7 7
TheFog

Slike: Golf Mk2

Recommended Posts

MAF ili je odmah kod filtera ili je zavaren na tu usisnu cijev.

Meni je oba duja do jaja , samo sam siguran da od iza ne bi izgledala toliko dobro na HR tablicanma , jer sa žutim tablicama baš svaki auto izgleda bolje :)

MAF ili je odmah kod filtera ili je zavaren na tu usisnu cijev.

Meni je oba duja do jaja , samo sam siguran da od iza ne bi izgledala toliko dobro na HR tablicanma , jer sa žutim tablicama baš svaki auto izgleda bolje :)

Da taj auto složi hrvat bila bi to prava seljačija, a ovak je zakoooooon.. :rolleyes:

Da taj auto složi hrvat bila bi to prava seljačija, a ovak je zakoooooon.. :rolleyes:

Po čemu je ovaj auto seljačija? Ili to samo pišeš da bi pisao?

Jako sličan style kao moj. Izvučeni rubnjaci i 9X16, mit spuštanje... Tanki branici, zatvorena lajsna iznad tablice, Sve ostalo stock. Mene malo pijaku u oči full crveni štopovi, al ne zamjeram mu. Ja ću jedino još imat original spoiler na zadnjoj šajbi.

:mellow: Što je tu selo?

Lik hoce reci da je auto dobro ali da ga je slozio netko od nas prvø bi dobio krïtike na ovàj usis na blatobrànu pà onda dalje :rolleyes:

Ovako je svima odlican dok nije s nasih prostora

ako nije OEM nevalja :lol2

Na prvi pogled nista posebno...

Onda vidim da ima tapecirane recarose i unutrašnjost, 5 rupa na trapu, vjerovatno 280 ili 288 diskove, pretpostavljam VR...

7 7