TROJKA 2 Posted June 24, 2010 vento front vento front vento front vento front daj jos Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 25, 2010 (edited) vento front vento front vento front vento front daj jos u posljednje vrijeme bi jednostavno svi htjeli imat venta na ovaj ili onaj način Edited June 25, 2010 by vrvoje_sb Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 26, 2010 to je orginal far sa ugradenom lecom i clean staklo..... puno kombinacija i para http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...-in-NA-housings. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 26, 2010 (edited) http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...-in-NA-housings. dobro ok bixenon... ali dali je on ono radio od plexglasa??? :mellow: edit:hebo majku je plex....isse koja ideja.... imam plan opet edit:ne kuzim koja tehnika mu je usplela da dobije clear staklo od pleksa...kako??kad spominje vise metoda Edited June 26, 2010 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 26, 2010 dobro ok bixenon... ali dali je on ono radio od plexglasa??? :mellow: edit:hebo majku je plex....isse koja ideja.... imam plan opet edit:ne kuzim koja tehnika mu je usplela da dobije clear staklo od pleksa...kako??kad spominje vise metoda radi toga sam i postao, ne radi bixenona. Koliko sam skužio prevukao je preko najlon, preko toga pleksiglas i onda je ispoliran skroz, vjerojatno i na vodu prije brušen Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 26, 2010 radi toga sam i postao, ne radi bixenona. Koliko sam skužio prevukao je preko najlon, preko toga pleksiglas i onda je ispoliran skroz, vjerojatno i na vodu prije brušen da a kako je dobio "narezano" staklo/plexi a u sredini prozirno? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 26, 2010 radi toga sam i postao, ne radi bixenona. Koliko sam skužio prevukao je preko najlon, preko toga pleksiglas i onda je ispoliran skroz, vjerojatno i na vodu prije brušen ma na zadnjoj sliki mi je cudno.... ali ono se plex zatamni kad ga grije sa fenom...naravno sve vjerovatno smirgla i polira... da a kako je dobio "narezano" staklo/plexi a u sredini prozirno? ?? ..ono je orginal? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 26, 2010 da a kako je dobio "narezano" staklo/plexi a u sredini prozirno? sad samo malo gledao i ako sam dobro skužio on je od nekud uzeo/naručio pleksiglas koji je sličnog obilka kad ga je stavio na far, a zatim je ovo rubove grijao i oblikovao prema faru i tako je oblik dobio. a sad kako mu je dio narezan, a dio proziran stvarno ne znam, nije baš bog zna kako objašnjeno jel itko kad probao s ovim naboranim farovima, šmirglati ih i pokušati postepeno dobiti ravno staklo??? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 26, 2010 jel itko kad probao s ovim naboranim farovima, šmirglati ih i pokušati postepeno dobiti ravno staklo??? nema kruha od toga Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted June 27, 2010 piše da je brusil taj narezani dio i popunjaval s nečim... I just started filling the flutes with clearcoat, and ground off the front nibs. Share this post Link to post Share on other sites
Zglava 0 Posted July 21, 2010 Mmmmmmmmmm Vento front,hvala momci na tako lijepim slikama,sad ću morati raditi Vento front!!! Share this post Link to post Share on other sites
Vweky 0 Posted July 22, 2010 koje su to dimenzije felge i gume da tak ljepo sjedne?? koja ljepota braco milaaaaa jooooj.... Svaki put kazem nemam vise para za ulaganje dosta i onda vidim ovaj topic i lud sam..... Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted July 24, 2010 i za kraj jedan, slin slin svrš svrš Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted July 24, 2010 prati se MK3 Stance thread vidim.. Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted July 25, 2010 prati se MK3 Stance thread vidim.. a sta da ti kazem, najsretniji bi bio da ne znam da postoji... Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 25, 2010 jbt svaki drugi sad ima ovaj isti vento front Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted July 25, 2010 a sta da ti kazem, najsretniji bi bio da ne znam da postoji... Potpis. Share this post Link to post Share on other sites