7 7
TheFog

Slike: Golf Mk2

Recommended Posts

WRD skupo cca 600 eura komad !

Edited by R32

WRD Mesh;9x16 je 580€ po komadu.

Ali je čudo od felge,nema šta... :care

Je čudo je i rade su u KINI !!!!!!!! :palacg

Je čudo je i rade su u KINI !!!!!!!! :palacg

Krivo frajeru :bajk proizvode se u JAPANU !!!!!!!!!!!!!!!!!

ZA OVOG KOJI JE PITAO 590 eura kosta osnovni model a ak oces chrom srce nadoplata je 102 eura po komadu i jos k tome gold srafe 51 euro nadoplte po felgi,tako da se cijena penje do 740 eura po felgi u dimenziji 9x16, :blink: japanska kvaliteta se placa u koju uopce ne sumnjam :respekt

BTW,na slici koju komentirate su 15 cola felge,inace na petnajskama su rubovi ravni a na sesnajstkama su dvije stepenice,laicki receno

Edited by stipe edition

ZA OVOG KOJI JE PITAO 590 eura kosta osnovni model a ak oces chrom srce nadoplata je 102 eura po komadu i jos k tome gold srafe 51 euro nadoplte po felgi,tako da se cijena penje do 740 eura po felgi u dimenziji 9x16, :blink: japanska kvaliteta se placa u koju uopce ne sumnjam :respekt

BTW,na slici koju komentirate su 15 cola felge

prije cca 7 godina u Opatiju je došao gastarbajter sa corradom vr6 kompresorom i WRD felgama, otišao dečko u praonicu i nakon pranja ostali mu nekakvi tragovi na felgama pa je otišao na policiju i tražio odštetu....naravno da nije dobio

prije cca 7 godina u Opatiju je došao gastarbajter sa corradom vr6 kompresorom i WRD felgama, otišao dečko u praonicu i nakon pranja ostali mu nekakvi tragovi na felgama pa je otišao na policiju i tražio odštetu....naravno da nije dobio

bedak, :palacd ne ti nego taj gastabajter koji je iso u praonicu,nije sjeno za guske. :lol2

vjerojatno su mu ih pospricali sa sredstvom za skidenje i odmascivanje onog crnila od disk plocica sto je praksa u autopraonicama i koje je kasnije ostavilo tragove na aluminiju ili chromu.tako sam si ja sjebo gajnc novi OZ titan felgu,otpala boja nakon drugog pranja i nisam jedini sa tim iskustvom :doh

inace kad sam kupovo u njemackoj svoje gajnc nove s2 EDITION felge dobio sam prospekt o odrzavanju i ciscenju takozvanih poliranih,chromiranih i visedjelnih felgi. strogo je zabranjeno nanosenje bilo kakvih hemijskih sredstava direktno na felgu, osjetljive su sve te felge koje lepo zgledaju AKO ih ne odrzavas po nekom propisu

na poliranom aluminiju nakon svakog pranja cak i obicna voda ostavlja fleke,ajd nek neko napise iskustva sa bbs rs ili rm felgom i ovim jeftinim rubovima koji se masovno ugraduju kak izgledaju nakon 5 pranja,mislim da je vec bila negdje tema da su rubovi pozutjeli ili srafi oksidirali

BTW, manite se tih jeftinih odstranjivaca katrana,bakelita i neznam ti ja cega sve ne iz getroa,pevca itd,ako vec volite spricat po felgama koristite kvalitetne preparate da nebi poslje bilo jadikovki i placa.

Edited by stipe edition

BTW,na slici koju komentirate su 15 cola felge,inace na petnajskama su rubovi ravni a na sesnajstkama su dvije stepenice,laicki receno

KINA 100% imao ih u rukama više puta kad sam išao po robu u DE i radi toga ih nisam htio ni kupit jer nisam želio dat

toliko novaca pa da mi na felgi od 600+ eura piše MADE IN KINA !

