Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 22, 2012 Pituram duju ubrzo i zelim bas ovu boju...ne bude li tocan kod razbit cu te @Pikzibner-da bas ta kao u andrije...ako netko zna kod njegove boje nek napise ovdje pa jel tesko nazvat ga na mob ili poslat pm ? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted January 22, 2012 Pituram duju ubrzo i zelim bas ovu boju...ne bude li tocan kod razbit cu te @Pikzibner-da bas ta kao u andrije...ako netko zna kod njegove boje nek napise ovdje To je ta boja,bez straha.. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted January 23, 2012 pa jel tesko nazvat ga na mob ili poslat pm ? Ti pratis forum i trebao bi znati da lik nije tu nikako Ispricavam se za OT Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted January 24, 2012 o jos jedna,,meni trenutno naj duja Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 25, 2012 Karavan fotošop? Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 25, 2012 fotošop? A neznam,al meni super izgleda,prvi MK2 karavan koji mi dobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 25, 2012 fotošop? Ma jok! Share this post Link to post Share on other sites