djuro G3 0 Posted February 3, 2010 wow.. ima ko kakav link za projekt od tog golfica? ili jos slika?? preheben mi je,predobar Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 6, 2010 Ova žuta mi prebolesno izgleda na trici Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted February 6, 2010 (edited) bojaj ga! svejedno mi je lipsa ova sa rs-icama, ne zbog felgi nego zato jer nije boja plastike u zuto! Edited February 6, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
ActionMan 0 Posted February 7, 2010 (edited) Ispričavam se ako je već bilo.. Edited February 7, 2010 by ActionMan Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 7, 2010 da,puno mi je bolji sa crnim lajsnama... ovak' sav zut mi je pre monoton... jos da je srce felgone u crnom Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted February 7, 2010 jednog dana... Trojane s ovom slikom si mi zivce iskidao Share this post Link to post Share on other sites
Carica GTI 0 Posted February 9, 2010 bad look mu je dobro napravljen, a i boja je sexy Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted February 9, 2010 bad look mu je dobro napravljen, a i boja je sexy ovo mi je bila prva slika u kompu kad sam kupio komp i instalirao si dial up davne 2000-te tada mi je to bio golf svih golfova, vrh vrhova ali danas otkako imam bradu i sjedu kosu, to mi je klasični primjer kako NE sređivati švabu - felge prolaze ali sve ostalo je tinejđerski previše Share this post Link to post Share on other sites
Carica GTI 0 Posted February 9, 2010 ovo mi je bila prva slika u kompu kad sam kupio komp i instalirao si dial up davne 2000-te tada mi je to bio golf svih golfova, vrh vrhova ali danas otkako imam bradu i sjedu kosu, to mi je klasični primjer kako NE sređivati švabu - felge prolaze ali sve ostalo je tinejđerski previše ja sam teenager-ica, skoro Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted February 9, 2010 ja sam teenager-ica, skoro onda okej, opravdano je...ionako i je nekako gay/ženskastog looka Share this post Link to post Share on other sites
Carica GTI 0 Posted February 9, 2010 onda okej, opravdano je...ionako i je nekako gay/ženskastog looka a tebi je nekad bio golf svih golfova Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted February 10, 2010 ovo mi je bila prva slika u kompu kad sam kupio komp i instalirao si dial up davne 2000-te tada mi je to bio golf svih golfova, vrh vrhova ali danas otkako imam bradu i sjedu kosu, to mi je klasični primjer kako NE sređivati švabu - felge prolaze ali sve ostalo je tinejđerski previše Pa dobro to je čistokrvni german,rollbar+izbacena felga+bad look+kričava boja....nekad je to bila moda i svi vwi su se tako sređivali 90ih,meni je veci pederluk što se danas radi od trojki po americkim forumima. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 10, 2010 Onda ja javno priznajem da sam peder Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted February 10, 2010 a tebi je nekad bio golf svih golfova koja kajla, svaka čast Pa dobro to je čistokrvni german,rollbar+izbacena felga+bad look+kričava boja....nekad je to bila moda i svi vwi su se tako sređivali 90ih,meni je veci pederluk što se danas radi od trojki po americkim forumima. da ima ih stvarno čudnih tamo Onda ja javno priznajem da sam peder hrabro od tebe Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted February 12, 2010 ha ha ha ha ha ha ha ha Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 12, 2010 Samo se nadam da nece jos dugo u buducnost bit ovakvih slika u hr a sve ostalo je komedija! Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted February 18, 2010 kaj strašno??? Ma strašno glup ovaj golf pokriven s mrežom....Kako mi jadno izgleda,nit je smješan,nit atraktivan,neznam zašto bi trebao privlačit pažnju. Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted February 18, 2010 Ma strašno glup ovaj golf pokriven s mrežom....Kako mi jadno izgleda,nit je smješan,nit atraktivan,neznam zašto bi trebao privlačit pažnju. Vjerojatno je to onaj uvrnuti američki vw-stil koji je samo njima lijep Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted February 19, 2010 (edited) obozavam vento front na 3jki Edited February 19, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites