jopa_vr6 0 Posted January 11, 2015 dobrooo... ajd sad daj link projekte Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted January 11, 2015 (edited) jedan projekt od kolege..1.8 8v karburatori...stavim vise slika kad ce bit auto gotov Edited January 11, 2015 by margo mhk 2 gti Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 11, 2015 ODE GORIVO DOLE,SVI UBACUJU VR6 I SLAZU KARBURATORE Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted January 11, 2015 ahhahah..nije u njegvom slucaju nije ga briga za potrosnju al da je ljepo sta pada gorivo je Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted January 11, 2015 Bit ce vrimena i za plakat i dizele ubacivat Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted January 11, 2015 za koju godinu po mojim statistikama i istrazivanju dizela nece ni bit Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted January 11, 2015 Svi ce onda vozit na ulje iz friteza Da ne bude off,moja i prijateljeva duja Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted January 13, 2015 Uuuuf, da, ja sam jedan od tih kaj voli klasicni stari izgled automobila ali modernu motorizaciju i opremu. Ovo mi je genijalno Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 31, 2015 Ova duja kaj ima "motorsport folksvagen" felge. Kapa dole covjeku. Obozavam ekipu koja vidi dalje bbs rm i rs. Tako treba, naci nesto novo. Kapa do poda. A onaj kaj je FSI stavio = BoooMBA! Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted January 31, 2015 Ova duja kaj ima "motorsport folksvagen" felge. Kapa dole covjeku. Obozavam ekipu koja vidi dalje bbs rm i rs. Tako treba, naci nesto novo. Kapa do poda. A onaj kaj je FSI stavio = BoooMBA! Vec kad to spominjes u vezi bbs rm i rs kod mene ti je bilo da sam prodao g60 sirene i kupio rm i nakon mjesec dana ih prodao i od istog covjeka kome sam prodao g60 sirene kupio iz nazad i kako stvari stoje nise nece nikad na prodaju!! Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted February 1, 2015 Sad je glavni in trodjelna custom felga Share this post Link to post Share on other sites