jerkovr6 0 Posted July 10, 2011 ovo je djelo nekog kobasicara mozda se ispod ispusne krije kakva fuckica tipa K 03 nema na autu nikakve turbine, al ne vidis kompresor... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted July 10, 2011 (edited) Imaš tu slike te grane http://www.verhoeventuning.com/upload-file...alogus20061.pdf Edited July 10, 2011 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted July 10, 2011 nema na autu nikakve turbine, al ne vidis kompresor... kak nebi videl fen,takozvano susilo za kosu daleke je to od kompresora, jedan mali turbic bi mu dobro dosel da ga malo nadopuni Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted July 12, 2011 matere ti koji minus naprid . Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted July 13, 2011 da imam ovakvo dvorište,budio bi se sretan svaki dan :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted July 13, 2011 da imam ovakvo dvorište,budio bi se sretan svaki dan :fakjea Ja bas i nebi,imas 50 duja doma a nemas krova za njih i moras ih gledat kako trunu Btw, jeste primjetili da su svi 5 vrata Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted July 13, 2011 Ja bas i nebi,imas 50 duja doma a nemas krova za njih i moras ih gledat kako trunu Btw, jeste primjetili da su svi 5 vrata da,da svi su peterovratni, ko zna mozda lik ima ideju pretvorit ih u golfove countrye Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 13, 2011 Mmmmmm Country.... Jedna zgodna! Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted July 13, 2011 ima jedna jetta bjela i skroz desno crni ima 3 vrata Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted July 14, 2011 Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted July 14, 2011 Ja bas i nebi,imas 50 duja doma a nemas krova za njih i moras ih gledat kako trunu Btw, jeste primjetili da su svi 5 vrata Nisu svi ... Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted July 15, 2011 MOTA vidi je Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 15, 2011 Beba! Fale joj samo sve 4 9J i G60 rubnjaci! Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted July 15, 2011 S obzirom da puno znalaca prati ovaj topic..zanima me od kojeg je auta ovaj stražnji brisač?? Od kad sam ga sebi naštimao u dolnju poziciju razmišljao sam da nađem jedan ovakav... Hvala!! Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 15, 2011 Fiat Punto ako se ne varam http://www.fiatforum.com/gallery/data/2124...m/Image1941.jpg Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 15, 2011 Mislim da nije, jer je veči kut na brisaču duje. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 15, 2011 (edited) Mislim da nije, jer je veči kut na brisaču duje. znam da je zizz sa foruma imao od fijata na golfu3 i identican je ovom sa crvene, samo ne znam sa koje verzije fijata i dali je oupce punto Ovaj je valjda http://www.puntopower.com/images/knowles/knowles_08.jpg Edited July 15, 2011 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 15, 2011 Ovo bi već rekao da je to. Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted July 15, 2011 Peki hvala na info!! Mislim da će ovaj od punta odgovarati.. Krećem u potragu! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 15, 2011 Al od Fujata.... Na duju... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted July 16, 2011 Fiat punto 100% A kada se naprijed stavlja jedan brisač , onda je idealan od Fiata Brave zadnji. Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted July 16, 2011 Ali brine me sad nešto drugo... Dali će golf paliti ako ima Fiatov brisač?? Još jednom hvala na info, već se traži brisač!! Share this post Link to post Share on other sites