6 6
TheFog

Slike: Golf Mk3

Recommended Posts

Ma obavezno stavljaj audi cepove ljepse ce ti izgledati, i boli te briga ako ti netko bude kenjao sto imas audi cepove, to je audi felga, makar je tvoja replika :D

to je slika za manekena iz IM a ne trojana :palacg

Edited by corrador

to je slika za manekena iz IM a ne trojana :palacg

A onaj maneken mora obavezno staviti col vecu felgu :D

Odličan :)

čak kao da mi je ljepši sa audi čepovima.....

A šta ja govorim NON-STOP???

2Jelko: Ne razumijem tvoj pojam "oldschool tuning iz 90-ih" jer to jedno s drugim nema veze. Zna se dobro, barem mislim da većina na ovom forumu zna što je oldschool, a što je tuning 90-ih, a ove slike ovih trojki definitivno nisu slike trojki složenih u stilu oldshoola, a i svega 3-4 komada su složena u stilu tuninga kakav je bio u 90-im, a ostali su manje-više ok i ako danas postoje sigurno se vlasnicima nitko ne smije jer nemaju nakaradije, nego se drže poznatog i jedinog lijepog VW stila uređivanja, a to je felga + pod i eventulano manji kozmetički zahvati tipa lip, micanje znakova i takve sitnice, znači samo bez plastičarenja i nekih izvanzemaljskih boja u 2-3 nijanse i ostalog što mogu podnijeti jedino japanski auti.

a to je felga + pod i eventulano manji kozmetički zahvati tipa lip, micanje znakova i takve sitnice, znači samo bez plastičarenja i nekih izvanzemaljskih boja u 2-3 nijanse i ostalog što mogu podnijeti jedino japanski auti.

naravno volim ja i tako...ove trojke što sam ja stavio,takve su se nekad na wortherseeu vozale 90ih,prihvatili ili ne ovako su nekad tunirane trojke izgledale i to je pravi oldskul a ne kad stavi na trojku bbs rs i odmah je to old skul :lol2 tako da ne pricaj gluposti,pogledao sam brdo videa sa see-a i ostalih okupljanja sve trojke su manje više tako izgledale prije 10-15god,nekom se sviđa nekom ne,ukusi su različiti :palacg

da nebudem off...ovo mi je napeta trojka

jgs_galerie_bild.jpg

1) trojka uopce u spada u kategoriju oldschool... to je vise za jednici, duju, t1, t2, buba itd...

2) tocne definicije za oldschool nema, svako to malo na svoj nacin okrene...

3) tuning u 90tima je bio popularan po rieger gto-bodykit, male i siroke felge kao napr. 9x14 i 10x14 u boji auta i auto totalno u pod, kricave boje kao kawasaki-zelena ili jäger-narandasta...

pola tih jelkovih slika nisu ni iz ranih 90tih a pogotove ne oldschool - barem moje misljenje, jer sam primjetio na sitnim detaljima kao ovalne zmigu u blatobranu (tek od 8/95), a6 kvake (tek od 97), parabol felge od a6, a pogotvo ona trojka sa flip flop lakom...

ps: ova zadnja crna njem. trojka nemoze nikad biti oldschool... highline oprema od g4, tempomat, el. podizaci, airbag, ovalne zmige, orig. highline branici, i crveni kablovi od vr-a... jedino sto ima bbs rs301

Edited by RS G60

Say no more.. :care

Moze ovo pod sticky.. :palacg

Evo koja slika da nebudem off topic

dsc_2728.jpg

Edited by LAZO

lazo, jel to jedan od rijetkih vr6 "brombeer" highline sa ljubicastom kozom? ima koja slika sa prednje stranje?

evo jos nesto od mene

174_7475.jpg

1d10ea1ae0d2e5d2.jpg

34.jpg

37395109de0.jpg

4a65fad1b3683942.jpg

601958d1bbe64953.jpg

A3Golf.jpg

ABCD0017.jpg

Artec17_2.jpg

CIMG1134.jpg

DSC01887.jpg

Picture008.jpg

Picture009.jpg

Picture013.jpg

audirimms.jpg

cimg4095er6.jpg

cimg4122nq0.jpg

cimg4128sj9.jpg

cimg4129ev3.jpg

cimg4145ab5.jpg

cimg4194yk0.jpg

dsc02317jd3.jpg

dscf0051.jpg

dscn56179rn.jpg

kotflgel2.jpg

DSC02721.jpg

DSC02712.jpg

DSC02815.jpg

DSC02816.jpg

DSC02817.jpg

DSC02818.jpg

DSC02819.jpg

DSC02820.jpg

DSC02823.jpg

DSC02850.jpg

DSC02851.jpg

DSC02852.jpg

DSC02853.jpg

DSC02856.jpg

IMG_4335_JPG.jpg

Edited by RS G60

lazo, jel to jedan od rijetkih vr6 "brombeer" highline sa ljubicastom kozom? ima koja slika sa prednje stranje?

Nisam stari ni sumnjao da neznas...Evo,to su dvije koje imam! :palacg

normal_dsc_2730.jpg

jel ima neki tocan naziv tih vr-ova ljubicastih sa ljubisastom kozom unutra ?

thx... ispricavam se za moje slike nesto se kod upload-a ujebalo tako da rezolucija nije bas ok...

kod nas u A se zove VR6 Highline Brombeer, ali to samo mi ovako kazemo... u listi se mislim vodi po normali kao i ostali vr6

Edited by RS G60

ovo je gti 8v, 93 mislim.

vlasnik ovog golfa je legenda :palacg decko radi u DE, VW servis i free mi dao oznake"tdi-4motion

Artec17_2.jpg

malo si zajebo... to je gti 8v '94, mala ga fura kao vrag svoju mater i to su moje bivse felge sa corrado... iz austrije je i zivi blizu graza... ti si zamjenio sa clanom gtiizfrankfurta...

malo si zajebo... to je gti 8v '94, mala ga fura kao vrag svoju mater i to su moje bivse felge sa corrado... iz austrije je i zivi blizu graza... ti si zamjenio sa clanom gtiizfrankfurta...

Koji car... :care A kako bi bilo da neki auto NE znas!lool

pa izgledaju skoro isto..cim sam vidio felge odma sam se sjetio tog iz njemacke.hehe

Koji car... :care A kako bi bilo da neki auto NE znas!lool

ko zna zna, ko nezna 2

prepozno je po felgama sigurno negdje imaju ogrecano pa je prepozno

ko zna zna, ko nezna 2

prepozno je po felgama sigurno negdje imaju ogrecano pa je prepozno

Da ogrebano...To su one sto mu je neki fuser vario kad ih je prepolovio na pola u sudaru:lol2

Coool...

2573408-holder-c586c7a4966f0c55b9d85f1578181b7b.jpg

Edited by LAZO

Guest Marko_im

E sad vidim da sam triba poslušat svog rođaka :D :D

6 6