Trojan 0 Posted August 21, 2008 Odličan čak kao da mi je ljepši sa audi čepovima..... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted August 21, 2008 Ma obavezno stavljaj audi cepove ljepse ce ti izgledati, i boli te briga ako ti netko bude kenjao sto imas audi cepove, to je audi felga, makar je tvoja replika Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted August 21, 2008 (edited) to je slika za manekena iz IM a ne trojana Edited August 21, 2008 by corrador Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted August 21, 2008 to je slika za manekena iz IM a ne trojana A onaj maneken mora obavezno staviti col vecu felgu Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted August 22, 2008 Trojanac vidi ovo mmmm :wub: :wub: Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted August 23, 2008 Odličan čak kao da mi je ljepši sa audi čepovima..... A šta ja govorim NON-STOP??? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted August 23, 2008 A šta ja govorim NON-STOP??? doći ćemo i do toga.... Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted August 31, 2008 Znam da se vecini ekipe nece svidjeti,ali evo pokoja old skul trojka iz 90ih Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted August 31, 2008 2Jelko: Ne razumijem tvoj pojam "oldschool tuning iz 90-ih" jer to jedno s drugim nema veze. Zna se dobro, barem mislim da većina na ovom forumu zna što je oldschool, a što je tuning 90-ih, a ove slike ovih trojki definitivno nisu slike trojki složenih u stilu oldshoola, a i svega 3-4 komada su složena u stilu tuninga kakav je bio u 90-im, a ostali su manje-više ok i ako danas postoje sigurno se vlasnicima nitko ne smije jer nemaju nakaradije, nego se drže poznatog i jedinog lijepog VW stila uređivanja, a to je felga + pod i eventulano manji kozmetički zahvati tipa lip, micanje znakova i takve sitnice, znači samo bez plastičarenja i nekih izvanzemaljskih boja u 2-3 nijanse i ostalog što mogu podnijeti jedino japanski auti. Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted August 31, 2008 a to je felga + pod i eventulano manji kozmetički zahvati tipa lip, micanje znakova i takve sitnice, znači samo bez plastičarenja i nekih izvanzemaljskih boja u 2-3 nijanse i ostalog što mogu podnijeti jedino japanski auti. naravno volim ja i tako...ove trojke što sam ja stavio,takve su se nekad na wortherseeu vozale 90ih,prihvatili ili ne ovako su nekad tunirane trojke izgledale i to je pravi oldskul a ne kad stavi na trojku bbs rs i odmah je to old skul tako da ne pricaj gluposti,pogledao sam brdo videa sa see-a i ostalih okupljanja sve trojke su manje više tako izgledale prije 10-15god,nekom se sviđa nekom ne,ukusi su različiti da nebudem off...ovo mi je napeta trojka Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted September 1, 2008 (edited) 1) trojka uopce u spada u kategoriju oldschool... to je vise za jednici, duju, t1, t2, buba itd... 2) tocne definicije za oldschool nema, svako to malo na svoj nacin okrene... 3) tuning u 90tima je bio popularan po rieger gto-bodykit, male i siroke felge kao napr. 9x14 i 10x14 u boji auta i auto totalno u pod, kricave boje kao kawasaki-zelena ili jäger-narandasta... pola tih jelkovih slika nisu ni iz ranih 90tih a pogotove ne oldschool - barem moje misljenje, jer sam primjetio na sitnim detaljima kao ovalne zmigu u blatobranu (tek od 8/95), a6 kvake (tek od 97), parabol felge od a6, a pogotvo ona trojka sa flip flop lakom... ps: ova zadnja crna njem. trojka nemoze nikad biti oldschool... highline oprema od g4, tempomat, el. podizaci, airbag, ovalne zmige, orig. highline branici, i crveni kablovi od vr-a... jedino sto ima bbs rs301 Edited September 1, 2008 by RS G60 Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 1, 2008 (edited) Say no more.. Moze ovo pod sticky.. Evo koja slika da nebudem off topic Edited September 1, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted September 1, 2008 (edited) lazo, jel to jedan od rijetkih vr6 "brombeer" highline sa ljubicastom kozom? ima koja slika sa prednje stranje? evo jos nesto od mene Edited September 1, 2008 by RS G60 Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 1, 2008 lazo, jel to jedan od rijetkih vr6 "brombeer" highline sa ljubicastom kozom? ima koja slika sa prednje stranje? Nisam stari ni sumnjao da neznas...Evo,to su dvije koje imam! Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 1, 2008 jel ima neki tocan naziv tih vr-ova ljubicastih sa ljubisastom kozom unutra ? Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted September 1, 2008 (edited) thx... ispricavam se za moje slike nesto se kod upload-a ujebalo tako da rezolucija nije bas ok... kod nas u A se zove VR6 Highline Brombeer, ali to samo mi ovako kazemo... u listi se mislim vodi po normali kao i ostali vr6 Edited September 1, 2008 by RS G60 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 2, 2008 ovo je gti 8v, 93 mislim. vlasnik ovog golfa je legenda decko radi u DE, VW servis i free mi dao oznake"tdi-4motion Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted September 3, 2008 malo si zajebo... to je gti 8v '94, mala ga fura kao vrag svoju mater i to su moje bivse felge sa corrado... iz austrije je i zivi blizu graza... ti si zamjenio sa clanom gtiizfrankfurta... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 3, 2008 malo si zajebo... to je gti 8v '94, mala ga fura kao vrag svoju mater i to su moje bivse felge sa corrado... iz austrije je i zivi blizu graza... ti si zamjenio sa clanom gtiizfrankfurta... Koji car... A kako bi bilo da neki auto NE znas!lool Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 3, 2008 malo si zajebo... to je gti 8v '94, mala ga fura kao vrag svoju mater i to su moje bivse felge sa corrado... iz austrije je i zivi blizu graza... ti si zamjenio sa clanom gtiizfrankfurta... pa izgledaju skoro isto..cim sam vidio felge odma sam se sjetio tog iz njemacke.hehe Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted September 4, 2008 Koji car... A kako bi bilo da neki auto NE znas!lool ko zna zna, ko nezna 2 prepozno je po felgama sigurno negdje imaju ogrecano pa je prepozno Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 6, 2008 (edited) ko zna zna, ko nezna 2 prepozno je po felgama sigurno negdje imaju ogrecano pa je prepozno Da ogrebano...To su one sto mu je neki fuser vario kad ih je prepolovio na pola u sudaru:lol2 Coool... Edited September 6, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted September 6, 2008 koji si ti lik eeeee... znam malu jer je dobar komad... Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 6, 2008 crni GTI niži i stock. ubojito Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marko_im Posted September 6, 2008 E sad vidim da sam triba poslušat svog rođaka :D Share this post Link to post Share on other sites