Car GTI 0 Posted February 22, 2012 Sa ovim je po meni samo sjebao fin auto Kos zeleni,auto smeđi i krov krem Trrrrššš Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 22, 2012 Sa ovim je po meni samo sjebao fin auto Kos zeleni,auto smeđi i krov krem Trrrrššš Zapravo je koš tirkizni i mislim da je i bila namjera tak..kaj bi ti onda reko na plavi auto i ljubičaste felge? Oooooouuuu nooouuuu, a to se fura već par godina Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted February 22, 2012 (edited) Zapravo je koš tirkizni i mislim da je i bila namjera tak..kaj bi ti onda reko na plavi auto i ljubičaste felge? Oooooouuuu nooouuuu, a to se fura već par godina Ma znam da je bila namjera samo kazem da mi je ruzna kombinacija,exterijer jos ok al kos me bode u oci Ovisi koji auto,ovisi koje felge,nijansa boja... Ja ne gledam sto se fura a sto ne,kada (ako) cu jednom slagat auto,slagat cu ga po svom gustu,a ne onako kako forum kaze Ako bi slagao duju volio bi stavit ove "nosace" ralice,iako znam da se 90% ljudi ne svida al meni je ok i stavio bi to Edited February 22, 2012 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 22, 2012 meni je kombinacija bas dobra Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted February 25, 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...726255837_n.jpg Ledeni/a =) Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 25, 2012 Ma znam da je bila namjera samo kazem da mi je ruzna kombinacija,exterijer jos ok al kos me bode u oci Ovisi koji auto,ovisi koje felge,nijansa boja... Ja ne gledam sto se fura a sto ne,kada (ako) cu jednom slagat auto,slagat cu ga po svom gustu,a ne onako kako forum kaze Ako bi slagao duju volio bi stavit ove "nosace" ralice,iako znam da se 90% ljudi ne svida al meni je ok i stavio bi to ovaj auto s ovom ralicom izgleda kao vozilo koje čisti i pometa cestu.. ali to je bilo napeto prije cca 10 i više godina ali da je prikladno spušten to sigurno je Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted February 25, 2012 i sad mu skinuti par detalja i bio bi fin autic hocemo jos slika Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 25, 2012 Da duja je iz sredine 90-ih , 8V turbo, što je u ono doba bilo čudo. Share this post Link to post Share on other sites
FSI 0 Posted February 29, 2012 margo drugo je jetta Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 2, 2012 mislim da ovaj jos jednom zasluzuje biti tu :respekt Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted March 2, 2012 margo drugo je jetta ova druga je čisti sex Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 2, 2012 da nevalja fale mu ele podizaci cakliju Share this post Link to post Share on other sites