Damijan 0 Posted April 27, 2011 ^^^ Ajme unutrašnjost... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 27, 2011 ^^^ Ajme unutrašnjost... I tata bi sine.... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 27, 2011 (edited) MK4 R32 style + "lamboo doors" Samo sam čekao kada će izbaciti nešto novo. Firma DSP iz Francuske Trica izgleda stvarno impresivno i jako se razlikuje od mora sličnih trica (iako je bila jedna na See-u pred koju godinu slične boje , na istu foru složena - look , motor i pogon od četvorke R32) Imali su : Edited April 27, 2011 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted April 28, 2011 Mene najvise odusevljavaju vrata,al kolko vidim dosta su zajebana za slozit Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted April 29, 2011 i svi porš felge :respekt Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted April 29, 2011 Evo malo nostalgije... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted April 30, 2011 Al je ljut ovaj zadnji Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 30, 2011 Kad sve ovo gledam ...moj auto mi je najruzniji i najgluplji na svijetu i ne samo to, mrzim sto imam Jubi MK3 !! Da imam obican model nebi zalio, izgledao bi kao neki od ovih sa slika .. Zakljucak: moram nabaviti jos jednog Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 30, 2011 Kad sve ovo gledam ...moj auto mi je najruzniji i najgluplji na svijetu i ne samo to, mrzim sto imam Jubi MK3 !! Da imam obican model nebi zalio, izgledao bi kao neki od ovih sa slika .. Zakljucak: moram nabaviti jos jednog Jučer mi je rekao frend da bi se onaj Jubi iz Poreča mogao uskoro prodavati. Stanje -savršeno Share this post Link to post Share on other sites
Dino_46 0 Posted May 1, 2011 Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 1, 2011 Kad sve ovo gledam ...moj auto mi je najruzniji i najgluplji na svijetu i ne samo to, mrzim sto imam Jubi MK3 !! Da imam obican model nebi zalio, izgledao bi kao neki od ovih sa slika .. Zakljucak: moram nabaviti jos jednog zaključak provedi u djelo da nas malo oraspoložiš u budućnosti Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 1, 2011 Kad sve ovo gledam ...moj auto mi je najruzniji i najgluplji na svijetu i ne samo to, mrzim sto imam Jubi MK3 !! Da imam obican model nebi zalio, izgledao bi kao neki od ovih sa slika .. Zakljucak: moram nabaviti jos jednog a, oni koji imaju običan model pate za Jubijem.... i da ga naprave može biti samo kopija.... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted May 1, 2011 Sa See-a 2009,ovo je Pikova slika,pa ako ima još neka neko stavi. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 2, 2011 (edited) Edited May 2, 2011 by master Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted May 3, 2011 mislio sam da necu ali cu morati staviti santa monicu na svog ovaj zadnji je mrak Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 3, 2011 ovaj kao takav ali sa felgama sve ok dok ne vidis...... blatobrane......... i kaKO on mota u zavoju????????? Share this post Link to post Share on other sites
gox310 0 Posted May 5, 2011 Evo jedan zanimljivi motorni prostor mk3 Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 5, 2011 btw, to je vento. i imaš poseban topic za motorni prostor. Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted May 6, 2011 Evo jedna fina trojkica,ako je i bila nek bude opet jer je ovo klasika Share this post Link to post Share on other sites