TheFog 1 Posted May 17, 2007 LOL ko da idiotu objasnjavas A ono najbitnije: limited je oprema ili motor ili obadvoje ili nesto trece?... STA? Limited Edition Golf G60 je naziv cijelog auta, VW Motorsportove prerade, proizvedene u svega 70 i nesto primjeraka (navode se razni podaci, od 70-76), valjda ostatak price znas: KR baza sa G laderom, 210 KS, .... Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 17, 2007 Evo od mog bratica predobar mi je golf!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 17, 2007 Sviđa mi se Tomma!!! Daj jo?? slika! Jesu To Brock B1?? Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 17, 2007 Sviđa mi se Tomma!!! Daj jo?? slika! Jesu To Brock B1?? Nazalost nemam,to mi je bratic poslao,ali reci cu mu da slika pa da mi posalje!! Inace golf je iznutra predobar,sve je sam slagao,reci cu da sve slika i unutra i izvana jos itd..Prejak mi je golf...Ako ce ga prodavati ja bi ga kupio... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 19, 2007 Mislim da su neke bie od ovih, al ko če ga znat! Eo malo ? piceraaaaaa Ja mislim da je ovo jedna od najsavr??enijih dvojki AKO ne i NAJsavr??enija.... Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 19, 2007 Nema do low life-a... Nego jel ima ko za prodati ovakav branik ili zna di ga mogu kupiti? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 19, 2007 Zanimljiva dvojka... I ne??to starooo Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted May 27, 2007 koja je ovo felgica duji?? Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted June 3, 2007 uuu ovaj rally je mraaak !!! predobra boja, ako se ne varam ??erpine felge, cak su se i retrovizori savrseno uklopili pa ni maska bez znaka mu nebi pasala!!! mraaak Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted June 3, 2007 jaoo ovaj rallye savr??eno uklopio.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 7, 2007 Malo spu??tena i produ??ena? Brock B1, al ne all round 9x16" Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 7, 2007 E tak bi ja so??io G60 ma??inu da ju imam... Share this post Link to post Share on other sites
daltonix 0 Posted June 10, 2007 e ovo je lijep golfic...bas kak treba bit Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted June 10, 2007 e daj pogledajte prednju gumu od ovog i recite jel sam ja mutav i neznalica il su ovome zamjenili prednju lijevu i prednju desnu? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 10, 2007 e daj pogledajte prednju gumu od ovog i recite jel sam ja mutav i neznalica il su ovome zamjenili prednju lijevu i prednju desnu? inače sam vidio na par auta i čuo da se tako radi da se ne čuje profil , navodno da se inače dosta čuju gume Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted June 10, 2007 a ja sam cuo da se tak guma rotira u kontra smjeru nego sto je propisano od proizvođača i drasticno pada na perfrmansama... a evo recimo dok je ki??a zamisli tok vode u gumi... inace bi trebala iz sredine prema van a ovak bi isla iz vana prema sredini i brijem da to potiče onaj "vodeni klin" Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 15, 2007 Spitzer jo?? vi??e plazi po zemljici crnoj. Auto je čista jebenitza Klik na sliku daje wallpaper (ja znam da imam novi wallpaper) :D Share this post Link to post Share on other sites