Dottore 0 Posted June 15, 2007 na spitzera netreba tro??iti riječi.. prva liga i čisto. bolesno Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted June 15, 2007 koja je to boja??? sjajno je naslikano.. iz nikona D50 Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 16, 2007 "Set as desktop background" :slin ? pitzer.... Share this post Link to post Share on other sites
Corrado G-60 0 Posted June 16, 2007 Jeli mo??e neko, nama koji neznamo malo pojasnit di nestanu sve one ??ice i cjevi kod onako sređenog motora, mislin onaj G60? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 17, 2007 Provedu ih kroz one nosače sa svake strane("rupa gdje se branik ??arafi"), ili ispod blatobrana... ALI nije mi jasno kud nestanu ti konektori i sranja po ma??ini?!?! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 21, 2007 Vid kako ??ahte dobro izgledaju. Samo kaj su ovo 8" ili 9" sve. Kumove su zadnje 8" a prednje 7". Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted June 21, 2007 Vid kako ??ahte dobro izgledaju. Samo kaj su ovo 8" ili 9" sve. Kumove su zadnje 8" a prednje 7". vidim. pogledaj na MK3 galeriji plavi gdje sam stavio prije 15 min jo?? jedna slika duje iste Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 21, 2007 Crne nisu tak ljepe, tj. ne dolaze do izra??aja ko polirani alu! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 21, 2007 Ova me se nekak dojmila..... Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted June 24, 2007 Shot at 1969-12-31 Shot at 1969-12-31 Shot at 1969-12-31 Shot with NIKON D200. at 1969-12-31 Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 28, 2007 Drou??e Ivane, ovo je bombon! Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 29, 2007 Na ovom tamno crvenom G2 VR6 gdje su sve posudice od vode ulja itd..gdje je to nestalo?? Uvijek mi je to bilo cudno i nikak da skuzim kak se slozi da ih nema tu a opet funkcionira sve Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 30, 2007 Na ovom tamno crvenom G2 VR6 gdje su sve posudice od vode ulja itd..gdje je to nestalo?? Uvijek mi je to bilo cudno i nikak da skuzim kak se slozi da ih nema tu a opet funkcionira sve Posudice od vode ne treba jer je stavljen killer s čepom pa se direkt u kiler ulijeva voda..... barem u većini slućajeva.. posuda za ulje za kočnice je gdje i mora biti, al čep za ulje za motor je tamo iza chromirani.... tak je napravljeno da imaš takav dojam al sve je na svojoj mjesti.... ..... no što je najbitnije sve je gore od VW-a i funkcionira..... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted July 2, 2007 Uuuuuu gadno ga je lik shebao Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted July 2, 2007 ufffff onaj crni sa crnim celicnima mi je heben Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted July 2, 2007 lici mi malo na AR 145 :D Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted July 2, 2007 vidi djelova psssssssssss.. ??uti Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted July 3, 2007 ... Imam doma jedan krov viska... Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted July 3, 2007 malo ima pragove, malo nema pragove Share this post Link to post Share on other sites