KINA 100% imao ih u rukama više puta kad sam išao po robu u DE i radi toga ih nisam htio ni kupit jer nisam želio dat

toliko novaca pa da mi na felgi od 600+ eura piše MADE IN KINA !

HM, cudno, nebih htio ljudima tu gadit sa previse OT sigurno ocekuju slike golfova,ali jel si sto posto siguran da je kina,os okladu bacit, :grrr imas DZ exluziv koji izgleda skoro identicno ko wrd samo sto nije trodijelan i mozda je on bio kina ali izvorno wrd se proizvodi u JAPANU za to ti mogu garantirat zivotom,ovo su mozda bile neke kopije koje si imo u rukama :da

imo sam dva kompleta 8x15 i sad imam 9x16 i na svakoj pise i pisalo je made in japan,cak i na kutijama i prospektima pise WRD made in japan,felga je napravljena od kovanog aluminija sto se dosta osjeti u tezini kad ju primis u ruku,teska je ko i bbs rs u toj dimenziji. Mozda je pisalo kina ja nisam vidio,nist ne velim,isto ko i na sony televizoru i casio satu pise kina a izvorno su iz japana ali velim ti WRD je izvorno iz japana ko i golf iz wolfsburga. :zivio

Edited by stipe edition

TSI je za polizat....

:)... sve na svom mijestu... čisti weekend car...

Gledam sliku i vidim Corrado, kažem pa čovjek falio temu, a kad ono duja vučna služba s ratkapama od mečke... :respekt

Edited by Damijan

bas gledam po redu slike,sve su super i extra al mi se vise ova BBS RS/RM felga zgadila,jbt svaka "bolja" duja ima gti body kit i bbs,fuj mi je to vise,kao da ljudi samo klikaju kopy paste felge :) nekad su mi bile zanimljive sad ne.

vidi redosljed crvena srebrena srebrena

crvenoj stoje boomba

srebrenoj bomba dok drugoj srebrenoj mi bas nije sema

triba ih znati ukomponirati, rm/rs a posebno rs se moze dosta prilagoditi stilu auta jer sadrzavaju dosta elemenata koji mogu biti bojani, polirani, razlicite duzine sirine i sve to kad se pogodi onda bbs-u nemoze zamiriti niko dok kad pogledam ovu 2 srebrenu, 0 bodova

golf21xy0.jpg

golf22og6.jpg

golf24as0.jpg

golf27dr6.jpg

Pitali smo se jel ovaj auto još živ pa ga vidjeli na See-u ove godine

bas gledam po redu slike,sve su super i extra al mi se vise ova BBS RS/RM felga zgadila,jbt svaka "bolja" duja ima gti body kit i bbs,fuj mi je to vise,kao da ljudi samo klikaju kopy paste felge :) nekad su mi bile zanimljive sad ne.

Moj imenjak Imoćanac mi je sad rekao da prodaje duju GTDi i kupuje passata. Radi BBS felgi , dosadilo mu to ...

zapravo koje su to felge lol - ja cijelo vrijeme brijem da je Borbet A :lol:

Edited by Kazaam

Kao moje bivše Kerscher Carmona 9x16 et 15

dosta visoko djeluje ovaj ali uživo izgleda puno bolje...

zapravo koje su to felge lol - ja cijelo vrijeme brijem da je Borbet A :lol:

dobro je napravio auto,na slikan pari odlicno pogodena boja i sve,samo ne znam odakle mu drugi rally front.ocito dragan ima hebenog i limara i dobavljace kad od auta koji je totalna steta napravi ovaki auto.

svaka cast dragane :respekt:respekt imas i volje a bogami i price :bajk

Kao moje bivše Kerscher Carmona 9x16 et 15

opaka felga za duju skroz...

pitam se da li bi se i na tricu ovako uklopila B)

Edited by Kazaam

7 7