zizz 0 Posted January 4, 2010 to su 15 ili 16? lako ga je tak zabit ja sam se vozio na 15" sad par dana, i nikad lakse nisam spustio auto na 17 me hebe malo zapinjanje, al kad ga na proljece izvucem prema van, ici ce u pod Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted January 4, 2010 Uredna je ova duja od Vekia i spuštena je baš kako treba =) Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 4, 2010 Veki-os.....iz dana u dan...... Ma može se vozit. Naravno ovisi jako o cestama. Obnovljene ceste i autoputevi nemaju nekih većih prelaza i dobre su za vožnju. Naravno one stare su katastrofa. Petar_im: to je tvoj Golf? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 4, 2010 Uredna je ova duja od Vekia i spuštena je baš kako treba =) duja je od petra a ne od veki-a... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 4, 2010 Ma može se vozit. Naravno ovisi jako o cestama. Obnovljene ceste i autoputevi nemaju nekih većih prelaza i dobre su za vožnju. Naravno one stare su katastrofa. Petar_im: to je tvoj Golf? bitan je samo način vožnje.... kad cruisaš gradom izbjegavaš ležeče... napraviš si obilaznicu.... gledaš par sto metara dalje radi graba i izbočina.... jednostavno si grabu puštaš pod auto a izbočinu pokraj ili na kotač ak ju nemožeš izbjeći... heh... naučiš se tak voziti onda i s običnim autom kočiš skoro na nulu kod nekog prijelaza preko pruge....LOL.... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 4, 2010 Crni Lupo je bio zabijen dok poluosovina nije počela lupat po muldi , sad sam to raspilio pa ne lupa više. Jedini problem je što je sad G60 karter niži od branika pa stalno sa njime lovim, ali ne da se on Tako da nas ima low ridera Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 4, 2010 Ovo je bila moja duja V6 4motion , toliko je auto bio zabijen da je zadnja poluosovina lovila karoseriju, a po autocesti su iskre frcale jer je auspuh znao zastrugat Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted January 4, 2010 bitan je samo način vožnje.... kad cruisaš gradom izbjegavaš ležeče... napraviš si obilaznicu.... gledaš par sto metara dalje radi graba i izbočina.... jednostavno si grabu puštaš pod auto a izbočinu pokraj ili na kotač ak ju nemožeš izbjeći... heh... naučiš se tak voziti onda i s običnim autom kočiš skoro na nulu kod nekog prijelaza preko pruge....LOL.... ah... a kolko samo lezecih ima po zagrebu a i dijelova ceste sta su za k... istina naucis se al daj tako zakucan auto nekome koji nikad nije vozio zakucan auto u pod, pa potrgat ce ga u roku 5min, tako mi je najbolje kad mi sestra kaze zasto ja ne bi malo vozila tvoj auto :rotfl jedvo cekam proljece da ide jos par krugova dolje :bravo a sta se petre hvalis nije to dovoljno nisko Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted January 4, 2010 Kod zabijene duje GTI (novi model sa pragovima) najveći problem je rubnjak koji je uniže od donjeg spojlera na braniku, i nije baš elastičan , nakon par savijanja puca donji dio a na sredini dobijaš par čvokica Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 4, 2010 moze moze vrlo nisko se vozati Ja uploado! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 4, 2010 a sta se petre hvalis nije to dovoljno nisko Ne? Kad se cijeli auto posložio onda je bilo još niže od ovoga. Nije isto vozati zabijenu duju sa V6 nutra ili sa nekim 4 cil motorom. Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted January 4, 2010 Da,baš,po auto-putu... Več mi stvarno ide na živce to izdrkavanje na LOW cars,ak ti je to tako fora,a i drugima što ne spustite auto kao na tom videu i vozate se tak? Svaka čast onima koji imaju tako spušten auto i voze ga ali večina tu nešto izdrkava a voze koze na /65 balonkama... pa nisan ni reka moze se svugdi vozati, reka sam moze i pri tome sam mislio na auto cestu ka ovaj i stavio sam video di se 2 duje vozaju po autocesti, znaci da moze a kada buden ima priliku spustit ga spustit cu ga i otidji u kafanu, popij dvi smiri se, ako te zivcira izdrkavanje na LOW digni svoga jos i gustaj! i ovi sta vozaju na balonkama /65, kakve oni veze imaju? nek se ljudi vozaju kako zele i oce, neko nema novaca za odma spustit ga u pod, neko ce kasnije a nekome je samo baza gledati i vozati reli Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 5, 2010 Evo par... pik style.... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 5, 2010 Pa nije baš... On ima sve komplet u crvenom plastike, a ovaj nema, Pik ima 5 vrata, ovaj ne... I čini mi se da ovo zapravo i je malo tamnija crvena nego sad u sjeni... Sviđa mi se ta boja! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 5, 2010 Vrlo sličan style. Ovo bi trebala biti original VW boja od duje. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 5, 2010 Vrlo sličan style. Ovo bi trebala biti original VW boja od duje. ma isti style Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted January 5, 2010 low life najbolja duja ikad samo da je malo startnija... inače predivan auto!! Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted January 16, 2010 (edited) Sale, Bubi i Bica te njihove duje...malo domaćih da ponovno ne padne prašina na temu Edited January 16, 2010 by Gerbi Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 16, 2010 kako mi je jebena ova duja na crnim borbet t!!! svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 16, 2010 ovo bi mogao cijeli život gledati, na cijeli auto Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted January 16, 2010 uhhhh,ova duja sa borbetkama,.... nema sta odlicna i puno vise od toga neam rijeci,.... stvarno je,bomba... Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted January 16, 2010 Ne? Kad se cijeli auto posložio onda je bilo još niže od ovoga. Nije isto vozati zabijenu duju sa V6 nutra ili sa nekim 4 cil motorom. dobro je Petre tvoja duja bila zabijena nema sta nego sam htio naseg peru rakijasa malo zezat kad se hvalio kako mu je "visok" auto a sta se tice ove rijecke GTI duje gledam je jos od pocetka projetka i svaka cast nema sta!!!!! a i ovome crvenome 15" celicne idealno leze Share this post Link to post Share on other sites