GogiR32 0 Posted June 13, 2012 US bumpers sa hrapavim crnim djelom Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted June 13, 2012 US bumpers sa hrapavim crnim djelom Jesu se uopce proizvodili u toj kombinaciji? Sve amere koje vidim/sam vidio su kompletno lakirani... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 13, 2012 i naravno gle krov Jeza me prođe kad vidim 5 vrata i sunroof... mogu mislit koji su zvukovi kad prelaziš preko grba... Jesu se uopce proizvodili u toj kombinaciji? Sve amere koje vidim/sam vidio su kompletno lakirani... Nisam ni ja viđao baš... mislim da su ovi custom... ali nikad ne znaš... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 13, 2012 Jesu se uopce proizvodili u toj kombinaciji? Sve amere koje vidim/sam vidio su kompletno lakirani... Nisu Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 17, 2012 (edited) kak je moguce kupit te kiteve a nisu se nikad proizvodili ? pa i ne, jer koliko sam čitao na vortexsu u povijesti plavoga, lik je kupio taj jedan kit znači branici blatobrani koji su by the way od karbon kevlara i radila ih firma malo prije spomenuta, prvotno taj kit je bio kao rezevni za ova dva auta ( siva) ako se što god dogodi u procesu testiranja, taj lik iz amerike ima firmu NRT tuning i složili su zelenog rallya VRT i onda je on čuo da je u švedkoj taj rezervni kit..kupio (za neznam koju lovu) složio na GTI-a i onda nedugo zatim auto završio u nekoj oluji ( ništa mu nije bilo osim blata na njemu) i lik ga je prodavao jako dugo za 25 000$ i naravno da ga nitko nije htio jer to je i dalje samo jedan običan golf :palacd mislim da je nedavno prodan al neznam koja cifra ( pošto na ovim slikama nema nalja na autu od te njegove NRT tuning firme i od prvotnog kita mu fali zadnji spoiler, poklopac prtljage i hauba ( koja je na plavom od subaru forestera) a ja sam mislio da je jedan od sivih izgubljen? Edited June 17, 2012 by vrvoje_sb Share this post Link to post Share on other sites
Giovanni 0 Posted June 18, 2012 auto završio u nekoj oluji ( ništa mu nije bilo osim blata na njemu) Bio je "ukraden", zato je kružila slika na kojoj je cijeli prekriven blatom, a cifra od 25 000$ se ne cini puno buduci da je set originalnih spojlera navodno placen 20 000$. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 18, 2012 NGP racing je ta firma http://www.ngpracing.com/store/index.php?d...&page_id=41 Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 18, 2012 NGP racing je ta firma http://www.ngpracing.com/store/index.php?d...&page_id=41 da da moja greška, iz glave sam pisao. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 20, 2012 Evo par sa VW Days-a Share this post Link to post Share on other sites
cola76 0 Posted June 26, 2012 (edited) jako jako dobar! Edited June 26, 2012 by cola76 Share this post Link to post Share on other sites
Hrce991 0 Posted June 27, 2012 ne vidi se puno auta, ali i ovo sto se vidi dobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted July 12, 2012 Ova ljubicasto-zlatna kombinacija mi je predobra Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted July 12, 2012 uff to je to malo mi je i zao sto sam prodao svojeg kad ovakvog vidim :doh :plac Share this post Link to post Share on other sites