tihca 0 Posted September 7, 2008 ova crna s alu parabol od tt-a,predobro morat ću potražit gti tdi-a i ovog kopirat Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 9, 2008 (edited) ajde da još nešto postavim dok sam dobre volje 3,5 pa nek ga i ovdje Edited September 9, 2008 by master Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted September 11, 2008 hehe Zanimljivo i dugačije, kad duže gledaš i ne izgleda tako loše :D. Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted September 11, 2008 Zanimljivo i dugačije, kad duže gledaš i ne izgleda tako loše :D. Da vjerovatno zato što baca na duju Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted September 11, 2008 pa bolja je ovo kombinacija kad trojka baca na duju, nego kad duja pokusava bacati na trojku.. nesto novo, neobicno... mislim da mi se svidja ali sam neodlucan Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted September 11, 2008 da da, ok je nakon sto piljis, ubiti sam na tu fotku i piljio najduze, ono, gle ovo. da je malo rub plastike na maski tanji, i neki grill, mozda bi bilo jos jache. ovako je malo i funny. Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted September 11, 2008 1) trojka uopce u spada u kategoriju oldschool... to je vise za jednici, duju, t1, t2, buba itd... 2) tocne definicije za oldschool nema, svako to malo na svoj nacin okrene... 3) tuning u 90tima je bio popularan po rieger gto-bodykit, male i siroke felge kao napr. 9x14 i 10x14 u boji auta i auto totalno u pod, kricave boje kao kawasaki-zelena ili jäger-narandasta... pola tih jelkovih slika nisu ni iz ranih 90tih a pogotove ne oldschool - barem moje misljenje, jer sam primjetio na sitnim detaljima kao ovalne zmigu u blatobranu (tek od 8/95), a6 kvake (tek od 97), parabol felge od a6, a pogotvo ona trojka sa flip flop lakom... ps: ova zadnja crna njem. trojka nemoze nikad biti oldschool... highline oprema od g4, tempomat, el. podizaci, airbag, ovalne zmige, orig. highline branici, i crveni kablovi od vr-a... jedino sto ima bbs rs301 To je to, bitno da shvate oni koji se kuže što sam htio reći. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marko_im Posted September 12, 2008 Ma stavit cemo mi nju pa st bude,samo moram prije prodat ove Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted September 19, 2008 Ovaj plavi ima kit od golfa A59,prototip...samo 3 ovakva kita postoje u svijetu,jedan u wolfsburgu na original A59 modelu,jedan na ovom plavom i za treci neznam...uglavnom widebody OEM+ tuning Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted September 20, 2008 Ovaj plavi ima kit od golfa A59,prototip...samo 3 ovakva kita postoje u svijetu,jedan u wolfsburgu na original A59 modelu,jedan na ovom plavom i za treci neznam...uglavnom widebody OEM+ tuning tacno, ovo je VR6 Turbo i ima 320ps napravljen na bazi GTI 97.g znaci sav bodykit je kupljen orginal A59 je napravljen u 92.g i imao je motor od dvije litre sa turbinom koji je razvio 275ps i krajnjom brzinom od 270km/h Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted September 20, 2008 tacno, ovo je VR6 Turbo i ima 320ps napravljen na bazi GTI 97.g znaci sav bodykit je kupljen orginal A59 je napravljen u 92.g i imao je motor od dvije litre sa turbinom koji je razvio 275ps i krajnjom brzinom od 270km/h Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted September 28, 2008 ovaj link valja posjetiti... http://homepage.mac.com/theoptimist/carpix/interior/ slike sam pokusao ubaciti ali ne rade Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted September 28, 2008 ovaj link valja posjetiti... http://homepage.mac.com/theoptimist/carpix/interior/ slike sam pokusao ubaciti ali ne rade cek pa kaj je sve tu od cetvorke i sve pase??? Share this post Link to post Share on other sites