Rallye VR6 8 Posted June 5, 2011 Samo sam čekao neku nov perverziju od njih... Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted June 6, 2011 a u turac, samo me zanima money money kolko je to????? Share this post Link to post Share on other sites
bmwh@rtge 0 Posted June 6, 2011 A koja pila!!! Jedino mi ovi retrovizori nepasu, sve ostalo cista petica, sjedala su prejebena Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 6, 2011 3.0 VR6 Turbo 500+ ks.... Stvarno predobre strojeve radi RS-tuning Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 6, 2011 tražio sam njihove topice od projekata...ali jedino što sam našo je par sličica na njihovoj stranici i to mercedesa i audia..koji nisu dovršei ( na tim projekt slikama) ..imali li tko da zna gdje se može naci projekt smeđe amerikan trojke sa lambo felgama i audi smeđoj unutrašnjosti ( ili neki drugi njihov projekt) hvala Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 6, 2011 tražio sam njihove topice od projekata...ali jedino što sam našo je par sličica na njihovoj stranici i to mercedesa i audia..koji nisu dovršei ( na tim projekt slikama) ..imali li tko da zna gdje se može naci projekt smeđe amerikan trojke sa lambo felgama i audi smeđoj unutrašnjosti ( ili neki drugi njihov projekt) hvala Imas tu neke projekte RS-tuning Hungary Share this post Link to post Share on other sites
twin turbo 0 Posted June 6, 2011 predobra jeee!! NO FUCKING' FOLIE :palci A motorcic je isto solidan! Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 6, 2011 Koji je gust voziti vr-a sa tim volanom,jed je je poseban osjecaj,a i stoji mu odlicno! Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 6, 2011 Zanima me kako su rijesili onaj dio izmedju volana i plastike jer kad se stvi taj volan od sestice ostaje jedno centimetar lufta izmedju volana i plastike,trzim slike ali nema nigdi,ako netko nadje neka stavi bilo bi mi od velike koristi Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted June 6, 2011 Zanima me kako su rijesili onaj dio izmedju volana i plastike jer kad se stvi taj volan od sestice ostaje jedno centimetar lufta izmedju volana i plastike,trzim slike ali nema nigdi,ako netko nadje neka stavi bilo bi mi od velike koristi pilaj letvu volana i nareži navoj,hehehe... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 6, 2011 Ovo karboniziranje ako ne kosta 5 soma eura ne kosta nista . Nemogu se nadivit kako su napralvjenj prednji rubnjaci...savrsenstvo a ne ono onako izvlacenje u spic koja je to firma ? Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 6, 2011 (edited) Zanima me kako su rijesili onaj dio izmedju volana i plastike jer kad se stvi taj volan od sestice ostaje jedno centimetar lufta izmedju volana i plastike,trzim slike ali nema nigdi,ako netko nadje neka stavi bilo bi mi od velike koristi mislim da nije problem napraviti da se nevidi rupa između volana i plastike oko volana.. samo malo mašte... evo vam malo moje ideje svi nadam se znate kako izgleda prtsten ABS-a na prednjoj glavčini npr od trice... i kako se montira na glavčinu napravi se takav prsten ali puni i presviče u npr. carbon i montira se tako da je fiksan na nutarnji dio volana, a na tom prstenu se napravi iklizište za sirenu, pa onda sve to lijepo funkcionira.. nadam se da su pojedinci razumjeli?! Edited June 6, 2011 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 6, 2011 Imas tu neke projekte RS-tuning Hungary Ovo karboniziranje ako ne kosta 5 soma eura ne kosta nista . Nemogu se nadivit kako su napralvjenj prednji rubnjaci...savrsenstvo a ne ono onako izvlacenje u spic koja je to firma ? evo ga Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 6, 2011 Evo vam link od njihove stranice gdje su projekti,stvarno jebenih auta ima http://www.rs-tuning.hu/inner.html I jos jedna isto njihova,al o tome kako se bave karbonom i dosta slika karboniziranih dijelova http://rs-carbon.hu/kepek.html Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 7, 2011 Ovo karboniziranje ako ne kosta 5 soma eura ne kosta nista . Nemogu se nadivit kako su napralvjenj prednji rubnjaci...savrsenstvo a ne ono onako izvlacenje u spic koja je to firma ? stari rubnjaci mogu biti ovako kad auto ima air...a kad nema onda ili ildu u spic ili se jace moraju izvuci Share this post Link to post Share on other sites
boR32na 0 Posted June 7, 2011 Evo jedan domaći, Felge su na prodaju Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 7, 2011 mislim da nije problem napraviti da se nevidi rupa između volana i plastike oko volana.. samo malo mašte... evo vam malo moje ideje svi nadam se znate kako izgleda prtsten ABS-a na prednjoj glavčini npr od trice... i kako se montira na glavčinu napravi se takav prsten ali puni i presviče u npr. carbon i montira se tako da je fiksan na nutarnji dio volana, a na tom prstenu se napravi iklizište za sirenu, pa onda sve to lijepo funkcionira.. nadam se da su pojedinci razumjeli?! Svatam :palacg,oce li biti sto od plastika?...ako se sjecas...blizi se karlovac Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted June 22, 2011 šteta za malu sliku,meni je brutala Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 22, 2011 Imaš veće slike na stranicama prije Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 22, 2011 stari rubnjaci mogu biti ovako kad auto ima air...a kad nema onda ili ildu u spic ili se jace moraju izvuci sto mislis pod tim stari rubnjaci ? Kakvi sve postoje ? Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted June 22, 2011 stari (to si ti), ....... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 22, 2011 aaaaaaaaa.. koji sam idiot Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 22, 2011 stari (to si ti), ....... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 23, 2011 aaaaaaaaa.. koji sam idiot Share this post Link to post Share on other sites